- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 771
- 173
Cok guzel :) kac yasinda tanistiniz :)
biz 23 yaşında çıkmaya başladık şuan ikimizde 25 yaşındayız 26 ya merdiven dayadık bakalım. aynı yaştayız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzel :) kac yasinda tanistiniz :)
biz 23 yaşında çıkmaya başladık şuan ikimizde 25 yaşındayız 26 ya merdiven dayadık bakalım. aynı yaştayız
iş ortamında![]()
Sen kac yasindaydn cnm.. arkdslarimn hepsi okulda bulduklarindan bende umutsuzluk oluodu ama iste de karsilasiliomus :) ben brz seciciym hem ic hem dis guzellik arayinca :))
Biz eşimle üniversite 1.sınıfta tanıştık 9 yıldır birlikteyiz :) 2 yıllık evliyiz 4,5 aylık dünya tatlısı da bir meyvemiz var Allah her isteyene nasip etsin
Biz eşimle üniversite 1.sınıfta tanıştık 9 yıldır birlikteyiz :) 2 yıllık evliyiz 4,5 aylık dünya tatlısı da bir meyvemiz var Allah her isteyene nasip etsin
yazınızı okuyunca çok şaşırdım :) biz de eşimle 8 buçuk yıl önce üniversitede tanıştık. 2 yıllık evliyiz. 5 aylık da oğlumuz var![]()
üniversitede tanıştık çok güzeldi :) hala çok seviyorum Allah bir yastıkta bağlasın ömrümüzü amin![]()
Biz sözlüm'le kpss kursunda tanışmıştık, kurs devam ederken merhaba ddiyişim bile yoktu kendisine kursun bitime yakın grupca yemek düzenlendi benim numaram kimsede yoktu, oda bunu fırsat bilmiş organizasyonu yapan o olduğu için telefon numaramı istemişti sonrasnda kurs bitti gitti, aynı yerde sınava girdik o gün orda muhabeet falan sonrasında görüşmeler derken şimdi sözlüyüzz...:)))
Restoranta gitmistik kuzenimle.kendisi ben girer girmez iste bu tam benim kizim demis.ailerimiz tanisiyolar ama biz birbirimizi ilk kez gormustuk orda.kuzenimden benim kim oldugumu cikarmis.eve gittigimde hemen facebooktan eklemisti.sonrasi ordan gelisti.
Ben biraz kesmistim bunu orda zaten.onada bi haller olmus normalde biraz deli dolu beni gorunce durgunlasmis.bende ne agir cocuk diye etkilenmistim :)))
Masallahh :) bu uni cok bereketli bi yer ama kismet iste gonlun istemesi gerek :)
şuan ki sevgili adayımla arkadaşım hatta kardeşim diyebileceğim dostum sayesinde ex aşkımdan ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştım
mutlu muyum?
-EVET![]()