Sevgilinizle mesafe ne kadar nasil olmali

Meralmeryemm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
357
76
18
28
Özellikle uzun ilişkisi olanlar bakabiliir mi? Hayatimda biri olduğunda ya sevgilim olursa onunla bir süre sonra yakinlasmam gerekir mi. Yani duyduğuma göre illa ki oluyormuş öpme sevisme tarzi. Eger bunlar olmazsa sevgilimin beni aldatir mi? Ve olacaksa da siniri nasıl belirlemek gerekiyor ileri gitmeden. Bizim sevisme falan oluyordu mesela bana bazen yapamıyorsun deyip gururumu kiriyordu. Ama ileri gitmeye çalışıyordu çıplak bir şekilde ellemeye çalışıyordu. Yani elbise altindan

Son düzenleme:
Öpme neyse de sevişme nedir kendine dokundurma eğer aldatacaksa da bırak yapsın senin yerin orada mı olmalı Allah aşkına ya ya onunla evlenmezsen kaderinde başkası varsa oda başka bir kızla sevişsin ister miydin ona göre davran

Hayir sadece soruyorum ciplak ellemek istiyor normal mi
Normal dersek hunharca cıplak elle dokunmasına tamam mı diyeceksin, içten içe bunu sen istemezken?
Cunku istesen sorgulamazsın.
O Cocukla barısırsan gene seni terk edecek haberin olsun. Sırf terk etmesin diye ona boyun Egersen kendini affedemezsın.

Hayir sadece soruyorum ciplak ellemek istiyor normal mi
Niye ısrarla bunu soruyorsunuz bana göre normal değildir başkasına göre normaldir. Bunun cevabını siz vereceksiniz, size göre normal mi değil mi? Başkasina göre normal olup olmadığının ne önemi var?

Ben ıstiyorum demekki belkide. Ama yapmassak aldatacak yaparsam gidecekmo

afedersiniz sözüm meclisten dışarı ama saksıda mı yetiştiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…