canım benm mesajıma söylüyosan ben genel yazdım,yani hayatımıza biri girdi diye herhaltını kafamıza göre alıp-karıştırıp,adamı malımız gbi görüyoruz sanki ..ben sormayı tercih ediyorum hertürlü,'benim için' saygı bu bi nevi,sen saygısızlık etmişsin demedim yani sengözlerimebaksanab neden yarın vereyim dediğini ben de anlamadım,göz göre göre dur ben şu rehberi bi ayıklayayım fazla kız kalmasın mı dio yani :uhm: nedenini sormadın mı,ben olsam öyle dedikçe daha beter irdelerdim,enazından merakımdan.. sırnaşık şeyhayır ona saygızılık ettigimi düşünmüyorum...cunku bakabilirmyim diyee sordum ben sadecee iyikide sormusum..ama göstermedi o başkaa..gstermedigi içinde yiki somusummmm...
bu benı ilk üzüşü degil 2 hafta oncede yalanını yakalamıştım zaten..güvenım biraz gittigi içn bunu taklif ettim zorlamadan..ister istemez güvensizlik oluyo cunku...bunuda affettim bilmiyorum daha neleri cıkıcak..ama benı gercekten seviyo herhalde ki gitmemi istemiyooo bunu düşününce tüm üzüntülerm güvensizligim gdiyoo cunku bende onu cok seviyorummm ben salakım galibaa.. 8 ay olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?