• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle aşkınızın sınırı nedir ?

of neler oluyor burda?
herkes burda gelip size mi sorcak sevgilimle öpüşüp sevişmelimiyim diye
isteyen yapar isteyen yapmaz
tarz meselesi,derinlik meselesi bunlar,niyet önemli
bu kadar uzatmanın ne anlamı var?

selaammm kızlar kaydirigubbakcemile4
Sizin için sevgili olmak. Sadece gezmek dolaşmak, zaman geçirmekmi ? daha fazlası mı Şeniz?
en çok neyi yapmak tan hoşlanıyorsunuz birlikte? :asigim:
sevgilinizin isteyipte sizin hayır olmaz dediğiniz bişey oldumu?
şimdiden teşekkürler herkese a.s.

çapkın çapkın çapkın çapkın:)candan erçetinin şarkısı geldi birsen aklıma:sm_cool:

16 aylik bir iliskim var..
Ayri ülkelerde kaldigimiz icin zaten pek fazla birsey yapma imkanimiz olmuyor beraber:(
Cikmaya baslatiktan 1 yil sonra tekrar görüstük.
Ben öpüsmem, hatta elini bile tutmam diyordum kendi kendime.
Hayatima daha önce kimseyi almadim cünkü, hep reddettim gelen teklifleri.
Dolayisiyla tecrübesizligimde vardi.
Ama gelin görün ki, insanin sevdigi yaninda oldugu vakit, hele hele 1 sene hic görmediysen, öpmem, elini tutmam veya sarilmam hepsi bahane:)

Öpüstük, sarildik, el elede dolastik. Ama hersey bundan ibaret. Zaten fazlasi bana göre yanlistir evlilik öncesi.

Eskiden insan öpmedende sevdiginin yaninda durabilir, veya sarilmadanda yapabilir diyordum. Kendi kafama göre öyle tasarlamistim iliskileri, bilmedigim icin.
Ama olmuyor.
Gözünün icine baktiginda eriyorsun. Ha utangaclik olmuyor degil. Hemde cok oluyor, ama zamanla alisiyorsun.

Iste böyle canim, umarim cevabini almissindir.

arkadaşım ozaman cümlelerini kurarken lütfen düşünerek kur gelişi güzel yazma olurmu canımcım.. diyorsinki kızdediğin kendini öptürmez, dokundurmaz elini tutmak dokunmak öpmek basitliktir diyorsun.. sonrada uzamasın diyorsunn.. hem vuruyorsun hem kaçıyorsun sonrada ben bişi yapadımki dercesine uzamasın diyorsun..bir dönüp bakarmısın neler yazmışssın Allah aşkına?? düşünerek yaz karşı tarafdaki hemcinslerimi incitebilirmiyim die olurmu güzelim...

aşk sınır tanımaz
gel zman git zaman bir bakmışşınız
bütün sınırlar düşman kuvvetlerince tarumar olmuşkafamçokkarıştı
vatan dört bir yandan kuşatılmış:jeyyar::jeyyar:

of neler oluyor burda?
herkes burda gelip size mi sorcak sevgilimle öpüşüp sevişmelimiyim diye
isteyen yapar isteyen yapmaz
tarz meselesi,derinlik meselesi bunlar,niyet önemli
bu kadar uzatmanın ne anlamı var?

Ayri ülkelerde kaldigimiz icin zaten pek fazla birsey yapma imkanimiz olmuyor beraber:(
Ama gelin görün ki, insanin sevdigi yaninda oldugu vakit, hele hele 1 sene hic görmediysen, öpmem, elini tutmam veya sarilmam hepsi bahane:)

Öpüstük, sarildik, el elede dolastik. Ama hersey bundan ibaret. Zaten fazlasi bana göre yanlistir evlilik öncesi.

