- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
Diyelim ki sevgilinizin telefonundan hala eski sevgilisinin numarası kayıtlı ne dusunursunuz ? Neye işaret bu ? Ayrılık sebebi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''Benimki de kayıtlı olur''un işareti ..Hayırdır ??
Dert nedir diyom.Anlat da bilelim yavvhangi konuda hayırdır ?
Ya öyle biri değilse gayet dikkatli biriyse ve artık sevgilisinin telefonu kiralamasına musade etmiyorsaBu durum sizin numaranın kayıtlı olmasını neye yorduğunuza bağlı.
Ayrılma sebebi olmasa da hoş değil tabi.
Hani öyke dikkatsiz hiçbişeyi silmeyen bi tipse üstünde durmaya gerek yok.
Allah dert vermesin ablacim soruyoruz illa dert mi olması lazımDert nedir diyom.Anlat da bilelim yavv
Ben olsam ben de dusunurum :)aralarında devam iletişim olduğunu düşünürüm
YaaaaaDerdin yoksa niye varmış gibi konu açıon beaa.Kandırıldım ve aldatıldım şu an![]()
Bu ayrıntıyı atlatacak bir kişi değilse ya karşıdaki :)benim eski sevgilimde de kayitliydi eski sevgiliminde belki bende kayitlidir rehbere cok onem vermem ben silmeyi unuttugunu dusunurum
Evet evet öyledir şimdi günahını almayayim bu arada "o " kim yaOlurda mesaj atarsa tanimasi icindir cokta seapmamak lazim![]()
o zamanda onemsemem silmesini rica ederim silmiyorsa yol orda der gecerimBu ayrıntıyı atlatacak bir kişi değilse ya karşıdaki :)