Sevgilinizlee uzun süre görüşmediniiiz??

Snt55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
1.920
5
78
Antalya
Kızlar sevgiliniz le uzun süre görüşmeseniz hani aylarca. İlk görüşmede yabancı gibi hisseder misiniz ? Yoksa herşey aynı devam eder mi? Özellikle sevgilisi askerden gelmiş olanlar. O ilk görüşmede soğukluk oluyor mu ?

ben eşimle hep ayrıydık evlenene kadar ama görüşmelerimizde hiç yabancılık yada soğukluk olmuyor du askerdeyken de oyleydı gelınce sankı hiç ayrılmamış gibi oluyorduk bır gıtme vaktı gelınce bı hüzün oluyordu aramızda o kadar

İlk görüşmeler biraz heycanlı oluyo böyle nası diyim ilk elini tutuomş gibi oluosun ama mesela biraz ilgi bekleyebilirsinnn ama göremeyebilirsin bu da sivile alışma evresi oluo bi kaç gün içinde her şey normale dönüyo zaten onun dışında daha sıcak daha sevecen oluyo her şey ...

ben eşimle hep ayrıydık evlenene kadar ama görüşmelerimizde hiç yabancılık yada soğukluk olmuyor du askerdeyken de oyleydı gelınce sankı hiç ayrılmamış gibi oluyorduk bır gıtme vaktı gelınce bı hüzün oluyordu aramızda o kadar
Aynen bizde böyleyiz , yanyana başkayız ya ne kadar uzak kalırsak kalalım :)

Konuyu açan arkadaş daha yolun başındasın baştan böyle endişeler olması doğal..
ilk görüşmr ilk an bambaşka oluyor soğukluğu bırak daha bi sıcak oluyosun ilk bi şaşkınlık oluyor ondada sendede sonra alışıyorsun tabi bocalayabiliyorlar ama endişelencek biley yok :)

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaş daha yolun başındasın baştan böyle endişeler olması doğal..
ilk görüşmr ilk an bambaşka oluyor soğukluğu bırak daha bi sıcak oluyosun ilk bi şaşkınlık oluyor ondada sendede sonra alışıyorsun tabi bocalayabiliyorlar ama endişelencek biley yok :)

Endişe değil aslında merak ediyorum nasıl olucak neler bekliyo bizii :) teşekkr ederm cevabn için cnm :)

uzun mesafeli ilişkimizin olduğu dönemlerde görüştüğümüzde böyle bir soğukluk yaşamadık. ama o zaman 7/24 konuşup mesajlaşıyorduk.
şimdi eşim askerde. konuşamıyoruz da uzun uzun. sanki o hiç yokmuş/olmamış gibi geldi bugün. aradığında ne konuşacağımı da şaşırıyorum.
bilmiyorum ya bi acayip oldum.
herhalde izne geldiğinde otobüsten iner inmez kucağına atlıycam. ilk birkaç dakika ilginç gelebilir ama hemen eski haline döner diye düşünüyorum.

uzun mesafeli ilişkimizin olduğu dönemlerde görüştüğümüzde böyle bir soğukluk yaşamadık. ama o zaman 7/24 konuşup mesajlaşıyorduk.
şimdi eşim askerde. konuşamıyoruz da uzun uzun. sanki o hiç yokmuş/olmamış gibi geldi bugün. aradığında ne konuşacağımı da şaşırıyorum.
bilmiyorum ya bi acayip oldum.
herhalde izne geldiğinde otobüsten iner inmez kucağına atlıycam. ilk birkaç dakika ilginç gelebilir ama hemen eski haline döner diye düşünüyorum.

Bnede bu konuyu açtığım zaman çok düşünüyodum nasıl olucak soğukluk olur mu ne yaparız diye ama gerçekten seviyorsan 1000 gün duymiyim sesini görmiyim yüzünü yinede hiç bir şey değişmezmiş benim için. Karamasarlığa düştüğüm zamanlar elbette oluyo ama mesafe olunca arada özleyince sevgin kat kat artıyomui. Umarın seninde herşey düşündüğün gibi olur canım :)

askerlikte onlarda bizde her saniyenin değerini kıymetini anlıyoruz . bence geldiklerinde olcak olan her dakikanın beraber geçmesini istemek çünkü çok yoğun bir özlem var . yeri geldiğinde sivilken bi kaç gün görüşülmese de sonuçta her dk mesajlaşmak vs vardı şuan o durumla aynı değiliz hiçbir şekilde. olgunlaşıyorlar şuanda zaten ne kadar olgun olsalarda askerlik onlara farklı bi piskoloji yüklüyor. gelince eğer ki çok güzel sorunsuz bi bekleyiş yaşamış olursanız sana olan en başta saygısından beklediğin için sana olan sevgi ve güveni sonsuz olcaktır. seni yanından bir saniye bile ayırmak istemicektir :) :16::16:

Back
X