sevgilinizle hangi ortamlarda tanistiniz?

jilliannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
197
26
68
İstanbul
Mrb hep merak ediyorum nasi insanlar 2 gunde sevgili yapiyor birinden ayrilp ta. Yani ben kafamda cok fazla kriter koydugumdan midir nedir cok zor karsima cikiyor istedigim tarzda. Ben uni ogrencisiym ama okul harici nerelerde tanisilir ki

Biz eşimle ailemle oturduğumuz aptmanın orada tanışmıştık,çünkü iş yerini tam karşımıza yaptırıyordu
o beni girip çıkarkan aptmana farketmiş hemde tanıştıktan 3 ay önce platonik takılmış(acayip çakingen ve utangaçtır kendisi)
vee sonra büyük aşk
gerçekten hikayemizi anlatsam roman olur ama tutkulu ve romantik bir roman
şuan 3 yaşında bi oğlumuz var çok şükür çok mutluyuz:))

benimki çağa uygun bir tanışma oldu sanırım
facebookta tanıştık...

yanii her ortamda tanışılır nebilim illa okulda olması gerekmiyo bence
insanın kısmeti nerde olduğu hiç belli olmaz... şehiriçinde bile tanışılabilir yanii

Ben üniversitede tanıştım eşimle ki en güzel eş bulma yeridir üniversite.
Okulun müzik grubunda klavye çalıyordu eşim. Ben de vokal olarak katıldığımda tanışıp arkadaş olduk. Bu arkadaşlık aşka dönüştü. Ve bu ilişki 6 yıl sonra evliliğe dönüştü. Yaklaşık 9 yıldır birlikteyiz.

Ben kafama gore bulamadim birini yas oldu 22

bende bi arkadaşımla yan yana dükkanlarda çalışıyoduk nişanlımda orda çalışıyodu arkadaşım yaptı aramızı gibi bişey oldu yani bizimde biraz karışık ve uzun bi hikayemiz var

Okulda tanıştık,benim okulumda.Onun arkadaşı benimle beraber bizim okula atanmıştı.Kocam okula gelmiş,benim tam karşımdaki sandalyeye oturmuş,ben gülmüşüm,o aşık olmuş :) Sonra da bir ay sonra falan,arabada bir yere gidiyorduk,o güldü,ben aşık oldum :)

Ogrenciyken mi anlamadim kac yasindaydiniz. Yoksa ogretmen misiniz :)

Son düzenleme:
aynı işyerinde çalışıyorduk. işyerinde başladı bizim hikayemiz. yaklaşık 1 yıl ısrarla kararlılıkla koşturdu peşimden. ortak bir arkadaşımızda çokk ısrar etti o bir yıl boyunca hep x e bi şans ver diye peşimde dolandı kızcağız .. ve sonrasında bi olayla başladı bizim ilişkimiz şuan biracıcık sallantıda olsada 2,5 yıldır devam ediyor

Cok guzel :) kac yasinda tanistiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…