Sevgilinizle ne kadar sıklıkla bulusuyosunuz? Yardıım!

Ilginc bir soru...
Her gorusmenizde kac saat gorusuyorsunuz peki?

Okurken haftada 3 4 ama çalışmaya başladığımız zaman haftada 1 2. Önemli olan kaliteli zaman geçirmek bence kaç kere buluştuğunuza çok takılmayın çalışmıyor musunuz?

biz farklı şehirlerde olduğumuz için ancak 2-3 haftada bir falan görüşebiliyoruz.
yalnız arkadaşların dediğine katılıyorum bırakın o desin görüşelim diye, böylece hem onun ne kadar zaman aralıklarla görüşmek istediğini anlamış olursun, hem de o bişeyler için çabalamış olur.

27 günlük bi ilişki nasıl değişir
Elde edene kadar sık görüşmek istiyomuş
Sonra yan çizmiş herhalde
Ben bunu anladım

Bulusalım diyip durmuyorum ki hevesli gözüktüğüm belli olmuyodur heralde bilmiyorum.

Kendisi çalışıyo ama okulu vrken sadece cumartesileri şuan tatildeyiz arada haftaşçide gidiyo bi kere falan akşam cıkıyo ama öyle hergün calısmıyo işte

Evlerimizde yakın sayılır arabayla 10 dk ya gelir yani
Parası yoktur belki

Eşimle sevgiliyken hergun buluşurduk ya buluşamazsak bile eve gelip hemen pc açardım kamera açardık öyle konusurduk falan .
Ahh ahh eskı gunlerr :)

İlk zamanlar haftada 3 kez falan görüşürdük akşama kadar birlikteydik ama benim okulum falan her zaman o şekilde sık buluşamıyoruz haftada 1-2 ye düştü.

İnsandan insan değişir bence.

Ex öküzümle aynı işyerindeydik , flört ederken her gün çaya gelirdi. Sonra da değişmedi, gün içinde birkaç kez ofisini ziyaret edip pek konuşmayıp kikirderdim. :KK70::KK30::KK70::KK3:

Her gün görmek istiyosan herifi bence hiçbir sakıncası yok.

Hay
Okurken haftada 3 4 ama çalışmaya başladığımız zaman haftada 1 2. Önemli olan kaliteli zaman geçirmek bence kaç kere buluştuğunuza çok takılmayın çalışmıyor musunuz?

Hayır calısmıyorum okuyorum üniversite 2. Sınıfım oda okuyo ama biyandanda çalışıyor işte cumartesi günleri oda suan tatil nedeniyle arada ugruyor işine

Bu arada benimki de ben telefonda uzun konuşmayı sevmiyorum demişti sebebi sonradan anlaşıldı. O yüzden bu bahaneye inanamıyorum artık maalesef...
Bilmiyorum acıkcası hep bulusmak isteyip beni tanımak istediği zamanlardada sabah yazardı akşamına cevap verirdi gece biraz konusabilirdik uzun sekilde şimdi öyle değil tabi
Bilemedm artık inansam mı insnmasam mı yapısımı öyle
İnşallah sonum sizin gibi olmaz :(

22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum :KK43:
ben nişanlıyım haftada sadece bi kere görüsüyoruz beş yıldır birlikteyiz beraber büyüdük diyebilirim sevgiliyken de iki hafada bir görüştüğümüz olurdu yani canım buluşma az ya da çok olsun farketmez sıkma canını

27 gün sonra cocugun yakasına yapısmayın. taktık yapmayın, ki ozaman isler karısıyor. böyle seylerde bir adım sen, bir adım o atmalı. atmıyorsa sen ikinci, ücüncü, dördüncü adımı atma, bekle biraz.

