Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım sevgilisi akrep burcu olupta mutlu olanlar olayin sirrini merak ediyorum?

vereesa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
11
4
8
Ben ikizler burcuyum sevgilim akrep burcu ve beni fazlasiyla yiprattigini dusunuyorum.soyle ki gunluk hayatta hosuna gitmeyecegi herseyi bana yapip ustune bide anlayisli olmami bekliyo bencilliginden bigun olucek.ben genel olarak biseleri uzatan biri degilim ama o tam kinci asla unutmaz.ustune bide baya asigim iki yil oldu bi uzlasma yolu bulmya calisiyorum konusunca kafanda nekdar buyutuysn gbi tepkilerle karsilasiyorum.knsma devam edince sikiliyo ya alay ederek komiklik yapiyo tahammulude o an yoksa beni direk dinlemiyo .napcam hic bilemiyorum

ahh ikizler hayatımdan çıkarttığım huzur bulduğum sevgilimdi tabiki hayla seviyorum ama çok ağrına gidiyor insanın oda böyle alycıydı umursamz tavırarı bende tam tersi oğlak burcuyumdur.

akrep burcuna gelirsek hakkını vermek lazım işin zor ama çok şanslısın sahiplenir korur kolar çok sever sadece belli etmez egosu vardır ve en çok mutlu eden sevglim akrep burcu olmuştur

Evet burca yukelemk tam manasyla dogru olmayabilir ama genelide boyle.asikken el ustunde tutarlar,kizdiklarinda kin tutarlar,o seven adam gider.arti sen kizdgindada bi sekilde mesele oyle bi hal alir ki suclu sen olursun,benimde iliskim iyi gidiyorken bir iki sorun yasadik ve bitirelim dedik 1 aydirda aramiyo ama sorsan 2 gun oncesinde seni asla birakmazdi.mantiklarini anlamiyorum ama severlerkende bunu yapabiliyorlar.

Bu tarz kisilere yapilacak seyler,fazla takmacaksin,ilgini cok yuksek tutmayacaksin ve sikmayacaksin,tabi bunlari yaparken senden sogumamasi icinde sicakta olmalisin...ayni anda bunlari yapmak mumkun olmadigi icin de cok zor ve yipratici olur.

Birde eger bu kisi seviyor ama yolun daha cok basindaysa is,sorumluluk,yas,kisilik vs sık bunalima girer ve ne dusundugunu ne yapacagini kestiremezsin.

Benim yorumum,aldatma,terketme vs sorunlari yoksa eksileri kadar artilarida oldugu icin bi iyi bi kotu anlamadan zaman gecer,ama buna kadinin gucu yetermi bilemeyecegim...

Mesela bana birak bu adami,daha iyisini bulursun,ne ugrasican dediklerinde ben bu kisiyi seviyorum diyorum yani daha iyisi ve az sorunsuzu var diyede birakamazsinki.

Meselenin ozu sadece akrep degil her erkege biraz taktiksel davranmak lazim,neyse tutamiyorum kendimi,sayfalarca ayni seyleri yazip duracagim akreple ilgili...

Herşeyi burca yüklemek de olmaz tabi
Benim sevgilim akrep baskıya ve kıskançlığa pek gelen bir tip değil ama dozunda ayarlandığı zaman da tabi hoşuna da gidiyor bazen :)
Akrep burcu sevgilisi olan demişsin bir akrep tanıdım bütün güzel hatunlar benim olsun, ne istediğini bilmeyen, egosu yüksekti aman dedim uzak dursun benden
Bundan 3 ay önce bir akrep tanıdım işte o benim dünyam oldu kadınına değer veren,sevip sayan,artık herşeyi bizim için çift olarak düşünen bir akrep :)
Yani burca pek takılmamak gerekiyor adamın hamurunda varsa burc etken olmuyor :)

kesinlikle öyle teomanda akrep mustafa cecelide

ahhh ahh ilk sevgilim akrepti.. şimdi gelsin ömrümü sererim yoluna öylesine bi akrepti
karakter meselesi tamamen