Eskiden insan öpmedende sevdiginin yaninda durabilir, veya sarilmadanda yapabilir diyordum. Kendi kafama göre öyle tasarlamistim iliskileri, bilmedigim icin.
Ama olmuyor.
Gözünün icine baktiginda eriyorsun. Ha utangaclik olmuyor degil. Hemde cok oluyor, ama zamanla alisiyorsun.

:lepi::lepi:Şeniz

Ama olmuyor.

az önce yazdigim cevaplara bakarsan iste, aynisini bende söyledim
hic sevgilim olmadigi icin bana mantiksiz geliyor böyle seyler dedim..

kizlar konu fazla uzamis ya..
herkes kendi yorumunu yapti..
ama tabii yorumunu herkes kendisini kastederek yapar.. baskalarini degil..
sonucta kimin kiminle ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez...
ele degilmi gurbanlar`?:teytey:

arkadaşım ozaman cümlelerini kurarken lütfen düşünerek kur gelişi güzel yazma olurmu canımcım.. diyorsinki kızdediğin kendini öptürmez, dokundurmaz elini tutmak dokunmak öpmek basitliktir diyorsun.. sonrada uzamasın diyorsunn.. hem vuruyorsun hem kaçıyorsun sonrada ben bişi yapadımki dercesine uzamasın diyorsun..bir dönüp bakarmısın neler yazmışssın Allah aşkına?? düşünerek yaz karşı tarafdaki hemcinslerimi incitebilirmiyim die olurmu güzelim...

konunun uzamasini istemiyorum cünkü o zaman tartismalar iyice büyüyor
ve konu kapatiliyor..
bu yüzden vurup kactigim filan yok.. kavgayi sevmeyen biriyim bundan böyle
uzamamasini istiyorum..
denise85 de kendini öptürmeyen kizlar var deyip güldü ve beni incitti, bana karsi niye kimse
düsünceli degil? ayrica sen bana verilen cevaplara bir bakarmisin, bana neler yazmislar,
kendini ne saniyorsa demisler.. ben incindimmi diye düsünen kimse yok ama...?

ateşle barut yanyana durmaz
iki insan birbirini seviyorsa bunların olmaması imkansız
karşında seni seven genç bir erkek var
siz istemezseniz bile o ister..
adım gibi eminim
tabi bunları yaşamak doğru mu değil mi tartışma buralara çekilirse
bu da kişiden kişiye değişir yukarda da söylediğim gibi..
eğer ben asla böyle birşey yaşamam diyorsanız
asla duygusal anlamda bir erkek arkadaşınız olmayacak izin vermeyceksiniz aşık olmayahihoyyyt

konunun uzamasini istemiyorum cünkü o zaman tartismalar iyice büyüyor
ve konu kapatiliyor..
bu yüzden vurup kactigim filan yok.. kavgayi sevmeyen biriyim bundan böyle
uzamamasini istiyorum..
denise85 de kendini öptürmeyen kizlar var deyip güldü ve beni incitti, bana karsi niye kimse
düsünceli degil? ayrica sen bana verilen cevaplara bir bakarmisin, bana neler yazmislar,
kendini ne saniyorsa demisler.. ben incindimmi diye düsünen kimse yok ama...?

incinmemek için incitmiceksin tatlım.. konu kapanmıştır.. lütfen düşünerek yaz bundan sonraki incinmeyesin!!!
:kahve:

bak asi2222, denise85 kendini öptürmeyen kizlar var deyip gülmüstü
hatirlarsan, bende bu yüzden kendi düsüncemi savundum, kivirmadim..
bu yüzden bende kendi düsüncelerimi paylasmak istedim.. benim fikirlerim bunlar..
en iyisi söyle diyeyim konu daha fazla uzamadan.. kiz dedigin kendine dokundurmaz (bana göre yani) ama öpenler, dokunanlarda varsa bisey diyemem.. herkesin kendi düsüncesi..bu genelleme bana göre dogru, sana göre yanlis..
daha fazla uzamasin, seninde düsüncelerine saygi duyuyorum..
ayrica kendini öptüren, elini tutan kiz rahat kiz demistim, bu lafimi geri aliyorum...
cünkü tekrar düsündüm üstünde, o düsüncemi paylasirken cok sinirli ve üzgündüm..
hic sevgilim olmadigi icin bana bu tür davranis mantikli gelmediginden olabilir..
lütfen artik uzamasin, rica ediyorum..

