Sevgilinizle günlük ne kadar konuşuyosunuz

Fırsat bulduğumuz her an. Sabah günaydın mesajından akşam iyi geceler mesajına kadar sığrıdırabileceğimiz ne kadar mesaj, arama varsa. Çalışıyor bazen mesaj atamıyor haliyle o kadar..

Yanından ayrıldığım andan itibaren "sana çok aşığım" mesajından sonra tekrar başlıyor konuşma. Öyle öyle gidiyor bir şekilde. :KK30:

Nisanlim askerde gune günaydinla baslayip o gun neler yapicagimizi konusuruz bos zamani oldugu her an mesajlasiriz

Günaydın mesajlarıyla ve aramalarıyla güne başlıyoruz..
Hal hatır soruyoruz..
Her gün birbirimize burcumuzun günlük yorumunu atıyoruz..
Gün içinde olağan durumları , telefonda konuşarak birbirimize iletiyoruz..
Haberlerden konuşuyoruz..
Okuduğumuz kitaplar var, kitaplar üzerinden bir muhabbet açılıyor veya bir film bir dizi..
Birbirimizle şakalaşmalar, takılmalar derken bi bakıyoruz gün bitmiş..

Nerdesin aşkım, burdayım aşkım
İyi geceler aşkım..
:KK37:

Günaydın mesajları ile başlıyoruz konuşmaya. Ne yapıyorsun ne ediyorsun nasılsın derken şakalaşmaya konuşmaya başlamışız falan. Sürekli muhabbet halindeyiz ve konu bitmiyor bizde. Gece yatana kadar sürekli konuşma halindeyiz. 4 yıldır bu böyle.

evlenmeden önce en az iki saatti , bazen de sabaha kadar
şimdi evlendik yine görüşüyoruz sık sık

Bence bu işin erkeği kadını yok. Ben de sürekli iletişim halinde olmayı sevmem. Kendime zaman ayırmak isterim biraz.
Diğer türlü çok sıkılıyorum. Bu yüzden tartıştığımız çok olmuştur. O çok sever sürekli mesaj atmayı aramayı...
Ama orta yolu bi şekilde buluyoruz. Aramaları azalttık biraz. Ama mesajlaşma nerdeyse tüm gün sürüyo.
Ama biz ayrı şehirlerdeyiz. Aynı şehirde olsak bu kadar mesajlaşmazdık belkide :/

Esimle ayni is yerinde calistigimiz icin sevgili doneminde , zaten 8 saat beraberdik.

Ama gece yinede mutlaka yarim saat konusurduk.

Izinli oldugumiz gunlerde , saate bir arardi ben ararim bayagi konusurduk biz yani..
Yazisirdik.
Suan evliyiz ve, is yerinden 5-6 kez arar beni...

Tatlım bu birazda huy meselesi sanki,
bizde çok sık konuşanlardan degiliz mesajlaşmalar oluyor gece uyumadan da konusuruz, sevgilinizin yaşı, yaşantısı , neyi sevip sevmedigi çok önemli diye düşünüyorum ben.
Bazı insanlar sevgisini gosterince büyüsü bozuluyor zanneder, bazıları ise sevgimle sımartiyim der. Ama bunu ilgisizlik olarak nitelendirmeyelim bence, eğer seviyorsanız gerisi teferruat zaten. Düzelir hersey :)

Yanyanayken beni dunyasinin merkezine oturtuyor bir dakika ilgisiz birakmiyor vaktimiz cok güzel geçiyor ama yanından ayriliyorm mesela arkadaşlara geciyorum diyo ulaş ulasabilirsen ancak ard arda ararsam.. Ama arkadaslari olmaynca evde tek kalinca yine bana donuyor.

Tatlım üzme kendinide sevgilinide :) erkek ortamı biz kızların ortamından çok farklıdır biliyorsun işte , karizma olayı onlarda saygı olayı daha farklı yorumlanır. Adamada trip atma bence bu zamanda dürüst olayım dogru insanı bulunca elde turmak önemli evli adamları bile bosatan ayartan insanlar var :) sen de o aradiginda annem yanimdaydi arkadaslarimlaydim dersin ;) ama sezdirme kısasa kısas diye çaktırmadan hallet.

Biz sık görüştüğümüz için (2-3 günde bir) telefonda pek konuşmuyoruz. Sabah günaydın mesajları, dışarı çıkarken ya da dışardayken mutlaka haberleşiriz, arada naptın nettin deriz, akşam da bir yarım saat konuşur uyuruz.

Ayni sehirde olmamiza ragmen biz aylardir gorusemiyoruz.haftaicide sabahlari ben uyandiririm onu.oglen napiyosun diye konusuruz.aksam nerdesin falan.uykusu yoksa yorgun degilse biraz konusuruz.yorgunsa cok kisa konusur ama ben gorusemiyoruz diye tartisma cikaririm o zamanda.pazar gunleri de sabahtan aksama kadar uyur.sadece aksam konusuruz.yani hem yuzyuze gorusemiyoruz hemde telefonda cok konusmuyoruz.haftada bir bunun tartismasi olur mutlaka.yuzyuze gorusememk daha kotu beterin beteri var.

Son düzenleme:
Pek konusmayiz,
bazen molalarda can sıkıntisi ile merak etme arasinda bir duygu ile gunde 1-2kere arayip konusuyoruz,
Isten cikinca arar, aksam eve gelirken alinacaklari sorar veya kendi evine geciyorsa markette ona tarif veririm o malzemeleri alip evde yapar,
Sonra kitap okurken aklimiza gelen veya izlwdigmiz bir filmle ilgili telde sohbet ederiz,
bir de gece yatarken arar.
yazinca farkettim, gun icinde bir programim yoksa birbirimizi haberdar etmek disinda veya saati sozlesmek haricinde ben hic aramiyorum...

BirkaçE="edammm0509, post: 37200420, member: 625790"]Tatlım üzme kendinide sevgilinide :) erkek ortamı biz kızların ortamından çok farklıdır biliyorsun işte , karizma olayı onlarda saygı olayı daha farklı yorumlanır. Adamada trip atma bence bu zamanda dürüst olayım dogru insanı bulunca elde turmak önemli evli adamları bile bosatan ayartan insanlar var :) sen de o aradiginda annem yanimdaydi arkadaslarimlaydim dersin :KK66: ama sezdirme kısasa kısas diye çaktırmadan hallet.[/QUOTE]
Bikac kere acmadm hemen ust uste ariyo mesajlar atiyo haklisin galiba :)

bizde aynıyız canım ben ögrenciyim o çalışıyo ama benim kadar konuşma meraklısı degil bende geri çekmeye çalışıyorum kendimi

Benimki de öyle. Telefonda konuşur ama ben hep musait olamiyorum. Ogrenciyken mesajdaha rahat oda mesaji sevmiyor. Derken buluşmak en iyisi :)

Günaydınla basliyo musait oldugumuz her an uyuyana kadar konuşuyoruz. ama soyle de dusunme sabahtan aksama kadar :) genel de ben çok musait olmuyorum iş, okul vs. hafta da 1 2 görüşüyoruz yüzyüze de

Back
X