cok tatli ya masallah yas kac :)benim sevgilim ilkokul arkadaşım :)
Ben kafama gore bulamadim biriniBen üniversitede tanıştım eşimle ki en güzel eş bulma yeridir üniversite.
Okulun müzik grubunda klavye çalıyordu eşim. Ben de vokal olarak katıldığımda tanışıp arkadaş olduk. Bu arkadaşlık aşka dönüştü. Ve bu ilişki 6 yıl sonra evliliğe dönüştü. Yaklaşık 9 yıldır birlikteyiz.
cok tatli ya masallah yas kac :)
Okulda tanıştık,benim okulumda.Onun arkadaşı benimle beraber bizim okula atanmıştı.Kocam okula gelmiş,benim tam karşımdaki sandalyeye oturmuş,ben gülmüşüm,o aşık olmuş :) Sonra da bir ay sonra falan,arabada bir yere gidiyorduk,o güldü,ben aşık oldum :)
aynı işyerinde çalışıyorduk. işyerinde başladı bizim hikayemiz. yaklaşık 1 yıl ısrarla kararlılıkla koşturdu peşimden. ortak bir arkadaşımızda çokk ısrar etti o bir yıl boyunca hep x e bi şans ver diye peşimde dolandı kızcağız .. ve sonrasında bi olayla başladı bizim ilişkimiz şuan biracıcık sallantıda olsada 2,5 yıldır devam ediyor
Ogrenciyken mi anlamadim kac yasindaydiniz. Yoksa ogretmen misiniz :)
Öğretmeniz efendim.Ben yeni atanmıştım daha bir aylık filandım.O ise iki senelikti :)
Ne guzel gencmis yasinz.bende erken yasta evlenmek istiyorum kismetse :)
Anladim ama normal bence 25.. ben suan universite son siniftayim 22 yasindayim.. ama aday yok henuz sanirim asik olmak istiyprum :)Çok da genç sayılmam yahu :)Okul bittikten üç sene sonra atandım.Genç evlenmek güzel bir şey sanırım 25 iyi mi bilmem de :))
Anladim ama normal bence 25.. ben suan universite son siniftayim 22 yasindayim.. ama aday yok henuz sanirim asik olmak istiyprum :)
Allah gonlunuZe gore versin :) en azindan evlisiniz bebek de yakindr :)Nasip diyelim :)Ben de hep genç anne olmak istemiştim ama daha tık yok :)
Allah gonlunuZe gore versin :) en azindan evlisiniz bebek de yakindr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?