sevgilinizin veya eşinizin cep telini karıstırırmısınız?

ne biliyim onca şeye ramen ugrasıyo benımlee üzülüyoo..bende bunu görünceee seviniyorumm deger verildigimi hissediyorummm ama ne biliyim işteee aslındaa mutlu olmamam gerekiyo ama ne biliyim seviyorum cok yaptıgı cok ayıp bile bile lades diyorum resmen yinede pembe gözlüklerle bakıyorum ilişkiyeee belkide aldatılıyorummm göstermedigine gre var herhalde bişeyy görsem yaparım da kanıt bulamıyorummm

sevgiliyken de hiç karıştırmadık, evlenince de
bana anlamsız ve itici geliyor
bir halt yediysek de telefonda delil bırakmayacak kadar cin fikirliyiz ikimizde:))

önce soruna cevap vereyim.. ben sevgilim bırak telefnunu herseyini karıstırırım.. ulu orta.. sormaya gerek duymadan.. merakımdan veya vs..bgüngünden bi güne ses cıkarmadı.. huzursuz olacagı bişey olursada kendi huzursuz olsun..

ayrıca eger seviyorum ayrılmak istemiyorum diyrsan bu konuyu kafana takmıcaksın hem sen izin istemişsin bakabilirmiyim diye oda izin vermemiş.. yanii karsılıklı istekler ve cevaplar verilmiş sende bundan rahatsız olmamıssın ama kafana takmıssın.. yanii bide seviyorum diyosun ozaman takılma bence...

bana gelince sevgilim böyle bişey yapsa kesin altında bi seyler var der rahat olamazdım sonu nereye varırdı bilemiyorum buyuk konusmayayım ama buyuk kavgalar kopabilirdi..

ama sen gayet serinkanlı karsılamışsın ve seviyorum ediyorum diyorsun devam et madem sorma sorgulama hem o günden sonraki davranıslarıda hosuna gidiyo...

Son düzenleme:
aman ne güzel artık benımle çok ilgili kızlar ben çok üzülüyorum böyle şeylere. nasıl göstermez evli sevgili arasında giz sır olmaz arkadaslar hersey seffaf olmalı çok rahat bakarım bazen tekrar tekrar sorarım eğer gereksız kalmışsa nıye duruyor dıye sorarım o da sıler. Ama ama silmezse bende onun için sildiklerimi eklerim yaşasın kadınların gücü herşey karşılıklı

canım en iyisi numarasını değiştirsin...

çünkü olmadık zamanda abuk bir telefon gelir canınız sıkılır...

nasıl olsa kendisi teklif etmiş...

eşimi de yeni tanıştığımız zaman eski sevgilisi sürekli arıyor mesaj yazıyordu çok gerilmiştik numarasını değiştirdiği zaman çok rahat ettik.

telefonu karıştırma işine gelince füsfüse katılıyorum....

herkes bu devirde çok cin....kimse delil bırakmaz telefonunda....çok mu dert bir hat almak...alır bir hat takar onu konuşur kapar takar diğer hattını....

eğer yapacak olursa telefon karıştırmakla bulunmaz....hal ve hareketleri ile bunu belli eder...

eve geç gelmeler, bakımına daha fazla özen göstermeye başlaması, bakışlar değişir, anlaşılır kadın mutlaka anlar.

sürekli olan bi şey değildir ama zaman zaman o da benim telefonumu karıştırır ben de onun telefonunu karıştırırım...hiç lafı olmadı şimdiye kadar aramızda bunun...

Daha gecen hafta elime kendi tutuşturdu telefonunu
Oda bende birbirimizinkini karıştırırız.delikafadulden

Hem telini kapıcak hemde seni üzcek şeyler var:1shok:
Bnei üzcek şeylerin o telefonda ne işi olabilir:mymeka:

meraktır bu. guvensızlıkle ilgisi yok arkadasım. a.s

merak ve guvensızlıgı birbirine karıstırmamak gerek :1closedeyes: :1closedeyes:

eşimin telefonuna toplamda çok az bakmışımdır oda bişey aramak için değil. msjlar birikmişti rehberinde çok eski telefon numaraları vardı onları temizlemek için almıştım. Zaten telefonlarımız hep ortada ne o bakar nede ben.

Kendimi bildim bileli karıştırıorum..Hiçbişey demez bazen şaka yollu ne karıştırıosun dio..Ama şimdiki telefonu biraz karışık geldi uğrasamıyorum pek..

bende karıştırırım o da aynı şekilde hatta online işlemlerden ayrıntılara bakarız şirket hattınınkini bile gösterir

3,5 yıldır birlikteyiz bugüne kadar ne o benim telefonumu karıştırmıştır ne de ben.
Telefonu karıştırmak bana göre karşındakini direakt zan altına sokmak demek, hiç hoş değil bence, yapmayacagı yoksa da bişiler karıştırır..

Telefon karıştırma ihtiyacımız olmadı hiç.Zaten ikimizinkide hep ortadadır dışarıda genelde ikiside benim çantamdadır.Gereksiz bir şey bence telefon karıştırmak.

aslaaa çünkü bu tip şeyler bir başladımı devamı geliyo.. mail şifresi , sosyal paylaşım sitelerinin şifreleri , kk şifresi bile istenebilir ne kadar bir olunursa olunsun özel yaşam alanı olmalı bence.. güvenmek , güvenmemeklede alakası yok bence bunun..

walla ben bir aralar baya kafaya takmıştım karıştırıyodum o da zaten ortada bırakır.. zaten kızmaz da bende bakarım.. bir ara bu yüzden ayrılmıştık ama günahını almışım sorun çözüldü..
şu an ne ben onunkine bakma ihtiyacı duyuyorum ne de o benimkine...

telefona bakma olayı sevgiliykende hiç sorun olmadı. nişanlıyken de olmadı... seni üzen şeyler varsa telefonda onlar neden hala orda senden önceyse eger silmesi lazımdı. kesin kız numaralarıdır. eger silmedi hala konuşuyosa aldatıyodur. ben olsam deliye dönerdim verceksin der başka bişe demezdim güven çok çok önemli. yarın veririm demiş yarın napım o teli ben silcek numaraları vercek ohh ya ne güzel.

Sıkıntılı bir durum.6 yıllık evliyim cepler hep ortada ne ben bakmaya nede o gizlemeye luzum duyar
aksi olsaydı olumsuzluk arardım ki arkadxaşımın başına ayen anlattığın olay geldi daha sonra anlaşıldıki başka sevgilileride varmış fakat onun yeri ayrıymış arkadaş hemen ayrıldı.

erkek cep telini kaçırıyorsa sevgisilinden mutlaka bir haltlar karıştırıyordur...tecrübeyle sabit :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…