- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi sevgicikler
Ilginc bir soru...
Her gorusmenizde kac saat gorusuyorsunuz peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parası yoktur belkiBulusalım diyip durmuyorum ki hevesli gözüktüğüm belli olmuyodur heralde bilmiyorum.
Kendisi çalışıyo ama okulu vrken sadece cumartesileri şuan tatildeyiz arada haftaşçide gidiyo bi kere falan akşam cıkıyo ama öyle hergün calısmıyo işte
Evlerimizde yakın sayılır arabayla 10 dk ya gelir yani
Ilginc bir soru...
Okurken haftada 3 4 ama çalışmaya başladığımız zaman haftada 1 2. Önemli olan kaliteli zaman geçirmek bence kaç kere buluştuğunuza çok takılmayın çalışmıyor musunuz?
Para sorunu pek yokParası yoktur belki
Haftada iki kere buluşuyoruz.Bi gün akşamdan 2-3 saat pazar günüde tüm gün![]()
Bilmiyorum acıkcası hep bulusmak isteyip beni tanımak istediği zamanlardada sabah yazardı akşamına cevap verirdi gece biraz konusabilirdik uzun sekilde şimdi öyle değil tabiBu arada benimki de ben telefonda uzun konuşmayı sevmiyorum demişti sebebi sonradan anlaşıldı. O yüzden bu bahaneye inanamıyorum artık maalesef...
ben nişanlıyım haftada sadece bi kere görüsüyoruz beş yıldır birlikteyiz beraber büyüdük diyebilirim sevgiliyken de iki hafada bir görüştüğümüz olurdu yani canım buluşma az ya da çok olsun farketmez sıkma canını22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum![]()
En son ben dedim diye bulusalım yada yanıma uğra dışardayım gibi şeyler söylemiyorum zaten 4 gündür. Çalışıyo ama cumartesileri şuan tatilde oldugumuz icin kafasına göre haftaiçide gidiyo akşam cıkıyo zaten işten. Öyle cok hergün gitmiyo yani. Evlerde yakın sayılır arabayla 10 dk kadar bişey o atasehir ben kadıköy taraflarındayız
Karikatür falan yolliyimde geç yazıyo bazen yazmıyo sabahına günaydın diyo mavi tik ve görülmesi falanda kapalı. Günlük konuları konusalım tamam bende isterimde on saate yazınca olmuyo işte. Hiç yazmam dha iyi.
Birde çok mesajlasmayı seven biri değil kendiside söylemişti cıkmadan önce yüzyğze daha iyi tabi ama işte oda bulusursakk
3 yıl çıktık; her Allah'ın günü sabahtan akşama kadar buluştuk. 3 yıl içinde görüşemediğimiz günleri saysalar bir elin parmağını geçmez; onlarda da hayati derecede önemli şeyler olmuştur ki biz görüşememişizdir. Herkes bize sürekli birbirimizden bıkacağımızı söylerlerdi; aksine her saniye daha da fazla aşık olduk. 4 gündür de evliyiz22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum![]()