bizde uzaması için uğraşmıyoruz zaten sadece nerde yanlış yaptığını, neden bu kadar tepki aldığını anlatmaya çalışıyoruz...
bu gülme işinede baya takılmışsın.. belkide sen öyle düşündüğün için üzerine aldın bu hareketi..
sen hala genelleme yapıyorsun ben böyleyim demiyorsun... ayrıca yazdığın sıradaki ruh halini biz bilemeyiz sadece yazdığın şeye göre cevap yazabiliriz...
ama sen bu yazdıklarınla sevdiği kişiye sevgisini hareketleriyle göstermeyi seçen kişileri resmen aşağılıyorsun dikkat et derim!!!

az önce yazdigim cevaplara bakarsan iste, aynisini bende söyledim
hic sevgilim olmadigi icin bana mantiksiz geliyor böyle seyler dedim..

Evet canim banada öyle geliyordu. Hatta cok yanlis gibi geliyordu. El ele tutmayi, öpüsmeyi birak, bir erkek arkadas edinmek bile gözümde büyük bir yanlisti.
Zaten iliskimizin ilk aylarinda cok zorlandim bu yüzden, neler neler anlatti bana icim rahat olsun diye.

Ama zamanla alisiyorsun.. Ve iliskimiz basindan beri ciddiydi, kendi kendime dedim ki sen 15 yasinda bir kiz degilsin, gelmissin 22-23 yasina. Yaptigin yanlis degil, elbet birgün olacakti bunlar.

Zaten bunlari düsünmem sevdigimi daha cok cekmis bana. Normalde kizlar kucagima atlar, ama sen kaciyordun, hep korkuyordun dedi.

Demek istedigim, seviyorsan ve ciddiysen, eminsen o kisi olduguna, sevdigini öpmek, koklamak, sarilmak yanlis degil. Ama sInIrini bileceksin. Evlendikten sonrayada saklayacaksin bazi seyleri.

Erkek arkadasin oldugunda sende anlarsin canim, insAllah karsina cok sevebilecegin bir insan cikar.

Evet canim banada öyle geliyordu. Hatta cok yanlis gibi geliyordu. El ele tutmayi, öpüsmeyi birak, bir erkek arkadas edinmek bile gözümde büyük bir yanlisti.
Zaten iliskimizin ilk aylarinda cok zorlandim bu yüzden, neler neler anlatti bana icim rahat olsun diye.

Ama zamanla alisiyorsun.. Ve iliskimiz basindan beri ciddiydi, kendi kendime dedim ki sen 15 yasinda bir kiz degilsin, gelmissin 22-23 yasina. Yaptigin yanlis degil, elbet birgün olacakti bunlar.

Zaten bunlari düsünmem sevdigimi daha cok cekmis bana. Normalde kizlar kucagima atlar, ama sen kaciyordun, hep korkuyordun dedi.

Demek istedigim, seviyorsan ve ciddiysen, eminsen o kisi olduguna, sevdigini öpmek, koklamak, sarilmak yanlis degil. Ama sInIrini bileceksin. Evlendikten sonrayada saklayacaksin bazi seyleri.

