- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Israrla soruyor çıplak ellemeye çalışıyor diyeGiyinik ya da çıplak, 30 santimden az bir metreden fazla olmayacak aradaki mesafe. Yoksa mazallahcezası bile var, hapislere düşersin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Israrla soruyor çıplak ellemeye çalışıyor diyeGiyinik ya da çıplak, 30 santimden az bir metreden fazla olmayacak aradaki mesafe. Yoksa mazallahcezası bile var, hapislere düşersin.
Ne alaka anlamadımafedersiniz sözüm meclisten dışarı ama saksıda mı yetiştiniz?![]()
O çocuk yapsanda gidecek yapmasanda diyoruz sana yurttan sesler korosu mu yapalım ?Ben ıstiyorum demekki belkide. Ama yapmassak aldatacak yaparsam gidecekmo
Israrla sormadım yanlışlıkla birden fazla yüklendi soruIsrarla soruyor çıplak ellemeye çalışıyor diyekendi doğrusunu yanlısını ayırt edemeyen insanın yaşadığı ilişkiden hayır gelir mi acaba?
Soruyu doğrular bir cevap oldu bu da..Ne alaka anlamadım
Nerden biliyosun gideceğini bu zamana kadar hep ben gittim çünküO çocuk yapsanda gidecek yapmasanda diyoruz sana yurttan sesler korosu mu yapalım ?
Soru baştan mantıksız zaten.Israrla sormadım yanlışlıkla birden fazla yüklendi soru
Dalga gecme lütfen kafam karışıkKıyamiş ya.. Sıradaki sigaramı ikinize yakıcam cok duygulandırdın benı gece gece...
Ne konuda karisik?Dalga gecme lütfen kafam karışık
Nasil sormam gerekiyorSoru baştan mantıksız zaten.
Benimle ciddi düşünmese gelince adini koyalim der miNe konuda karisik?
Mesafe olursa ilişkinin uzaktan yürümeyeceğini söyleyip sonra döneceği zaman yolunu yapan birinin ciddiyetini bana kanıtlar misin ?Nerden biliyosun gideceğini bu zamana kadar hep ben gittim çünkü
eldivenle mi elleseydi?Sinir derken sevisirken çıplak ellemeye çalışıyordu. Bi sinir gerekmiyor mu sence
Sormamanız gerekiyor çünkü bu başkasına göre karar verilecek bir konu değil. Bezdim.Nasil sormam gerekiyor
Der. Sevısme meraklısı canı isteyince terk eden donunce tek kalmamak ıcın kendine yol yapan erkeklerin klasik yalanı bu.Benimle ciddi düşünmese gelince adini koyalim der mi
Kolonyalı mi kolonyasız mi? Ona göre değişir cevap.Hayir sadece soruyorum ciplak ellemek istiyor normal mi
Uzaktan yapamayiz diye ilk ben dedim hakkari gerçekte zor sartlar izin vermicekti. Sevmese niye gelince yolunu yapsınMesafe olursa ilişkinin uzaktan yürümeyeceğini söyleyip sonra döneceği zaman yolunu yapan birinin ciddiyetini bana kanıtlar misin ?
Ben terkettim o hicbi zaman etmedi. Barissak bile sinirlarimi koyarimDer. Sevısme meraklısı canı isteyince terk eden donunce tek kalmamak ıcın kendine yol yapan erkeklerin klasik yalanı bu.
Bak butun ozellıkler senin cocuk. Tanıdık geldi mi?
O zaman ikinizde de var bi tuhaflık. Hasbinallah sen kendin ne istediğini bilmiyosunkiUzaktan yapamayiz diye ilk ben dedim hakkari gerçekte zor sartlar izin vermicekti. Sevmese niye gelince yolunu yapsın