• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle ne kadar sıklıkla bulusuyosunuz? Yardıım!

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum :(

Ben kocamla sevgiliyken her gün görüşürdük ama 1 saat. İşten eve dönerken uğrardı bi yemek yerdik ya da çay içerdik eve bırakırdı. Buluştuğunuzda uzun görüşüyosanız az değil bence

Ben kocamla sevgiliyken her gün görüşürdük ama 1 saat. İşten eve dönerken uğrardı bi yemek yerdik ya da çay içerdik eve bırakırdı. Buluştuğunuzda uzun görüşüyosanız az değil bence

Ya bulustugumuzda değişiyo kaç saat oturdugumuz mesela 21 ocakta aldı beni 1 saat 45 dk kadar birlikteydik annesinin yanına gitmesi gerekiyomuş 24 ocakta bulustuk 3 gün sonra onuda ben söyledim bulusalım diye 3-3,5 saat kadar birlikteydik aksam değişiyo

Pazar gününden beri bulusalım demedi hiç bende demeyi düsünmüyorum en son ben demiştim diye biraz kaybetme korkusu olsun istiyorum ugrasıyorum ilgilensin benle diye ama işte

Hiç :KK49: hayırlı olsun ilişkin bu arada. Zaman önemli değil, kaliteli zaman geçirmek önemli bence. Bunun bir kıstasi olmaz yani.

Teşekkür ederim Allah bozmasın :)Orası öyle tabi ama ne bileyim hayatımda cok bi değişiklik olucakmıs gibi hissettiğim icin o hayatıma girince ama cokta bişey değişmediğini gördüm biraz garipsedim sonra bana çok sıkıcıyız bişeyde yapmıyoruz sevgili gibi değiliz gibi şeylerle ayrılmak istiyorum demesinde ondan korktum.. Bu kadar az görüşmek iyi mi diye dusunmeye basladım dogal olarak

Teşekkür ederim Allah bozmasın :)Orası öyle tabi ama ne bileyim hayatımda cok bi değişiklik olucakmıs gibi hissettiğim icin o hayatıma girince ama cokta bişey değişmediğini gördüm biraz garipsedim sonra bana çok sıkıcıyız bişeyde yapmıyoruz sevgili gibi değiliz gibi şeylerle ayrılmak istiyorum demesinde ondan korktum.. Bu kadar az görüşmek iyi mi diye dusunmeye basladım dogal olarak
:))) sende benim gibi uzun süredir yanlız kalanlar tayfasindansin sanırım. Ama bence onun endiselenmesi lazım, hem ne bileyim karakterini de değiştiremezsin ki. Yani günde 5 saat görüsseniz bile, ayrılmak için bahane isterse, çok rahat bulur. Bu seferde sürekli yanımda olmak isterdi der mesela. Boşver rahatla biraz bence. :KK15:

:))) sende benim gibi uzun süredir yanlız kalanlar tayfasindansin sanırım. Ama bence onun endiselenmesi lazım, hem ne bileyim karakterini de değiştiremezsin ki. Yani günde 5 saat görüsseniz bile, ayrılmak için bahane isterse, çok rahat bulur. Bu seferde sürekli yanımda olmak isterdi der mesela. Boşver rahatla biraz bence. :KK15:

Evet öyleyim :)) cok uzunca bi süre baskasını sevmiştim 5 sene kadar ama olmadı. Şimdi uzun zaman sonra baskasına sans verince ve nasıl oldugunu cok bilmeyince endişelendim.

Önceki ilişkilerini bilmediğimden yorum yapamıyorum herkese böylemiydi yoksa sadece bana karşı mı böyle diye :/
Bende endişelenmesini isterim biraz kaybetme korkusu yaşasın istiyorum ama taktik lazım işte.

Taktikle olmaz bu işler. Sevmesi sahip çıkması gerekir. Hem daha çok yeni iliskiniz zaman verin birbirinize. Zamanla rayına oturur.

2 ayda bir buluşurduk
Uzun mesafe ilişkisi işte..

Aynı yerde ve boş iseniz haftada 2-3 iyi bence

İlişkiniz daha çok yeni. Biraz zaman verin
Sürekli buluşalım demeyin sürekli aramayın bırakın o söylesin
Aradığında buluştuğunuzda samimi konuşun
Buluşma sıklığı evlerin işlerin yada okulların yakınlığına göre değişir
Haftada 1 de olur 5 te. Önemli olan genel tavrı
Hafta sonları sizinle görüşmek yerine sürekli arkadaşlarıyla buluşursa o sıkıntı
Whatsapptan mesaj yazın ama sürekli özledim seni düşünüyorum gibi şeyler değil
Karikatür yollayın günlük konulardan yazın
Çok boğmadan bunaltmadan arayı sıcak tutun
Aceleci olmayın

1 gün arayla görüşürdük.
12 günde 6 kez yüz yüze geldik.
Benim çabamla oldu daha çok.
Tabii ki o da istemese kendinden feragat edip de zaman yaratmazdı.
İsteyince oluyor.

cepte hissi uyandırmayın.
görüşmek istemezse sallamayın.
kaçan kovalanır.çok klişe ama gerçek.
bakın mesela şuan siz kovalayan tarafsınız.
kaçın biraz.
daha eğlenceli.

haftada iki üç. bazen çalışma saatlerimiz uymuyorsa haftada 1'e kadar düşebiliyor. bence çok abartmayın, bi de hevesli gözükmezseniz o ister.

haftada iki üç. bazen çalışma saatlerimiz uymuyorsa haftada 1'e kadar düşebiliyor. bence çok abartmayın, bi de hevesli gözükmezseniz o ister.

