Sevgilinizle/Eşinizle nasıl tanıştınız :))

bizim ki değişik mi ama yinede anlatım
ben onu geçen sene dershanede görmüştüm. ilk zamanlardı ilgisini çekmek için cok ugraştım yanından geçtim nereye gittise arkadaşımla oraya gittim su bu yok anacım olmuyor
görmüyor beni
ama ben sürekli izliyorum onu ders aralarında camdan çok farklı gelirdi gözüme duruşu ile bile..
birgün çok sinirledim çay aldım kantinden gidiyorum oda karşıdan geliyor bilerek üzerine çayı döktüydüm
napıyorsun sen dikkat et de şu bu herkez bize bakıyor nasıl kızdıydı ama sonunda fark ettiydi bende özür dilerim yanlışlıkla oldu dedim hala bir sürü laf sayıyo
sonra beni face book dan eklemiş sen su sakar kızsın değil mi diye konuşuyoruz öyle bir gün yine camdan bakıyorum bunun yanına bir kız gelmez mi
ben sinirlendim elimde meyve suyu var bardakla ben tut onun kafasından aşağıya camdan dök sonra kaç içeri
bu benim yaptğımı anlamış geldi sınıfa herkez bize bakıyor. götürdü beni dershanenin arkasına derdin ne senin diye gözlerinin içine baktım gülüştüük orda öptü beni yanağımdannnn ah ah sonrada sevgili olduk işteeee :103:

Aynı şirketteyiz. Daha fazla bişey söylememe gerek yok sanırım

anlatsam roman olur
kafama attıgı yumrukla gördüm ilk onu
ondan sonra başladı zaten herşey

2 buçuk sene önce okullar başlamıştı ve okulun ilk günleri kız arkadaşlarımla dışarı çıkar dolaşırdık hep.
Oda okula yeni gelmiş ama ben farkında değildim.
Onların sınıfındaki bi arkadaşım benden hoşlandığını oturup konuşmak tanışmak istediğini söyledi ama ben kabul etmedim o arkadaşım bi kaç kere daha geldi bunları söyledi bana.
Kendiside numaramı almış mesaj falan attı konuşmaya başladık ama ben kesin kararlıydım hayatıma birini almamaya.
Biz konuşmaya görüşmeye başladık dersanemden almaya geliyordu eve bırakıyordu sohbet ediyorduk...
Okulun kazağını daha almamıştım ve havalar soğumaya başlamıştı o kendi kazağını verdi bana sen giy diye 3-4 gün bende kaldı birden kokusundan çok etkilenmiştim :)
1 ay boyunca bu şekilde devam etti 9 ekim cumartesi günü saat 2de de güzel bi mesaj yazıp göndermiştim.
Çok büyük konuşmuştum hayatıma almak istemiyorum diye şimdi iyi ki almışım diyorum

bizim de ilginç biraz :)
aynı semtte oturuyoruz ve sürekli aynı saatlerde aynı otobüse biniyormuşuz,ben farkında değilim tabi.Bir gün sabahın körü ve ben gene uyukluyorum aynı otobüse denk gelmişiz ve fark etmeden bütün otobüs yan yana durmuşuz.O gün takmış kafasına beni adımı sanımı bilmiyor tabi. Bende bizim orası biraz serseri kesimleri olduğundan hep kafam önde yürürüm.Beni tarif ediyormuş herkese işte şu sokaktan çıkıyor kafası önde yürüyor sarışın filan diye.Araştıra araştıra bizim sokaktaki bir arkadaşıma denk gelmiş,girmiş onun faceinde bakmış filan beni bulmuş sonra arkadaşlarımız bizi tanıştırdı ve o gün bugündür birlikteyiz 4.senemizin içindeyiz :)

Lisenin ilk günü kavga ettik.
Üzerime yürümüştü, 8 sene önce..
Hey gidi günler hey..

bende görev yaptığım okulda tanışmıştım..velimle birlikte gelmiş öğrencimi almaya ama benim haberim yok hiç bişeyden ..bizim okuldan biri de velimin çalıştığı yerde çalışıyodu onun eşi herhal eşini görmeye gelmiş diye düşünmüştüm..sonra i daha gelince anladım bu işte bi iş var diyee..sonradan kokusu çıkmıştıı ..bu arada liseyi aynı okulda okumuşuz o lise 3 te iken ben lise 1. okulda büyük deeldi ama görmemişiz hiç birbirimizden habersiziz kader başka yerde buluşturdu bizii:)

