Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilinizin yada eşinizin çocuk ruhlu olması hoşunuza gider mi?
Tek başımızeyken çok hoşuma gider(gidiyorda zaten) Çocuklar gibi özgürce eğlenebilmek. Ama yanımızda arkadaş veya aile büyüğü olduğu zaman olgunluk isterim..
Yani dengede olsun.. Çünkü ben çocuk ruhluyum , onun beni büyütmesini isterim..
Canum aşkım ya bitane o:asigim:
lülülülülülü Beyaz Saray da gibi resmiyet mi takılıcaz tabiki çocukta olunur olgunda benim hoşuma gider onuda alıştırdım zaten bi çeşit ünlemlere eheheheh kujuşiiiiiiiiii bucuşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biz böleyiz ORJİNALkafamçokkarıştı
hoşuma giderdi tabi çünkü bende biraz öyleyim.
AMA HERŞEY YERİNE GÖRE OLUNCA GÜZEL...BEN YERİNE GÖRE DAVRANMASINI İYİ BİLİRİM.KARŞIMDAKİDE BİLİRSE ARA SIRA BERABER ÇOCUKLAŞMAK HOŞ OLABİLİR...zemuszemus
gitmezdi .. daha agır daha olgun olmasını isterdim .. cocuklugu hep biz bayanlar yapalım erkekligide erkekler ..:) biz onların bebegi olalım onlar da bizim koruyucu çadırımız..:)
Tam ortasında olması en iyisi. Arkadasımın bi sevgilisi vardı aman tanrım cocukla ciddi birsey konusamazsın sakayla cevap vermeler, el sakaları ııııyyy hic bana göre degil yani.
duruma göre değişiyor ama genelde çocuk gibi başbaşayken.
benim hoşuma gidiyor.
ben de ona çocukluk yapıyorum.:kedi:
dışarıda ağırbaşlı takılır.şakkıdı
Ağır başlı,efendi olması çok hoşuma gider.
Çok önemli bir şeydir bu benim için.
Nerede nasıl davranacağını bilmeli...
Amma velakin içindeki çocuğu da öldürmemeli,
Eğlenebilmeli,gülüp gülümsetebilmeli...
Sizin yanınızda böyle olması daha bir yaşanılası kılıyor hayatı.
Yani yerine göre çocuk ruhlu yerine göre ağırbaşlı olmalı.