sevgilinizle hangi ortamlarda tanistiniz?

Sen kac yasindaydn cnm.. arkdslarimn hepsi okulda bulduklarindan bende umutsuzluk oluodu ama iste de karsilasiliomus :) ben brz seciciym hem ic hem dis guzellik arayinca :))

şu an ayrıldık ama ilişkimiz başladığında ben 32 yaşındaydım da tanışıklığımız 5 seneye dayanıyodu. çıkar çıkar ummadık yerden çıkıyo inan bana. önemli olan insan olması,güven veren dürüst bi adam çıkması.

Biz eşimle üniversite 1.sınıfta tanıştık 9 yıldır birlikteyiz :) 2 yıllık evliyiz 4,5 aylık dünya tatlısı da bir meyvemiz var Allah her isteyene nasip etsin

Biz eşimle üniversite 1.sınıfta tanıştık 9 yıldır birlikteyiz :) 2 yıllık evliyiz 4,5 aylık dünya tatlısı da bir meyvemiz var Allah her isteyene nasip etsin

yazınızı okuyunca çok şaşırdım :) biz de eşimle 8 buçuk yıl önce üniversitede tanıştık. 2 yıllık evliyiz. 5 aylık da oğlumuz var :21:

yazınızı okuyunca çok şaşırdım :) biz de eşimle 8 buçuk yıl önce üniversitede tanıştık. 2 yıllık evliyiz. 5 aylık da oğlumuz var :21:

Ne guzel masallahh ben de unideym daha ama son snf.. belki son snfta karsima cikarr hayatimn aski :)) tabi okuldan umudu kestm disardan olursa :) dua edin bana da :))

Biz sözlüm'le kpss kursunda tanışmıştık, kurs devam ederken merhaba ddiyişim bile yoktu kendisine kursun bitime yakın grupca yemek düzenlendi benim numaram kimsede yoktu, oda bunu fırsat bilmiş organizasyonu yapan o olduğu için telefon numaramı istemişti sonrasnda kurs bitti gitti, aynı yerde sınava girdik o gün orda muhabeet falan sonrasında görüşmeler derken şimdi sözlüyüzz...:)))

Biz sözlüm'le kpss kursunda tanışmıştık, kurs devam ederken merhaba ddiyişim bile yoktu kendisine kursun bitime yakın grupca yemek düzenlendi benim numaram kimsede yoktu, oda bunu fırsat bilmiş organizasyonu yapan o olduğu için telefon numaramı istemişti sonrasnda kurs bitti gitti, aynı yerde sınava girdik o gün orda muhabeet falan sonrasında görüşmeler derken şimdi sözlüyüzz...:)))

Siz kac yasinda tanistinz cnm Allah daim etsinn :)

Restoranta gitmistik kuzenimle.kendisi ben girer girmez iste bu tam benim kizim demis.ailerimiz tanisiyolar ama biz birbirimizi ilk kez gormustuk orda.kuzenimden benim kim oldugumu cikarmis.eve gittigimde hemen facebooktan eklemisti.sonrasi ordan gelisti.
Ben biraz kesmistim bunu orda zaten.onada bi haller olmus normalde biraz deli dolu beni gorunce durgunlasmis.bende ne agir cocuk diye etkilenmistim :)))

Restoranta gitmistik kuzenimle.kendisi ben girer girmez iste bu tam benim kizim demis.ailerimiz tanisiyolar ama biz birbirimizi ilk kez gormustuk orda.kuzenimden benim kim oldugumu cikarmis.eve gittigimde hemen facebooktan eklemisti.sonrasi ordan gelisti.
Ben biraz kesmistim bunu orda zaten.onada bi haller olmus normalde biraz deli dolu beni gorunce durgunlasmis.bende ne agir cocuk diye etkilenmistim :)))

Ah ne guzel boyle farkli ortamlar da var :)

şuan ki sevgili adayımla arkadaşım hatta kardeşim diyebileceğim dostum sayesinde ex aşkımdan ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştım :16::16::16:

mutlu muyum?

-EVET :1:

Nişanlımla üniversitenin ilk yılında bahar şenliklerinde konserde tanışmıştık 5,5 yıldır beraberiz çok şükür. Hayatımda gittiğim ilk konserdi bu arada kim bilir daha önce neler neler olurdu diye takılıyorum bazen kendisine. :1:

Back
X