bizim ortak bir arkadaşımız var resmimi gördü onun facesinde.mesaj atmış.niyetini falan yazmış.beğendiğini, ileriye dönük tanışmak istediğini falan.haftalarca isteğini kabul etmedim.mesajına da karşılık vermedim.ortak arkadaşım tanış bi bak dedi falan.bende öyle faceden cevap yazdım.cevap yazdığım gün çok hastaydım, ve hastaneye gittim gittiğim gün hastaneye yattım.ve bizde tabi numaralar yok, ortak arkadaşımdan alıyo haberlerimi derken, numaramı istiyor bende veriyorum.yine kız arkadaşım vesilesiyle.o gün bana soruyor ziyaretine gelsem ailen var sıkıntı olur mu bende yo olmaz herkes ziyaretime geliyo falan.bu arada tedavi için yattığım hastanede çalışıyorum.gelen giden baya olmuştu.arada kaynar dedim:) ortak olan arkadaşımı almış yanına, kocaman canlı bi çiçek elinde gelmiş.bende yatışımın 3. günü sefil bir haldeyim zar zor saçına iki toka takıp geri aldım saçlarımı, kaşlarım desen çıkmış bildiğiniz hastayım yüzüm sarı, kaşık kadar kalmış yüzüm, berbatım anlıycağnız.ama kendi canımın derdindeyim bakımsız olcam haliyle.geldiler o sırada babamlar çıktılar amcamlar falan vardı.annem yanımdaydı.onu ilk görüşümdü:) orda tanıştık konuştuk annemle de iyi anlaştılar ortak konular buldular.derkeeenn biz ilk görüşte iyi elektrik aldık birbirimizden.neyse bi 10 gün yatışım oldu zayıfladım falan.nasıl o halde beğenmiş anlamadım.dedi yazık kız arkadaşı yok kesin uzun süredir:)))) her neyse çıktım hastaneden raporluyum iğne için hergün acile gidiyorum.,ilk gün hazırlandım çıkıcam evden çıkma ben alayım seni dedi aldı beni arabsıyla gittik acile, iğnemi oldum.sonra kahvaltı ettik çok güzel bi yerde.o gün dedim ki neyimi beğendin sen de o halimle ben devam etmezsin dedim.dedi ki o da ben seni konuşmalarınla çok sıcak buldum.oydu beni çeken dedi.neyse konuştuk günlük hayattan işten isteklerden ilişki olursa eğer anlaşırsak falan.....ilk çıkmamızda böyleydi, 1 yıldır birlikteyiz, mutluyuz

biz yıllar yıllar önce aynı dersaneye gidiyoduk ama hiç konuşmuyoduk dersane bitti sevgili gibi gece gündüz konuşmaya başladık bir yıl gezdik tozduk kankayız çok iyi arkadaşız sonra bi baktık birbirimizi seviyoruz sonra çıktık 7 yıl oldu işte

benim ilk okul arkadaşımdı ama bizim o zamanlar muhabbetimiz yok tabi. sonra facein bu ilk çıktığı zamanlar ilkokul arkadaşlarını bul muhabbeti vardıya biz tabi nasıl bi coşkuyla eklemeler toplu sohbetler derken bana sataşmaya başladı ama bende şehir dışında üni.okuyodum.bitmesine bir ay falan vardı herhalde .ben dedim okula gidicem.
sonra ortak kız arkadaşımızdan telefonumu almış aramalar konuşmalar 1 hafta boyunca kabul etmemiştim.geldiğimde okuldan görüştük kabul ettim 5. senemizdeyiz.

biz bir yerden arsa alıp ev insaatı yapmya baslamstk aynı dönemde hemn yanımzdakı arsadada insaaat basladı evler aynı dönem bitip evlere aynı anda tasınıldı tabi yandaki ailenın yakışklı bide oğulları vardı birbirmzn dikkatını cektik tabi :) ben ne zamn bahceye cıksam oda cıkıp araba yıkıyordu imalı müzkler falan :) bir keresndede motorla kaza yaptı dıye annmle 10 dkikalık bı ziyartne gtmstk :) kardeşmle muabbeti kurup soyadımı ögrenms adımı biliyoms faceden msj atms ilk basta cevp vermdm ıkı gn snra cevap verdm o evden bn evden aramzda 10 mt mesafe ble ykken konsmya basladk o gce ablasının kına gecesi vardı tabi komsu dye bzde gidicez ayrıca o gn bnm dogm gnm dü aksam ablasının kınasnda bnm dgm gnumude kutladlar ailece snra ablasını kına içn hazrlarkn o kadr kadının içnde hp bnm yanımda muabbet etmye calstı bnle hala numaramı vermemstm cnku :) o bana vermsti tabi bir ara sactan acıldı muhabbet brz uzundu onunkiler ben kısa sevyrm falan demstm ertesi gn bahcedeym bır baktm kı saclrnı kstrms tabı bnden msjı hak ettı saclar yaksms dye msj atmamla kafasının bna dnmesi bir oldu hmn anladı bnm oldgumu o gn bgndr 3 senemz oldu :)

Arkadaş ortamında,öyle gayet klasik bir karşılaşmaydı ama sonrası çok güzeldi.Seviyorum diyene kadar öldü öldü dirildiÇok utangaç benim turşum.

kendimi bildim bileli o hayatımda zaten bunda akraba olmamızında etkisi büyük tabi :)
Ama rahmetli babası beni 6 yasındayken gelinim diye gezidirdi :)

arkadasimin nikahinda tanistik :) cok tesadüf oldu...

