• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

biribrimize sarılmış vaziyette bunjee jumping yapmak

veya balona binip hamburgun semalarında uçmak :31:

Sevgilisi asker olan biri ne isteyebilir ki her şeye hasretse..:14:

Her şey yapmak istiyorum ama şuan yanağın yanağıma değse yeter sevgilim:31:

beraber akşamleyin mis gibi deniz kokuları ve dalga sesleri eşliğinde,çıplak ayakla kumların üzerinde yürümek istiyorum..:69::69:

yuvamızda, dizlerine yatmak saçlarımda mis kokan ellerini hissetmek ve sabaha kadar onu neden çok sevdiğimi anlatmak istiyorum..:38:

bideeee..:28:

böyle çok kötü bi kavgamızda,ona çok kızgın olduğum bi anda ona deli gibi bağırırken kollarımdan tutup yüzümü sevip beni sevdiğini söylese mesela

nasılda eririimmm :9:

yuvamızda, dizlerine yatmak saçlarımda mis kokan ellerini hissetmek ve sabaha kadar onu neden çok sevdiğimi anlatmak istiyorum..:38:

bideeee..:28:

böyle çok kötü bi kavgamızda,ona çok kızgın olduğum bi anda ona deli gibi bağırırken kollarımdan tutup yüzümü sevip beni sevdiğini söylese mesela

nasılda eririimmm :9:

artık gerçektennn başbaşa kalabilmek!!! sabaha kdr yanmda olması,evli çftler gibi onunla harika saatler geçirmek,ve sabaha da onun gözlerine bakarak uyanmak,günaydın öpücüğünü almak!! buna ikimizn de çok ihtiyacı varr :16: :16: :16:

Son düzenleme:
1. beraber önce türkiye turu yapmak sonra başka uzak şehirleri, kültürleri tanımak gezmek :31:

2. dışarda en beklenmedik bir anda yaz yağmuruna yakalanmak, ıslanmak, yağmur altında dans etmek :31:

Onunla yıldönümüzü çok güzel bir şekilde geçirmek istiyorum :16:

Sabah uyandığımda onun yüzünü göreyim , gözlerini açsın gülsün öpsün beni
:5:

Yakın vadede; birlikte uyumak istiyorum
Uzun vadede;balayımızı Roma'da geçirmek istiyorum:31:
Tabi biz evlencez de balayına çıkma zamanımız gelcekte ooooo en az 7-8 yılımız var:31:

ailemize katılacak olan minik prensesimizle yeni evimizde kocişim ve oğluşumla huzur içinde yaşlanmak istiyorum daha ne olsun:16:

o günler bi gelsin de :5: başımı omzuna yaslayıp hiç bişey düşünmeden öylece durmak istiyorum :43:

dusunuyorumda su ana herseyı yaptım yada yaptık demelıyım...

suvivor eşlerle olsaaaydıı eşimle gitmek isterdım :D

rafting..

sualtı derındalıs...artık ne denıyosa ona...

aklıma gelenler bunlar....

Back
X