Erkek arkadasin oldugunda sende anlarsin canim, insAllah karsina cok sevebilecegin bir insan cikar.

tesekkür ederim bu güzel cevabin icin..
beni anliyorsun.. ve anlayan biri var bu beni mutlu etti..
kimse böyle yaklasmiyor konuya, hemen tartisma basliyor..
ama sen güzelce anlatmissin.. a.s.

ateşle barut yanyana durmaz
iki insan birbirini seviyorsa bunların olmaması imkansız
karşında seni seven genç bir erkek var
siz istemezseniz bile o ister..
adım gibi eminim
tabi bunları yaşamak doğru mu değil mi tartışma buralara çekilirse
bu da kişiden kişiye değişir yukarda da söylediğim gibi..
eğer ben asla böyle birşey yaşamam diyorsanız
asla duygusal anlamda bir erkek arkadaşınız olmayacak izin vermeyceksiniz aşık olmayahihoyyyt

:lepi: :hooray:

ama sen böyle anlatmadın düşüncelerini..
bi kendi ilk yazdığına bak birde bu arkadaşın..

Onlarda seni anliyorlardir canim, sIkma canini..
Sadece insan bazen yasamadigi sey hakkinda yorum yaptigi zaman biraz yargisiz infaz yapabiliyor..
Bende yaptim bunlari cünkü, seni iyi anliyorum..

Sevgili olmak büyük yanlisti gözümde. Bu hem yetistirilme tarziyla alakali, hemde cevrenin ne diyecek korkusu vardi.

Ama tabi sürekli sevgili degistirmeye hala karsiyim. Iliskiler benim gözümde ciddiyse baslamali. Tabi yine herkesin kendi fikri.

Sen Allah'tan hayirlisini dile, gönlünde olanin hakkinda hayirli olmasini dile, mutlaka birgün karsina dogru insan cikacaktir.

Ve burdan bütün canim arkadaslarima mutluluklar diliyorum, Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin AMIN AMIN AMIN

Onlarda seni anliyorlardir canim, sIkma canini..
Sadece insan bazen yasamadigi sey hakkinda yorum yaptigi zaman biraz yargisiz infaz yapabiliyor..
Bende yaptim bunlari cünkü, seni iyi anliyorum..

Sevgili olmak büyük yanlisti gözümde. Bu hem yetistirilme tarziyla alakali, hemde cevrenin ne diyecek korkusu vardi.

Ama tabi sürekli sevgili degistirmeye hala karsiyim. Iliskiler benim gözümde ciddiyse baslamali. Tabi yine herkesin kendi fikri.

Sen Allah'tan hayirlisini dile, gönlünde olanin hakkinda hayirli olmasini dile, mutlaka birgün karsina dogru insan cikacaktir.

Ve burdan bütün canim arkadaslarima mutluluklar diliyorum, Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin AMIN AMIN AMIN

tamamen katiliyorum dediklerine..hatta harfi harfine katiliyorum:1hug:
evet hem yetistirme tarzi hemde gelecek korkusu, bu konuda ayni seyleri
yasamisiz sanirim..:çok üzgünüm:sagol canim her zaman herseyin hayirlisini dilerim..
bende senin icin ve diger tüm bana kizan veya kizmayan tüm arkadaslar icin
mutluluklar diliyorum...

tamamen katiliyorum dediklerine..hatta harfi harfine katiliyorum:1hug:
evet hem yetistirme tarzi hemde gelecek korkusu, bu konuda ayni seyleri
yasamisiz sanirim..:çok üzgünüm:sagol canim her zaman herseyin hayirlisini dilerim..
bende senin icin ve diger tüm bana kizan veya kizmayan tüm arkadaslar icin
mutluluklar diliyorum...