Bulusalım diyip durmuyorum ki hevesli gözüktüğüm belli olmuyodur heralde bilmiyorum.

Kendisi çalışıyo ama okulu vrken sadece cumartesileri şuan tatildeyiz arada haftaşçide gidiyo bi kere falan akşam cıkıyo ama öyle hergün calısmıyo işte

Evlerimizde yakın sayılır arabayla 10 dk ya gelir yani

cepte hissi uyandırmayın.
görüşmek istemezse sallamayın.
kaçan kovalanır.çok klişe ama gerçek.
bakın mesela şuan siz kovalayan tarafsınız.
kaçın biraz.
daha eğlenceli.

Kovalayan taraf oldugumu nasıl anladınız bulusmak istediğimden mi :)
Bulusalım demeyince kaçıyor mu oluyorum :( o bunu anlar mı acaba

İlişkiniz daha çok yeni. Biraz zaman verin
Sürekli buluşalım demeyin sürekli aramayın bırakın o söylesin
Aradığında buluştuğunuzda samimi konuşun
Buluşma sıklığı evlerin işlerin yada okulların yakınlığına göre değişir
Haftada 1 de olur 5 te. Önemli olan genel tavrı
Hafta sonları sizinle görüşmek yerine sürekli arkadaşlarıyla buluşursa o sıkıntı
Whatsapptan mesaj yazın ama sürekli özledim seni düşünüyorum gibi şeyler değil
Karikatür yollayın günlük konulardan yazın
Çok boğmadan bunaltmadan arayı sıcak tutun
Aceleci olmayın

En son ben dedim diye bulusalım yada yanıma uğra dışardayım gibi şeyler söylemiyorum zaten 4 gündür. Çalışıyo ama cumartesileri şuan tatilde oldugumuz icin kafasına göre haftaiçide gidiyo akşam cıkıyo zaten işten. Öyle cok hergün gitmiyo yani. Evlerde yakın sayılır arabayla 10 dk kadar bişey o atasehir ben kadıköy taraflarındayız

Karikatür falan yolliyimde geç yazıyo bazen yazmıyo sabahına günaydın diyo mavi tik ve görülmesi falanda kapalı. Günlük konuları konusalım tamam bende isterimde on saate yazınca olmuyo işte. Hiç yazmam dha iyi.

Birde çok mesajlasmayı seven biri değil kendiside söylemişti cıkmadan önce yüzyğze daha iyi tabi ama işte oda bulusursakk

22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum :KK43:

Biz de erkek arkadaşımla haftada bir görüşürdük bazen iki olurdu. Sonuç olarak kendisi aşık olmadığı gerekçesiyle birkaç gün önce beni terk etti. Görüşmelerimizin az olduğunu düşünüp sorun ediyordum kafama takıyordum ben de senin gibi. Bunlar önemli sinyaller tabii ki sizinki de böyle olacak diye bir şey yok ama bir ihtimal olarak bu da aklında bulunsun.

Biz de erkek arkadaşımla haftada bir görüşürdük bazen iki olurdu. Sonuç olarak kendisi aşık olmadığı gerekçesiyle birkaç gün önce beni terk etti. Görüşmelerimizin az olduğunu düşünüp sorun ediyordum kafama takıyordum ben de senin gibi. Bunlar önemli sinyaller tabii ki sizinki de böyle olacak diye bir şey yok ama bir ihtimal olarak bu da aklında bulunsun.

İşte bende bundan korkuyorum sonra bunu bahane ederse deliririm

İşte bende bundan korkuyorum sonra bunu bahane ederse deliririm

Sonraki mesajlarını da gördüm bu arada, bizimki de aşağı yukarı sizinki gibiydi günaydınlaşırdık çalıştığı için cumartesileri görüşürdük bunun dışında nadir rutini bozardık, gün içinde iki kez falan telefonlaşırdık. Buluşma konusu tam bir problemdi rutine bindirmeden önce çok tartışma yaşadık ben ne olursa olsun özleyen insanın görmek isteyeceğini düşünüyorum. Aynı şehirde yaşayan bir çift için haftada bir kez görüşme normal değil ki siz yenisiniz. Bu arada ben delirmedim evden kahve içmeye diye çıktık rutin buluşmalardan biri sandım terk edildim geldim :) Umarım sizinki böyle olmaz

Back
X