Bizim bi aile dostumuz var çok sevdiğim bi bayan.
bigün bu dedi ki benim görümcemin torunu var nolur bi görüşün ikinizi çok yakıştırıyorum birbirirnize. ben yok dedim karşıyım böyle şeylere istemiyorum.
onada söylemiş böyle böyle biri var oda bişi dememiş. sonra bu bayanın kızının düğünü oldu sevdiceğim beni orda görmüş koymuş kafaya :)
haber gönderip duruyor tanışalım illa diye ben yok diyorum istemem.
aradan 1,5 sene falan geçti bu arada hep söylüyor tabi. tamam dedim bi gün görüşelim. 10 dk sonra aradı ertesi gün için sözleştik.
o gün harika geçmişti ve tamam budur dedim. 1,5 senemize yazık olmuş tabi ama olsun arayı kapatıyoruz:)

Hmm...Biz bidenemle ben babamın iş yerinde sekreter olarak çalışırken tanıştık.
Kendininde o zaman firması yok başka birinin iş makinesinde operatör olarak çalışıyordu.
Kendi ile beraber abisi de çalışıyordu iş makinesiyle geldiler ve çalıştığı makineden indi bende
bunlar kim diye bakmaya çıktım ve göz göze geldik ve işte o an aşık olduk :) Yıldırım aşkı diye biliriz
3 gün sonra görüşmeye başladık 1 hafta sonra istemeye geldiler :)
1 ay sözlü kaldık ve evlendik Ve hayla ilk gün ki gibi birbirimize delice aşığız ek olarak çok şey değişti evet
artık bir bağlılık,sevgi,saygı ve sadakat da mevcut Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Çevremiz çok acele ettiğimizi söylediler fakat eşimin onlara cevabı şu oldu ;
Ben kadınımı buldum niye zamanımı boşa harcayım niye vakit kaybedeyim .
Onu çok seviyorum şimdi bir Meleğimiz olacak.
Allah bizim ve tüm birbirlerini seven insanların yuvasını bozmasın...

Aynı dönemde aynı kurs merkezine gidiyorduk..ancak ders saatlerimiz ve sınıflarımız farklıydı..kpss için hazırlanıyorduk ve herkesin tek derdi bir an önce bir işe atanmaktı yani kimse kimseyle pek ilgilenmiyordu..dönem arası ikimizde tesadüf eseri aynı sınıfta derslere girmeye başladık..onu ilk gördüğüm anı hiç unutmam ben arka sandalyelerden birinde oturmuş defter karıştırırken bir an kafamı kaldırdım o içeri giriyordu..baktım..deftere döndüm..sonra kafamı tekrar kaldırıp baktım..ilk düşündüğüm şey Allahım abime ne kadar benziyor olduğuydu ( küçük bir not, ben abimi gerçekten çok severim ve bir gün hayatıma biri girecekse onun gibi birisinin girmesi için çok dua ettim ) sonra hemen yakınımda bir yere oturdu..ders arasında arkadaşlarımla birlikte tanışma faslına geçtik..düşünün kalabalık bir ortam ancak onun gözleri sürekli bende..konuşurken gözlerimin içine bakmalar falan sonra ilk kelimesi seninle daha önce tanıştık mı oldu ? hayır dedim ve ona kraker ikram ettim bu şekilde konuşmalarımız 1,5 ay sordu..birlikte gezdik, sinemaya gittik, sohbetler edip güldük eğlendik ..artık birbirimize duygusal mesajlar atmaya başlamıştık ama henüz bir isim koymamıştık ilişkimize..zorunlu nedenlerden ötürü il dışına çıkmamdan 2 gün önce sonsuza kadar kalbimin sahibi olur musun dedi ? bende okadar çabuk evet dedim ki bugün bile hala bunun esprisini yapıp güleriz kendi aramızda..o günden bu güne 2 sene geçti..şimdi askerde ve hayatımın en mutlu en huzurlu en aşık yıllarımı onunla birlikteyken geçirdim..Binlerce şükürler olsun Rabbime onu, aşk böcüğümü, ömrüm yaptığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…