Benim eşim akrep burcu ve tamamiyle tüm özellikleri ni taşıyor.burçların insanların karakterlerine etkisi olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ama genelleme yapmak ta doğru olmaz. Ben eşim akrep burcu olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Kıskançlık ta benim ona verdiğim sınırların dışına çıkamıyor çünkü bende bir kova burcuyum özgürlüğüme düşkünüm kısıtlanamam.eşler birbirlerini tam manasıyla tanıyorsa ve kaybetme korkusu varsa karşısındakini ve onsuz olmaz diyebiliyorsa ne tabular yıkılıyor ne tabular kalıyor bence. O yüzden de sınırlarını biliyor iki tarafta birbirinin bence

aynen benim sevgilimde öyle artık saldım onu beni çok yıprattı 11.ayımz benden gizli eski sevgilisyle görüşmüş tatilde tek geclilk ilişki (tabi 2 hatası oldu sadece) vs ögrendim cıldırdım kıskanclıktan geberdim hep kavga ettim en ufak konusmada bile bu yaptıklarıyla basına kalktım kavga ettim bunaldı bu yuzden 3-4 defa ayrıldı benden ama baktı ayrılınca hiç umursamıyorum pesinden kosmuyorum yazmıorum çizmyorum 3-4 gun sonra dayanamadı geri döndü ben cilveli biriyim oda bunu cok seviyor artık ondanmıdır bilmiyorum ama vazgecemiyor ask konusunda ketum biri oldugunu sanıyordum ama bir duygusallasmalar sevgisini ıfade etmeler bunu hissettirmeye calısmalar vs sanırım vicdan azabı duydu bönce tavrımı koydum bende kindar takıldım ona karsı zoruna gitmiş olmalı sonra geldi herseyi acık acık anlattı meger bişi geçmemiş eski sevgilisyle ben cok süpheci oldugumdan herseyi felaket dusunurum. neyse bunlara ragmen baktı kendısını sevıyorum hep yanında olmak istiyorum oda birdaha beni kırmayacagına hata yapmayacagına söz verdi yaparsam hiç sorgulamadan cek git ama söz veriyorum dedi ailesinn üzerine hhep yemn etti simdi el üstünde tutuyor onceleri beni hiç kıskanmazdı sıradan erkek arkadaslarımla gorussembile .ama smdi annemle cıksam bile ne giydigime nasıl makyaj yaptıgıma nasıl bir ortamda bulunduguma kadr kırk defa arayıp sorar e cokta hosuma gidiyor bu arada ben cok iyi analizciyimdir fakat dikkat ediyorumda ikizler ve akrep burcu cıftler hiç anlasamıyor yaa tabi benim cevremdekiler. istisnalarda vardır bkz; KANUNİ SULLTAN SÜLEYMAN(akrep)&HÜRREM(ikizler) ... aslında ikizler burcu akrep erkegini cok iyi elinde tutar cunku cok degişkendir ama karakterde degiskenlik göstermeyin sadece cinsel hayatınzda bir monotonluk varsa o konuda sureklı degisken ve yaratıcı olsan hiç bırakmıyorlar ben teraziyim felaket seyler üretiyorum sasırıyor bazen sen nasıl bir türk kızısın bu imkansız klasik degilsin diyor. toplumda ise sanki cinsel hayatımz hiç yokmuş cinsellikten vs hiç anlamayan biri gibi gorunuyorum fazlasıyla otorıter davranıyorum ama erkegimide arada pohpohluyorum bilmedigim erkeksi konulara(futboll,araba,vs) hiç girmiyorum erkek arkadas kavramını ortadan kaldırdım cunku onlara göre kendilern kız arkadası olablr ama senn erkek arkdasınn kesnlıkle olaamaz bnde ne onun yanında nede onn arkasında muhattap olmam erkeklerle arada arkdaslarıyla gorurusrse benıde goturur öyle laflarım ama seviyeli bir sekilde kahkahalar atarak abuksubuk cıvık hareketlerım yoktur bunu yalnızken gösteriyorum oda herhalde yerine göre davnanan bayanlardan hoslanıyor ve cevresi geniş bayanlar aslında akreplere cok ıtıcı geliyor supheyle yaklasıyolar hıc guvenmıorlar oylesıne cunku kafalarında hemen brr aldatılma ıhtımalı kuruyorlar ıkızlerınde cevresı genıs oluyor konuskan oluyorlar genelde buna bı sınnır koysan en azndan erkeginn yannda tabı sende cevresı genıs konuskan bırıysen yani. bence onu mutlu edebilrsn. cunku asırı derecede kadın gibi kadın seviyorlar ben bir ara hangi takımı tutuyosun dedm fenerliymde bana futboll muhabbeti kurup kafamı tutacan dedi direkt. sacmalamaben anlamama takımdam mactn falan dedm ha söyle ol . nefret edermkadınların sanki mactan futbolcudan arabadan motordan cok anlarmıs gibi erkek ortamında iddialı yorumlar yapmaya calısmadından erkeksi takılmsından erkeklerle erkek muhabbetlerine giren kadınlardan nefret ederm toplumdada bozarım onu rencide ederm demişti. bende zaten ne arabadan anlarım ne mactan nede erkek ortamında takılrm. sordum sadece dedm kapattmkonuyu. onlara göre kadın evinde oturan viyle mutfagıyla ılgılenen kocasıyla ılgılenen ailesine baglı bakımlı oturup kalkmayı bilen her iki tarafn ailesine karsı saygılı hosgorulu sıcakkanlı sadece bayanlarla arkadaslık eden gece gunduz nette takılmayan yatagı arenaya degilde tatlı bir karnavala ceviren romantık e tabi anne sefkati olan merhametli bayanlardan hoslanıyor. hatta onu el ustunde tutuyor kızlar . amabıraz haklılar tabi kadınların her ortamda erkek gıbı futbol muhabbetı etmesı bızb bayanlarada ıtıcı gelır narin nezaketli nazik zariif olalımmmmmm yasasıınn kadıın olmaak oyle olunca her dediginizi yapıolar vallaaa

