Sevgilinizin yada eşinizin çocuk ruhlu olması hoşunuza gider mi?

benim hoşuma gitmezdi çünkü erkeğin olgun olması gerek diye düşünüyorum...hani bazı kızlar vardır ya çocuksu konuşurlar çok sinir oluyorum...

benimki oyle inanin sinir oluyorum artik birak diyorum cocuk olmayi tamam diyor iki dakika gecmeden gene basliyo

Benim ki öyle valla ama benim çok hoşuma gidiyo :) Zaten bende bebiş sever gibi seviyorum onu
Seviyorum ben

tabiki bazı ortamlarda ağır basması gerek ama bazende
karşına geçip güldürmesi bence güzel olurdu :))

Tek başımızeyken çok hoşuma gider(gidiyorda zaten) Çocuklar gibi özgürce eğlenebilmek. Ama yanımızda arkadaş veya aile büyüğü olduğu zaman olgunluk isterim..
Yani dengede olsun.. Çünkü ben çocuk ruhluyum , onun beni büyütmesini isterim..
Canum aşkım ya bitane o:asigim:

BENİM ÖYLE BİR ŞANSIM YOK ÇOK SERT AMA BİR DELİ YETİYORsırnaşık şey BENDE O ÇATIK KAŞLARINA KARA GÖZLERİNE BAYILIYORUM SURATSIZ AŞKIM BENİM:1rolleyes:

yanlızken isterim ama yerine göre davranması benim için çok önemlidir

içimizdeki o çocuğu çıkartmak çok güzel aslında zaman zaman, hele ki sevgiliye yapan çocuklukları çok seviyorum bende bazen yapıyom mesela :utangac::utangac:

lülülülülülü Beyaz Saray da gibi resmiyet mi takılıcaz tabiki çocukta olunur olgunda benim hoşuma gider onuda alıştırdım zaten bi çeşit ünlemlere eheheheh kujuşiiiiiiiiii bucuşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biz böleyiz ORJİNALkafamçokkarıştı:nazar:

insan her gün aynı olamıyor ki zaten..yerine göre çocuklukta yapıyor..ağır da oluyor.. ama ben ağır olmasından yanayım valla ne yalan söyliyim :)

Herkes çocuk ruhlu olmalı bana kalırsa. Hesapsız masum coşku dolu olmalı...

hoşuma giderdi tabi çünkü bende biraz öyleyim.
AMA HERŞEY YERİNE GÖRE OLUNCA GÜZEL...BEN YERİNE GÖRE DAVRANMASINI İYİ BİLİRİM.KARŞIMDAKİDE BİLİRSE ARA SIRA BERABER ÇOCUKLAŞMAK HOŞ OLABİLİR...zemuszemus

evde başbaşayken bebek gibidir :))
ama dışarıda çok sert ve asabi görünür :)

gitmezdi .. daha agır daha olgun olmasını isterdim .. cocuklugu hep biz bayanlar yapalım erkekligide erkekler ..:) biz onların bebegi olalım onlar da bizim koruyucu çadırımız..:)

Tam ortasında olması en iyisi. Arkadasımın bi sevgilisi vardı aman tanrım cocukla ciddi birsey konusamazsın sakayla cevap vermeler, el sakaları ııııyyy hic bana göre degil yani. :kızgın:

duruma göre değişiyor ama genelde çocuk gibi başbaşayken.
benim hoşuma gidiyor.
ben de ona çocukluk yapıyorum.:kedi:
dışarıda ağırbaşlı takılır.şakkıdı

Ağır başlı,efendi olması çok hoşuma gider.
Çok önemli bir şeydir bu benim için.
Nerede nasıl davranacağını bilmeli...
Amma velakin içindeki çocuğu da öldürmemeli,
Eğlenebilmeli,gülüp gülümsetebilmeli...
Sizin yanınızda böyle olması daha bir yaşanılası kılıyor hayatı.
Yani yerine göre çocuk ruhlu yerine göre ağırbaşlı olmalı.

Back
X