- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi Meralmeryemm
-
Bu soruyu çıplak ellemek istiyor sorusuyla birlikte düşün cevap hazır.Uzaktan yapamayiz diye ilk ben dedim hakkari gerçekte zor sartlar izin vermicekti. Sevmese niye gelince yolunu yapsın
Ay ben ciddiye alamadım ya. Ciddiye almak istemiyorum. Trol muamelesi yapmaya devam edeceğimIsrarla soruyor çıplak ellemeye çalışıyor diyekendi doğrusunu yanlısını ayırt edemeyen insanın yaşadığı ilişkiden hayır gelir mi acaba?
Ne alakasi var aciksa zor olur dedim oda anladi yapamicamizi ayrildik olay bu. Nesini anlamadinO zaman ikinizde de var bi tuhaflık. Hasbinallah sen kendin ne istediğini bilmiyosunki
Senin ıstedıgın ne peki?Ne alakasi var aciksa zor olur dedim oda anladi yapamicamizi ayrildik olay bu. Nesini anlamadin
Ben niye ciddiye aldıysam.Ay ben ciddiye alamadım ya. Ciddiye almak istemiyorum. Trol muamelesi yapmaya devam edeceğim
Evet validen izin aldı mı bir kere?? Nasıl gelecekmiş? Validen izin alırken ne diyecek? Şehirler arası artık çıkışlar zor oldu.elleşmeyin korona var, zaten seyahat yasağı var otursun orda gelmesin.
Aynen ya nereye gelecek ulasımda kısıtlama var?Evet validen izin aldı mı bir kere?? Nasıl gelecekmiş? Validen izin alırken ne diyecek? Şehirler arası artık çıkışlar zor oldu.
Ben anlamadım bence sende kendini anlamadin çok rahat kanıtlarım.Ne alakasi var aciksa zor olur dedim oda anladi yapamicamizi ayrildik olay bu. Nesini anlamadin
Kınu sahibinin konusunu dağıtmak istemem ama hunharca güldüm şu yazdığınızaKolonyalı mi kolonyasız mi? Ona göre değişir cevap.
Simdi şöyle o gitti ama beni terk etmedi bitirmek zorunda kaldik gibi bisey oldu. Ama keske uzak davranmasaydi diyodum sadece. Ve barışmak istiyorsan da hareketlerine gercekten dikkate edecek miSenin ıstedıgın ne peki?
Düzelince gelie acelesi olmayan bisey yazmadi daha ben tersleyinceAynen ya nereye gelecek ulasımda kısıtlama var?
Kac yasındasınız ikiniz?Simdi şöyle o gitti ama beni terk etmedi bitirmek zorunda kaldik gibi bisey oldu. Ama keske uzak davranmasaydi diyodum sadece. Ve barışmak istiyorsan da hareketlerine gercekten dikkate edecek mi
Ha ve yapamayacağınızı anladıysanız tekrar barışma fikrinin saçmalığı?Ben anlamadım bence sende kendini anlamadin çok rahat kanıtlarım.
1.Madem bu kadar guveniyosun çocuğun ciddiyetine sevgisine neden sana dokunmalı mi bize soruyosun şüphen ne ?
2.Çocuga mesafe ile olmaz zor olur diyosun seviyor olsaydın mesafeleri umursamazdin.
3.Çocuk uzakta hisset diye gitmeden saçma bi davranış sergilemiş. Tek uzak ilişki yürüyecek olan siz degildiniz bunu niye ezogelin senaryosuna cevirdiniz ?
4.Seviyosan hatalarını görüp ya bende de var bi saçmalık demek yerine neden süründürme derdine girdin.Nedn ilk işin KK ' ne yazıp süründürme sorgusuna basvurdun?
5.neden 50 konu aynı anda açıp hızını alamiyosun?Neden her konu acısında bu cinsellik mevzu dönüyor?
Ben 23 o 26Kac yasındasınız ikiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?