sevgilinizle hangi ortamlarda tanistiniz?

Bizde esimle is yerimin yilbasi yemeginde tanistik bi arkadasimin davetlisi olarak gelmis beni gormus tutulmus;) ki onu orda gordugumde iyyyyy demistim sora 7ay icinde tanistik evlendik cooook mutluyuz

Babamınmesleği sebebiyle çok tayin olup memleket gezdik o memleketlerin birisinde sevdiceğimde benimle aynı kaderi paylaşıp o şehirde iken.... Lojmanda oturuyorduk onlar da o şehre tayin olup o lojmana taşındılar. Daha biz ilkokul 3 ya da 4. sınıftık. 90lar dizisi var ya işte 90 larda çocuktuk biz :16: Şimdiki gibi de değil 50 dairelik lojmanda her daireye ortalama 2 çocuk düşse ortalama 100 çocuklu bir lojman düşünün. Lojmanımızın bahçesi de çok güvenli karışan görüşen olmaz gece yarılarına kadar sokakta oynayan çocuklardık annelerimiz çağırmasa bir de 100 çocuklu bir topluluktan bahsediyorum aaah ah ne günlerdi. işte geldi aramıza katıldı taaa çocukluğumda görüş o görüş o gün bu gündür kanımda canımda Allah onu benden beni ondan eksik etmesin inşallah :16:

Biz sevdiceğimle hocam sayesinde tanıştık kader kısmet :) aşkın nerden çıkacağı hiç belli olmuyo :16:

Babamınmesleği sebebiyle çok tayin olup memleket gezdik o memleketlerin birisinde sevdiceğimde benimle aynı kaderi paylaşıp o şehirde iken.... Lojmanda oturuyorduk onlar da o şehre tayin olup o lojmana taşındılar. Daha biz ilkokul 3 ya da 4. sınıftık. 90lar dizisi var ya işte 90 larda çocuktuk biz :16: Şimdiki gibi de değil 50 dairelik lojmanda her daireye ortalama 2 çocuk düşse ortalama 100 çocuklu bir lojman düşünün. Lojmanımızın bahçesi de çok güvenli karışan görüşen olmaz gece yarılarına kadar sokakta oynayan çocuklardık annelerimiz çağırmasa bir de 100 çocuklu bir topluluktan bahsediyorum aaah ah ne günlerdi. işte geldi aramıza katıldı taaa çocukluğumda görüş o görüş o gün bu gündür kanımda canımda Allah onu benden beni ondan eksik etmesin inşallah :16:

Amin masallah :)

Çıkışımı almak için okuluma gittiğimde gördüm hocamın yanındaydı arkadaşıymış :9: kader işte

O da dogru biz ogrenciler hemen btsin diyoruz ama bitince sorunlar btmio ki.. sen kac dogumlusn.. sen de bulabilirsin insallah eger bulmadysan :)

90 doğumluyum ben :) evlenince il değiştircem o yüzden şimdi geçici bi işim var aynı zamanda kpss ye hazırlanıyorum :21: evet öğrenciyken hemen bitsin isteniyor ama sonra özleniyo

eveeet arkadaslar güncel :) yok mu şöyşe benim yaşımda (22) hayatının aşkını bulan... hep 22den küçük olmak zorunda mıı.. bu arada eskiden çabucak büyümek isterdim ama şuan 3-4 yaş daha küçük olabilmek için neler vermezdim ah ah :)

Back
X