Ben nişanlım ile yeri geliyor 2 haftada br görüşüyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir misali bir arkadaşım her haftasonu sevgilisinin evindeydi her fırsatta da giderdi ama sürekli ayrıl barış uğraşırlardı... çok ya da az görüşmek kıstas olmamalı birazda özleyiver :)

Haftada 1 çok az bence.
Özellikle ilk aylarda insan sürekli görmek ister.
Eski Sevgilimin "aşkım bugün görüşemicez. İşlerim var ama kapina gelip seni öpüp gidicem" dediğini bilirim. 30 saniye beni öpüp gitmişti.
Erkekler görmek isterse dağları deler

Ama sen sakın üzerine düşme. Hatta gerekirse 1 2 gün arama cevap yazma.
Gerçekten kaçan kovalaniyor

En son ben dedim diye bulusalım yada yanıma uğra dışardayım gibi şeyler söylemiyorum zaten 4 gündür. Çalışıyo ama cumartesileri şuan tatilde oldugumuz icin kafasına göre haftaiçide gidiyo akşam cıkıyo zaten işten. Öyle cok hergün gitmiyo yani. Evlerde yakın sayılır arabayla 10 dk kadar bişey o atasehir ben kadıköy taraflarındayız

Karikatür falan yolliyimde geç yazıyo bazen yazmıyo sabahına günaydın diyo mavi tik ve görülmesi falanda kapalı. Günlük konuları konusalım tamam bende isterimde on saate yazınca olmuyo işte. Hiç yazmam dha iyi.

Birde çok mesajlasmayı seven biri değil kendiside söylemişti cıkmadan önce yüzyğze daha iyi tabi ama işte oda bulusursakk

Ya canım kusura bakma ama gerçekleri söyleyeyim sana eger seninle gerçekten ilgilenen insan arar,sorar,görüşmek ister,mesaj atar,merak eder ki ! kimilerine az gelse de bana göre bir ilişkinin rayına oturma dönemindesiniz.27 gün az degil yavaş yavaş bişiler rayına oturması gerekiyor.Ben ilgisinin olmadıgını sırf sen üzüleceksin diye devam ettirdigini düşünüyorum.Biraz acımasızca oldu ama bişi sorucam sana hiç hediye,çiçek aldımı !Günde kaç kere konuşuyosunuz telefonda ?

22 yasındayım ve 27 gündür cıktıgım bir cocuk var. Haftada 1 yada duruma göre 2 kere bulusuyoruz. Sizce normal mi az mı ? 3-5 gün görmeyince zaman gecmiyo sanki bende. Süreklide ben bulusalım demek istemiyorum. Oda pek demiyor cıkmadan önce beni görmek tanısmak icin sürekli bulusalım derdi şimdi o günlerden eser yok. Wptanda öyle çok konusup muhabbet edip gülüp eglenmiyoruz bi konuyla ilgili sohbet etmiyoruz eskisi gibi. Sadece bulustukca konusuyoruz gülüyoruz falan filan. İkizler burcu birde dengesiz benden sıkılmadan bulusmak istemesini sağlamak istiyorum :KK43:
3 yıl çıktık; her Allah'ın günü sabahtan akşama kadar buluştuk. 3 yıl içinde görüşemediğimiz günleri saysalar bir elin parmağını geçmez; onlarda da hayati derecede önemli şeyler olmuştur ki biz görüşememişizdir. Herkes bize sürekli birbirimizden bıkacağımızı söylerlerdi; aksine her saniye daha da fazla aşık olduk. 4 gündür de evliyiz :KK36: Ama bizim bu buluşmalarımız tek tarafın isteğiyle değil, ikimizinde isteğiyle oldu hep. Sizin durum da ise bir tuhaflık sezdim. Eskisi kadar konuşmamanız, buluşmak için pek adım atmayışı hayra alamet değil. 27 gündür birlikte olan bir çift olarak buluşmaya en istekli ve en heyecanlı zamanlarda olmalıydınız... Sana tavsiyem o kendini ne kadar geri çekiyorsa sende o kadar geri çek; yakında çıkar kokusu...

Back
X