• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle/ Eşinizle Yapmak İstediğiniz 100 şey ~

"_sessizce_" tam senin yazdıklarını yazacaktım ki bir baktım sen yazmışsın=))

bende onunla evlenmek istiyorum
çok mutlu olalım istiyorum
birbirimize hep aşk dolu olalım istiyorum
her an birlikte olmak için can atalım istiyorum

daha neler istiyorum neler, hayırlısıyla hepimizinki olsun inş=)

inşallah canım çok istiyorum ama ikimiz de okuyoruz işte :( herkes için Rabbim hayırlısını versin :)

sırt çantamızı takıp dağ bayır ova gezmek.. bilmediğimiz yerlere gitmek.. önce bunu çok istiyorum.. sonra da ona bi bebiş vermek.. onu baba yapmak en büyük arzularımdan biri..

onun omzuna yatıp omzunda sabahlamak istiyorum. yanagıma öpücük kondurup uykucu davşanım kalk hadi demesini istiyorum :((

bende sevgilimle parise gitmek isterim .aslında evlenince gitmek isterim balayına .ne güzel gezeriz falan parisin atmosferi çok güzel aşıklar için .ben kendim gitmiştim de öle çok zevkli değildi.yanında sevdiğin varken değişik olabilir.

(her cumartesi yaptığımız gibi) biraz içip deli deli bağırıp sarılıp öpüşmekk istiyorum sonrada soluğu bir tatlıcıda alıp tatlı yemek istiyorum (içtikten sonra hep tatlı çeker canım)
sonraa evimize gidip devamı gelir :D

Nevşehir'e gidip balona binelim istiyorum, onunla olduğumda nasıl bulutların üzerinde olduğumu,her şeyden uzak olduğumu birlikte yaşayalım istiyorum.:48:
Belki bir gün gideriz neden olmasın ki? :16:

Şuan sadece barışalım istiyorum ..
Yeniden "biz" olalım
:14: :5:

Poyraz'ım lütfen, ayrılık bize göre değil ... :105:

sabaha kdr onunla içip eğlenmek gezmek,sonrasında evde sarılıp uyumak :) isterdim (yerseniz :P) veee onunla beraber geçirilecek başbaşa,gözlerden ırak,huzurlu bir tatil...

ona sarılmak, hem de sımsıkı sarılmak isterdim.
sabahlara kadar muhabbet etmek isterdim. dertleşelim gülelim ağlayalım...
birlikte alışveriş yapalım eski günlerdeki gibi...

offfffffffffff offfffffffffff eski günlerimizi özlemle kendi kendime yadettim şimdi. çok şey vardı ...

Poyraz'ımla barıştıııııık çok şüküür :16:
Dün ki gibi hep birlikte olalım istiyorum bu bile yetiyor yahu :31:

once evlenmek,
alis veris yapmak,
birlikde yemek yapmak,
zadece evde.. beraber tv izlemek,
tatile gitmek,
birlikde spor yapmak,
birlikde uyuyup, birlikde kalkmak,
omur boyu, her yerde beraber olmak:106:

her anım eşimle geçsin istiyorum. Ne yapacağımızın önemi yok eşimle olayım yeter. beraber yemek bile yapsak çok zevkli gelir. hatta nefret ettiğim temizlik bile
eşimle herşey güzel o yoksa en zevkli şeyler bile tüm ışığını yitiriyor.:43:

Back
X