Sevgilinizle günlük ne kadar konuşuyosunuz

Eşimle bir tek okul çıkışında konuşuruz. Okuldan çıktım bugün şunlar oldu vs temalı bir konuşma... onu da otobüs durağına yürüyorum diye yapıyoruz, zamanım olmasa aramazdım. Onun dışında whatsapptan ne zaman geleceksin, bir şey lazım mı gibi mesajlaşmalar oluyor.
Başkasımın ilişkisi üzerinden kendi ilişkinizi değerlendirmeyin bence...

Aynı yerdeyiz iş dolayısıyla bazen o şehir dışına çıkabiliyor. Bazen günaydın yazar bazen yazmaz,Ben gün içinde yazmaya çalışırım o da cevap yazar bazen yazmaz (Bahanesi olur mutlaka) ertesi gün yazar.Başka şehire gidip geldiğinde buluşuruz.Haftada en fazla 2 kere o da arada :) bazen şehir dışına çıktığında bir ay buluşamadığımız oluyor ama sürekli telefon sayesinde haberim olur. Açıkçası pek sık sık yazışma taraftarı değilim buluşunca konuşacak konu kalmıyor ama en azından bir "İyi geceler" yazmasını isterim.

Aynı şehirdeydik ama sık sık görüşemiyorduk.
Ev telefonuyla akşam 7den sonra bedava konuşuyorduk :KK53: Ortalama bir-iki saat konuşuyorduk. Bazen ikimizin de canı istemezdi 15 dk konuşup kapatırdık.

Aynı şehirlerde degiliz.
Önce kim uyandıysa günaydın mesajıyla başlar günümüz :KK68:İlk başlarda çok sık konuşurduk ya da mesajlaşirdik devamlı ama şu an ikimizde çalistigimiz için üç dört bazen daha fazla saatte bi napiyorsun falan msjı, akşamda uygun ortamı bulursam ben telefonda konusuruz.
Bi süre sonra azaliyor ister istemez gün içinde işten güçten.

Son düzenleme:
Evliyim ona göre cevap vermk istiyorum konuşma yok ama sürekli sabahtan akşama kadar mesajlaşıyruz sevgiliyken çok nadir konuşur ve mesajlaşırdk .. Şimdi evde de mesajlaşıyoruz :)

Biz sevgiliyken tuvalet yemek vs ihtiyaçları disinda her dk tlf ve sms, nisanliyken egitimde olmadigi bos oldugumuz her dk sn tlf sms, evlendikten sonra dda gun icinde operasyona gitmemisse 5 6 kez konusur surekli whatsapp dan yazisiriz

İsine gelirse cevap veriyo diye düşünüyorum ben bu konuda muzdaripim.. Ben olsam arkadaşlarımla otururken bile cevap yazarim ya da ararm ama o arkadaslariylayken neymişde ayip oluyor muş muş muş. Gecen gum cevap vermedi ard arda aradm sarji azalmis sen sarjmi bitirsen arkadaslarim ailem nasil ulascak diyor. O günden beri o atmadan atmiyorum . bak yine sinirlendim.
Aaaa tomruğa bak. Arkadaşları nasıl ulaşacakmış. Sen ulaşamıyorken arkadaşlarının ulaşabilmesinden Size ne. Cinnet çözer bu işi

20yasinda ya okuyoruz daha ayni ünideyiz
E normal. O yaştaki delikanlılar(adam demiyorum dikkat, delikanlı) genellikle, sevdiği kadın ve arkadaşları arasındaki dengeyi kuruması biraz zor.
Sizden hoşlanıyordur, yanınızda hissettiği gibi davranıyordur. Ama şuan onun öncelikleri arasında siz değil ailesi ve arkadaşları olur.

E normal. O yaştaki delikanlılar(adam demiyorum dikkat, delikanlı) genellikle, sevdiği kadın ve arkadaşları arasındaki dengeyi kuruması biraz zor.
Sizden hoşlanıyordur, yanınızda hissettiği gibi davranıyordur. Ama şuan onun öncelikleri arasında siz değil ailesi ve arkadaşları olur.
Sanirim oyle

Ben de ilgisizlikten şikayet edenlerdenim.. Sabah günaydın mesajı ıykusunu aldıysa keyfi yerindeyse işe gitmeden telde konuşma öğle arasında kesin arar akşama kdr 3 max 5 hal hatır mesajı akşam eve gelince tangodan görüşme. O işi bahane ediyo ama

Bizim ki de sabah işten çıktığında arar 40-50 dk kadar telefonda konuşuruz sabahları :eek:
Akşama doğru benim okuldan çıkış onun da işe gitme saati olunca o arada da konuşabildiğimiz kadar konuşuruz 40 dk falan olur o da :KK60:
Gecede bazen face gelir biraz da yazışırız 1-2 saat,işten vakit buldukça beraberiz yani şuan ayrı şehirlerdeyiz ama yanıma geldiğinde devamlı yüz yüze olma durumu olucak bakalım o zaman bir gelsin de :cool:

Benimki askerde Allaha Şükür sabah uyaninca mesaj atar. Öğle yemeğinden önce arar. Sonra devriyesi oluyor, devriyesinden önce 2 saat devriyedeyim merak etme diye mesaj atar. Sonra akşam yemeğinden önce arar konuşuruz. Saat 20.00-22.00 arasıda mesajlaşırız. 00.00-02.00 arası nöbeti var. Nöbet sonrası bana mesaj yazmış olur ve ben sabah okurum mesajını. Ama normalde burdayken 24 saatin 9 saati uykuda geçer bizim için. Geri kalan 15 saatin 9 saati konuşuyoruz ya da mesajlaşıyoruz. Fakat biz hem sevgili hem dost hem eşiz birbirimize. Ondan sıkılmadan konuşacak konumuz oluyor. Maşallah diyelim de bize nazar değmesin. :)

Back
X