Sevgilinizin telefonunda hala eski sevgilisinin numramasi kayıtlı ise?

Açılınn bizzat kaynım yaşadı bunu :KK49: Şaka şaka ben yaşadım.

Duruyormuş orda numarası masum masum(?) hiç haberim yok. Aradan 3 yıl geçmiş eski sevgilinin kafa zehir maşaallah nişanlımın doğum günü hala hafızasındaymış. Bir gece ansızın kutlamak istedi. Ardından ben de onu kutladım bu hareketinden dolayı. O gün bu gündür kafamda deli sorular işte öyle yaşandı bitti. Ben pek ikna olmadım bu olaya hala pusudayım. Arkadaşını bana yönlendir dertleşiriz olmadı sarılıp ağlaşırız :confused:

Kizla iletisimi devam ettirme ihtimali oldugunu yani onu net sekilde hayatindan cikarmadigini dusunurdum. Ayrilma sebebi mi bilmem de sogurdum kesin

Diyelim ki sevgilinizin telefonundan hala eski sevgilisinin numarası kayıtlı ne dusunursunuz ? Neye işaret bu ? Ayrılık sebebi mi
Eskiyse gerek yok bence .zaten ayrilmis bitmis gitmis neden telefonda nosu olsun ki .bunun vatsapi var ordan reimlerine hep bakmak var nosu kayitliysa sosyal medyadada takip ediyordur iletisim hic bitmemis gibi bir izlenim var

Ben de silmedim. İletisim kurmuyoruz. İkimizde de iletisim kurmak gibi bir caba yok. Whatsapptan takip falan da etmiyorum. Onun da baktigini sanmiyorum. Belki o silmistir beni zaten, bunu da bilemem.
Sizin durum daha farkli tabi. Siz rahatsiz oluyorsaniz silmesi gerekir bence.

Watsaptan takıp edıyr heralde derım hıc kabullenılecek bişi degıl ıyı bı ders var

Numara kayıtlı olmasada muhtemelen ezberinde vardır zaten. Arkandan iş çevirecek olsa o numarayı orada kayıtlı bırakmadan da çevirebilir. Kızın adını gidip "Ahmet Abi" diye kaydederek de çevirebilir. Ben silmeyi unutmuştur diye düşünüyorum.. Rahatsızlığını dile getir, silmeyeceğim diye inat ederse konuşalım bence tatlım..

benim telefonumda da eski sevgilimin numarası kayıtlı hala. ne var ki bunda. off offff

Diyelim ki sevgilinizin telefonundan hala eski sevgilisinin numarası kayıtlı ne dusunursunuz ? Neye işaret bu ? Ayrılık sebebi mi
Arada çocuk olmasına rağmen, boşandığım eşimin numarası bende kayıtlı değil, numaramı değiştirdim onda da yok benim numaram. İlginç yani, saygı duyuyordur belki.

Back
X