Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde iliskimle sorunlarim var ama bizimki sanirim daha derin sorunlar o yuzden ben konustum kendisiyle simdilik aramiyor sormuyor ama aradigimda aciyor , msne girmeye basladi ara ara bunlarda bi gelismemi bilmiyorum
Bende 4 senedir birlikteyim erkek arkadaşımla bide biz uzaktayız ayrı ülkelerde bi zaman sonra gerçekten sorunlar çıkıyo ister istemez bazı konularda bizim bide özlem mesafe eklenince iyice çekilmez oluyo bazen
Ama hala birlikteyiz işte çok kavgalar ettik ama hiç ayrılmadık bazı günler birbirimizi aramadık sormadık kafamızı dinledik ama hiç kopmadık.. kopamadık.
Ben eskiden çok uğraşırdım birşeyler yapardım ama artık bişey yapmıyorum kendi haline bırakıyorum çünkü bi şekilde düzeliyo yine yada ben alıştım sanırım artık
Yani bence sende kendi haline bırak en iyisi.. bişeylerle ilgilen sende çok düşme üstüne onlar bukadar düşünüyo mu sanki![]()
haklisin bizde suan birbirimizden uzaktayiz ben yurtdisindayim o turkiyede ama 13 gun sonra dönuyorum bu defada sehirler arasi mesafe olcak ins sorunlarimizi asariz ..
Bende yurt dışındayım böyle çok zor oluyo gerçekten ama insan sevince katlanıyo bi şekilde işte.. olsun en azından daha bi yakın olucaksın belki istediğin zaman çıkıp gidiceksin ama yurt dışındayken hep böyle bi imkan olmuyo malesef...
Temelli mi gidiyosun?
ama soguk davraniyor aramiyor sormuyor sadece msne geldi gecende konustu seninle ilgili degil vs dedi yani kendisiyle ilgiliymis biz yaza evlilik dusunuyoduk simdi hic konusunu bile acmiyorum kendiside evlilikden direk bahsetmiyor ama benimle birlikte gelecekle ilgili sunu yapariz vs diye konusuyor bilmiyorum cok karisigim aslinda evet temmeli gibi bisey benimkisi.
sen görusuyormusun yada gitme imkanin varmi?
Sende ona öyle davran bakalım iyi olucakmı görsün biz zaten böyle yaparak hep tepemize çıkarıyoruz onları onlar genelde kafalarına göre takılıyolar yani..
Bence sende çok üstüne gitme hem yakında gidiyosun ozaman bakalım yakınken nasıl davranıcak.. ne güzel temellide gidiyosun bazen bende evlilik evlilik tutturuyorum ama sadece yanında olamadığımdan yoksa temelli gitsem hiç düşünmem bile şimdilik ama kısmet..
Biz gün içinde bol bol konusuruz zaten benimde şimdi 10 günüm kaldı sonra 3 ay ordayım
ama hayalimde benimde temelli gitmek var inşallah![]()
aa ne guzell bende 13 de ordayim ve hatta gittigim gun onun bulundugu sehre gitmeyi dusunuyorum cunki onun izni bir gun ve görusmemiz sorun oluyor. bende genelde 3 ay kaliyordum yazlari benim kafama o evliligi soktu simdide pek acmio ama bakalim bende uzerine gitmiyorum.
evet uzak durmak bazen ise yariyor bugun aradim dun aradim ama bi kac gun aramicam biraz bakalim merak etsin.
Bende 11inde gidiyorum inşallah.. az kaldı zaman geçiyo huzur doluyorum mutlu oluyorum
Bence de git zaten yüzyüze görüşmek her zaman en iyisi böyle msnde tlfnda fln insan herşeyi yanlış anlayabiliyo bide bu kötü tarafıda var yani.
Benimkide bi ara nişanlanmayı sokmuştu ama bidaha ses çıkmadı.. ben konuyu açtığımda ne acelemiz var zaten evlenicez diyodu bende zaten susuyorum artık.. erken daha inan yanında olsam hiç istemicem de
Arama bencede birazda o düşünsün bu kız beni neden aramıyo neden sormuyo bak ozaman değerli olursun işte.. zaten azda kalmış gitmene.. uzakken hep ben ilgilenirim ben üstüne düşerim yanındayken o benle daha çok ilgileniyo
Bu arada sen ve sevgilin kaç yaşında? Nezamandır birliktesiniz?
Bende 11inde gidiyorum inşallah.. az kaldı zaman geçiyo huzur doluyorum mutlu oluyorum
Bence de git zaten yüzyüze görüşmek her zaman en iyisi böyle msnde tlfnda fln insan herşeyi yanlış anlayabiliyo bide bu kötü tarafıda var yani.
Benimkide bi ara nişanlanmayı sokmuştu ama bidaha ses çıkmadı.. ben konuyu açtığımda ne acelemiz var zaten evlenicez diyodu bende zaten susuyorum artık.. erken daha inan yanında olsam hiç istemicem de
Arama bencede birazda o düşünsün bu kız beni neden aramıyo neden sormuyo bak ozaman değerli olursun işte.. zaten azda kalmış gitmene.. uzakken hep ben ilgilenirim ben üstüne düşerim yanındayken o benle daha çok ilgileniyo
Bu arada sen ve sevgilin kaç yaşında? Nezamandır birliktesiniz?