sevgilinizle kavga esnasında....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siz hangi rolü üstlenirsiniz?

• Ankete Katılan
    423
genelde haklı oldugum ıcın canına okurum ben onun heyyyyyytttttt beeeeeeee

Haksızsam susarım...Haklıysam canını okurum...

önce izin veririm bağırsın çağırsın :mymeka: sonra sakinleşince :teselli: yüzüne pis pis bakarım :oklava: oda yediği haltı anlayıp özür diler a.s. ama bununla kurtulamaz o günü burnundan getiririm :mymeka:

haklıysam kızar da kızarım... sonra da haksızmıyım diye sorarım :)
ama haksızsam önce üste çıkmaya çalışırım ,başaramazsam ki bu onu anlar iyice üstüme gelmeye başlar o zaman özür diler ve yine üste çıkarım :)

genelde hep ben hakli olurum ama:)

arada susarim haksizsamda..(sevinsin accIk sisko)

Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoooksaka saka genelde susarim,,,sagolsun konusmama firsay vermezde

haklıysam dilimden kurtulamaz canından bezdirene kadar söylenirim.. haksızsam da konuyu değiştirip benim haklı olduğum yeni bi tartışma yaratırım :dilcikar: naniknanik

haklıysam canına okurum,haksızsam susarım ve sinirinin yatışmasını beklerim.her halükarda ben haklı çıkarım:D

geneldeeee üste cıkmaya calısırımm, haksızsamm daa haklı kısmımı bulurumm yakalarrr kavgadaa galip gelmeye çalışırımmmm :utangac:

ilk ikisi haksızsam susarım hiç üstüne gitmem,
haklıysam da sakin bir zamanda konuşurum,
ne ben sinirliyken ne de o sinirliyken söz söylemem ben,
asla da alttan almam,:dilcikar:

ilk ikisi haksızsam susarım hiç üstüne gitmem,
haklıysam da sakin bir zamanda konuşurum,
ne ben sinirliyken ne de o sinirliyken söz söylemem ben,
asla da alttan almam,:dilcikar:

ya ne güzel :çok üzgünüm: ben hiç beceremiyorum saklayıp sakin bi zamanda konuşmayı..
her şekilde sinirlenip ben üste çıkıyorum o özür diliyo sonunda bigün tepesi atcak çocuğun ama bakalım ne zaman bekliyoruz.. fisfisfis:nazar:

dır dır dır dır
sürekli konuşan benimdir

ama bakarım o çok sinirliyse ben sakinleştiririm.

genelde hep bağrınırım haklı olsamda olmasamda sinir hasatası oldum kavgalar yüzünden:Pp
arada sırada çok nadirde olsa haksızsam susarım...

Haklıda olsa haksızda olsa eşim hep bağıran hırçın taraf olur. Ben ise sakinleşmesini bekleyip alttan alan taraf olurum.
Ama sakinleşince roller değişir.
Haklıda olsam haksızda olsam burnundan getiririm.:icecream:

Back
X