Sagol canim benim AMIN..
Birde sanirim sen yurtdisinda yasiyorsun. Bende öyle.
Genelleme yapmak yanlis olur ama yurtdisinda bu tarz seyler biraz daha yanlis gözüküyor.
Türkler buraya 30-40 sene önce gelmisler ve dolayisiyla eski türk örf ve adetleri hala devam ettirmekteler. Türkiyenin degistiginin farkinda degiller.
En azindan benim yasadigim ülke ve sehirde böyledir bu.
Mesela Türkiye'de, özellikler büyük sehirlerde erkek arkadas/kiz arkadas gayet dogal karsilaniyor.
Mesela benim dayimla yengem 4 sene ciktilar, sonra evlendiler.
Burdada var tabi uzun süre cikanlar ama iliskiler hep gizli sakli yasaniyor. Kimse duymasin, kimse bilmesin. Ayip olarak karsilaniyor. Tabi son 2-3 yilda burdada bu biraz degisti gibi ama hala sInIrlar var tabi.
Benim sevdigim türkiyede mesela. Burda olsaydi, el ele carsida pazarda kesinlikle gezemezdim onunla. Cünkü insanlar dedikodu yapmak icin yer ariyorlar. Sunun kizi sununla, sunun oglu bununla gibi laflar ediliyor.
Bende yillardir aileme laf getirmemek icin, ve icimdende gelmedigi icin kimseyle cikmadim.

Hersey kader kismet canim. Ama emin ol gercekten sevdigin insani buldugunda, kafandaki o yanlis düsüncelerin yersiz oldugunu anlayacaksin.
87 dogumlusun sanirim, kücükte degilsin, biriyle ileriye dönük beraberlik yasayabilirsin. Zamani geldigindede olacaktir.

Hersey gönlünce olsun, bence arkadaslarda kizmamislardir sana, sadece yanlis ifade etmis olabilirsin kendini. Olur böyle seyler, zaman zaman hepimiz yapiyoruz.

herkesi öpüyorum..:1hug:

Sagol canim benim AMIN..
Birde sanirim sen yurtdisinda yasiyorsun. Bende öyle.
Genelleme yapmak yanlis olur ama yurtdisinda bu tarz seyler biraz daha yanlis gözüküyor.
Türkler buraya 30-40 sene önce gelmisler ve dolayisiyla eski türk örf ve adetleri hala devam ettirmekteler. Türkiyenin degistiginin farkinda degiller.
En azindan benim yasadigim ülke ve sehirde böyledir bu.
Mesela Türkiye'de, özellikler büyük sehirlerde erkek arkadas/kiz arkadas gayet dogal karsilaniyor.
Mesela benim dayimla yengem 4 sene ciktilar, sonra evlendiler.
Burdada var tabi uzun süre cikanlar ama iliskiler hep gizli sakli yasaniyor. Kimse duymasin, kimse bilmesin. Ayip olarak karsilaniyor. Tabi son 2-3 yilda burdada bu biraz degisti gibi ama hala sInIrlar var tabi.
Benim sevdigim türkiyede mesela. Burda olsaydi, el ele carsida pazarda kesinlikle gezemezdim onunla. Cünkü insanlar dedikodu yapmak icin yer ariyorlar. Sunun kizi sununla, sunun oglu bununla gibi laflar ediliyor.
Bende yillardir aileme laf getirmemek icin, ve icimdende gelmedigi icin kimseyle cikmadim.

Hersey kader kismet canim. Ama emin ol gercekten sevdigin insani buldugunda, kafandaki o yanlis düsüncelerin yersiz oldugunu anlayacaksin.
87 dogumlusun sanirim, kücükte degilsin, biriyle ileriye dönük beraberlik yasayabilirsin. Zamani geldigindede olacaktir.

Hersey gönlünce olsun, bence arkadaslarda kizmamislardir sana, sadece yanlis ifade etmis olabilirsin kendini. Olur böyle seyler, zaman zaman hepimiz yapiyoruz.

herkesi öpüyorum..:1hug:

evet yurtdisinda daha yanlis gözüküyor maalesef..
hersey tamamen aynisi burdada..
burdada insanlar dedikodu yapiyor hemen birisi biriyle el ele görününce..
beni anliyorsundur sende, cünkü yurtdisindasin..
ne kadar zor bilirsin..
seninde hersey gönlünce olsun canim, umarim hep mutlu olursun..
bu güzel yüregin umarim hep sevgiyle bulusur..

Back
X