sevgilinizin yanında para yoksa para verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

değilmi yaa??? sanki mecbur erkekler kızların hesabını ödemeye,yürüyen banka cüzdanı olmaya...hiç hoşlanmam ben böyle şeylerden..artık aramızdaa böyle şeylerin lafı kalmadı ama herhangi bir ortamda bu tavrım hep aynıdır...

belli bir seviyeden sonra tamam da mesela ilişkinin başında yarın ne olacağı belli değilken elalemin adamı neden benim içtiğim çayın parasını ödesin ki...çok saçma izin vermem ben de buna
sengözlerimebaksanab

Dogru valla bacim, sonuna kadar hak veriyorum bendensinkaydirigubbakcemile5

içtiği çay yine iyi ben gittiği kuaförün parasını isteyen biliyorum :mymeka:

çok çirkin bir şey ya....kınıyorum böyle insanları ben!!!kötükedihüso

bazı tipler de resmen hediye istiyor açık açık..ya da vitrinlere bakarken "ayyy ne kadar güzelmişşş ohaa falan oldum yaniiii " diyerek alttan alttan bana hediye al demeye getirenlerrr... çok kızıyorum hemcinslerimin böyle olanlarına...:mymeka:

Erkek arkadaşım; benden bir kere para isterse veririm; iki kere isterse, kızarak veririm; üç kere isterse; kıçına tekmeyi basar, APSylen yollarım... :delphin:

çok çirkin bir şey ya....kınıyorum böyle insanları ben!!!kötükedihüso

bazı tipler de resmen hediye istiyor açık açık..ya da vitrinlere bakarken "ayyy ne kadar güzelmişşş ohaa falan oldum yaniiii " diyerek alttan alttan bana hediye al demeye getirenlerrr... çok kızıyorum hemcinslerimin böyle olanlarına...:mymeka:

mihrak benim bir arkadaşım var, sevgilisyle 4-5 aydır beraber, çocuğu arayıp şurda bir ayakkabı gördüm, sevenim yok ki, alanım yok ki diye ağlıyor ve aldırıyor istediğini, ne kadar ayıp ya, ben anlayamıyorum.

helal beeee!!!! benim gibi düşünenlerin hala var olduğunu görmek beni çok sevindirdiiii...yaşasınnn:dance::içelim:

kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

mihrak benim bir arkadaşım var, sevgilisyle 4-5 aydır beraber, çocuğu arayıp şurda bir ayakkabı gördüm, sevenim yok ki, alanım yok ki diye ağlıyor ve aldırıyor istediğini, ne kadar ayıp ya, ben anlayamıyorum.

Yok daha neler!!delikafadulden

Hortumcu insanlari hic sevmem

çok sinir yaa:(( ben 5 yıllık ilişkimde hala sevgilimden hediye alırken mahçup olurum insanlar çeşit çeşit gerçekten....çok şükür ki öyle değiliz..

Yok daha neler!!delikafadulden

Hortumcu insanlari hic sevmem
hortumcu :roflol::roflol::roflol:

çok sinir yaa:(( ben 5 yıllık ilişkimde hala sevgilimden hediye alırken mahçup olurum insanlar çeşit çeşit gerçekten....çok şükür ki öyle değiliz..

yine de kınamamak lazım, ne yapalım, dediğin gibi insanlar gerçekten çeşit çeşit kaydirigubbakcemile

arkadaşlar
lütfen konuya gerektiği gibi cevaplar yazalım
biliyorsunuz ki geyik bölümümüz de mevcut

zatn ilişki ilerleyince sen ben senin paran benim parm ayrımı olmuo ki..veririmm ben parası yoksa hihoyyyt

Allah Allah ne kadar cimriymişim ben yav..:mymeka:
Yok ya,vermem yine de..:dilcikar:
Nasıl ya,koca adam annesinden bile istese ayıp olur..
Benden para istemeye utanmayan adamı ben de bırakmak için çekinmem..:1closedeyes:

birkere
şehir dışından yeni gelmişti
karşıladım
evlerine yemeğ gittik
aşkama toplantıya yetişmek için o arada değişti üstünü
yeni ceketine para almamış
tam taksi durağına geldik
verdim çantamdakini hemen
ertesiigün kahvaltıya gittiğimde çantamın kenarına usulca bırakmış
teşekkür etti
olurmu canım dedim
-7 yıllık ilişkim vardı-
para ödediğim azdır ama
böyle şeylerde takıntı haline gelmemeli bence

hiç böyle bişey yaşamadım ama tam tersi çok oldu, çok utandım sıkıldım ama o benim hayatımdı, onun cebinde para varken benim sıkıntı çekmem yersizdi, onun ihtiyacı olsa ben de veririm hic düşünmeden, ama kazandığım para onunkinden kat kat az o yüzden böyle bişey yaşicagımızı hic sanmıyorum, yaşarsak da canı saolsun =) ama burda okuyorum maaş kartını eşine verenler falan, avucunu yalar.

O istemez ben veririm borç olarak tabi almıo yoksa.
canımı istese veririm 5 yıl oluyo lafı bile olmuo artık böyle basit seylerin

Veririm tabiki.

Verilir tabi lafı bile olmazyasakkelime

Son düzenleme:
Bizim de öylebir durumumuz oldu. Bir ödemesi gecikmişti, arabasında da sorun çıktı. Ben de parası olmadığını bildiğim için teklif ettim, utandı gerek yok, istemiyorum dedi. Veririrm öyle bir durum olsa, ama o almaz heralde. :)

aşkım galerıcı dogal olarak parada cok.bende ozel sektorde calısıyorum.her hafta sorar bana paran varmı yoksa hemen verıyım dıye.baslarda cekınıyordum ama 3 sene oldu artık ben soyluyorum param azaldı falan dıye.

yeni tanıdığım bi insansa vermem.:umursamaz: yıllardır birlikte olduğum sevgilime sıkışık olduğu bi anda verdim.:icecream: belli bir zamandan sonra arada bu konuların lafı bile geçmiyor.:asigim:

Back
X