sevgilinizin yanında para yoksa para verir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben ona bedenimi, ruhumu, yüreğimi, kalbimi vermişim, parayı mı esirgiycem, para da neymiş Alla Alla...

bende veririm.. iliskiniz uzunsa güvende tamamiyla varsa.. veririm teklifde ederim ki etimde verdimde :asigim: askimaa asigim

o benim erkek arkadasimsa demekki ona guveniyorum ve ilerde evlenecegim kisi. Neden vermeyimki?

Veririm tabi ki ama o kabul etmez orası ayrı :)
Şöyle diyim yani parası olmadan asla yanıma gelmez onu cok iyi tanıyorum.. :)

seviyorsam, ilişkimiz oturmuşsa veririm tabii.

4 senedir sevdiceğim bnm ooo tabiki veririm paranın lafı olmaz hiç aramızdaaa

tabiki veririm . benim sevgilim bana her zaman sorar bir ihtiyacın var mı harclıgın ne durumda ıstemesemde bana harclık verır onda para olmadıgında hissettgimde zorla çaktırmadan yemek sınema vs ben cekerim minibuste taksıde fln bende bozuk var dıe atlarım hep ona hep ona ben rahatsız oluorum yanı ortak bir yasam paylasıyoruz bunların hıcc lafı bile olmamalı para kucuk bir arac büyük seylere ulasmak ıcın:) dunyanın parasını hayat arkadasımdan mı saklıcam ya bencillk yapamam bu konuda onun birikim yaptıgını biliyorum maasını kurusu kurusuna nelere harcıo bankada kac parası var ne kdr kenara attı bliiorum ona gore davranıorum

Bende veririm hatta vermiştimde, o hep bana ben istemediğim halde gönderirdi.

tabiki veririm ama çoğu zaman o bana verir benim nadir olmuştur:9:

bende verıyorum sevgılıme.. arada maddı yönden sıkışıyor
yada ne bıleyım arkadaşlarıyla çıkmak ıstıyor parası olmuyor ben verıyorum
sonrada faızıyle gerı verıyor :1::1:
veya bızım evımızde bı kutunun ıçınde para vardır süreklı elımıze geçınce ıçıne atarız
yemek sıparış edınce veya ıhtıyacımız olunca ordan alırız :21:
hem bırıkmış oluyor ufaktan

Tabiki veririm hayat müşterek. O benim bitanem hayatımı geçireceğim insan onun zor durumda kalmasını gönlüm razı olmaz. :34:

Yeni sevgilinin istemesi bana da garip gelirdi doğrusu ama uzun süreli ilişkiyse isteyebilir de. Benim 5 küsur yıldır ilişkim var; daha bir kere bile istemedi para. Ama bu ilişkimiz sürecince yeri geldiğinde benim de hesap ödemişliğim vardır. Ama genellikle o öder. Para isteme işini çok sık yapmıyorsa ve gerçekten ihtiyacı olduğunda istiyorsa sorun yoktur bence. Ama alışkanlık yaptıysa o sevgiliden hayır gelmez yahu. Evlenince de sen çalış, bana bak der öylesi :)

bende verırdım, hatta verdım de, aslında benımkı enayılıktı bır nevı ama o sırada at gözlugu takmıstım herhalde hıcbır seyı görmuyordum hep bahaneler uyduruyordum kendıme bu durumlar ıcın yolunacak kaz gıbı göruyordu sanırım benı eskı erkek arkadasım.. böyle hat safada olmadıgı surece tabıkı verılmelı hayat musterek sonucta..

Son düzenleme:
Tabi ki veririm neden vermeyeyim..

Son düzenleme:
Back
X