sevgilinizle nerede nasil zaman geciriyorsunuz?

Son zamanlarda bisiklete bindik, sandala bindik, bütün gün alışveriş yaptık, ata bindik, balık tuttuk, kitapçı da vakit geçirmeye bayılırız ama benim en çok sevdiğim sakin bir yerde oturup mümkünse nargile eşliğinde sohbet etmek, beraber bir şeyler yapmak evet güzel ama sürekli iletişim halinde olmak beni daha çok mutlu ediyor.

bizim yapılacak lıstemız var. mesela cok farklı zamanlarda ya surayı gorseydım ya da suraya gıtseydım sunu yapsaydım yeseydım vs dedıgım herseyı not alıyorum. emre de not alıyor. sonra bulusacagımız zaman. hangısı uygunsa onu yapmaya calısıyoruz. cok da guzel oluyor. nargıle cafelerde saatlerce sıgara ortamında oturmaktan kesınlıkle ıyıdır. hele ıstanbulda cok farklı yerler cok farklı aktıvıteler var. cok fazla tekıl takılmayın bence. arkadas bulun kendınıze onlarla ortak aktıvıteler yapabılırsınız. en basıtı okey, tavla, tabu jenga vs. gıder.. ama ınsanın aklına hemen gelmıyor not almak lazım. bunlar bıraz da maddı durumla orantılı seyler tabıkı. ama hersey para deıl. doga parklar ogrencılere ındırımlı yerler vs cok var. bıraz zaman ayırıp plan yapmak yeterlı :16: erkekler pek basarılı deıller bu konuda. oyle fılmlerdekı gıbı ortamı ayarlamıstır erkek sen gıdersın hersey superdır vs. boyle seyler yok :27: ben planı yapıorum ama ona yapmıormusum gıbı gosterıp sasırmasını saglıorum hem kontrol bende oluyor hem de ıstedıgım gıbı ılerlıyor ısler. arada da ona bırakıyorum elbette :34:

Valla biz canımız ne isterse onu yapıyor, nereye gitmek isterse oraya gidiyoruz..evet belki klişe cafe sinema vs tarzı yerlere takılmak ama bana mekan farketmıyor onun yanında sıkılmıyorum :)
biz çok tartısırız sokak ortasında, cok aksiyonlu gecıyor belkı onda sıkılmıyorumdur :d :d
ama tavsiyem gencsınız cıkın dısarı tutusun el ele, zaten mutlaka gıdıcek bı yer bulursunuz..
Tiyatro sonrası guzel bi yemek olabilir..
Mesela kendı ellerınle kahvaltı da hazırlayabılırsın, erkekler bayılır bu
tarz şeylere..güzel bi pazar sabahı guzel bı kahvaltı hazırlamıs kapısını calmıstımm suprizz dıyee :)

Valla biz canımız ne isterse onu yapıyor, nereye gitmek isterse oraya gidiyoruz..evet belki klişe cafe sinema vs tarzı yerlere takılmak ama bana mekan farketmıyor onun yanında sıkılmıyorum :)
biz çok tartısırız sokak ortasında, cok aksiyonlu gecıyor belkı onda sıkılmıyorumdur :d :d
ama tavsiyem gencsınız cıkın dısarı tutusun el ele, zaten mutlaka gıdıcek bı yer bulursunuz..
Tiyatro sonrası guzel bi yemek olabilir..
Mesela kendı ellerınle kahvaltı da hazırlayabılırsın, erkekler bayılır bu
tarz şeylere..güzel bi pazar sabahı guzel bı kahvaltı hazırlamıs kapısını calmıstımm suprizz dıyee :)

O dediğiniz beraber evde kahvaltı ya da yemek filan hazırlamak iki taraf da ailesi ile oturuyorsa çat kapı pek mümkün olmuyor malesef. :9:

Son düzenleme:
o dediğiniz beraber evde kahvaltı ya da yemek filan hazırlamak iki taraf da ailesi ile oturuyorsa çat kapı pek mümkün olmuyor malesef. :9:

:d :) evett..ama bı keresınde de pzar sabahı erkenden uyandım kahvaltı hazırlayıp sepete koydum, gelıp benı aldı ve cay bahcesı tarzında bı yere gıdıp kahvaltı yapmıstık oyle de guzel oluyo :)

Back
X