hatta ben dişiligimi kullanıp cevresndeki tum bayanlardan kurtuldumm iş arkadsları bile artık mesafeliler çözdmm onlarııı çözdmm :) birde anne babanızla tartısmayın öyle biriyseniz buu gelip ona anlatmayın eski sevgilisyle sırf bu yuzden ayrılmıs ailsiyle cok kavga edio hergun aile icindeki bir sorununu anlatıyordu demişti. hanım hanımcık usturuplu saygılı soz dinleyen kadınları severler. ve elinizden sigara düşmüyorsa aman uzak durun belki sizi kırmamak içn bişi demiyordur ama en nefret ettigi şey kadınların erkek gibi sigara tüttürmesi tiksinc bulabilrler. cunku akrep erkekleri cok titiz hoş kokulu bayanlarla hiç çeknmeden opucukler konduruyorlar heryerinize valla beni koklaya koyklaya oper içine ceker resmen kokumu hep cok temzsin ya hiç igrenmiyorum senden ömür boyu bu tene sahip cıkabilrm der ay asırı asık oldu bu herif bana o kadar zaman sonra işte böylede bir dengesizlkleri var sonradan kafalarına yatıyorsanız baglanıyolar ben hep kendi sevgilmden örnek verdm ama butn akrep erkkleride aynı canıım vllahide aynı billahide aynı ailemde cevremde cogu kişi akrep hepsii aynıı birde bir araya gelrler o dısardaki ketum insan bunlarmı dıe donakalırım. bir enerjik konskan neseli olurlar hele espiride sınır yok tum burclar aynı degıldır dıyoruz ama bazen hepsi aynı geliyor valla yukselnlerınden dolayı degişiklik göserebiliyor türleri konuyu acan arkadasın sevgilisindede benim sevgilmin ilk hallerini gördüm birazcık bişiler anlatayım dedm ama doldurdum ay cok konustum özlem özdenleştim sanırmnoktanet

Son düzenleme:

Valla tebrik ederim yola getirmişsiniz adamı :)
İyi olmuş böyle akıllanır.Aynen bizim akrep de cilveden hoşlanıyor,2 naz cilve hemen tav oluyor :)
Bende erkek muhabbetine karışmam,iş arkadaşlarını bilirim,onlarda beni bilir aramızda mesafe vardır tabi ki
Her konuda fikir alışverişi yapmayı seviyor biraz erkeksi konular değil tabi,güncel durumlar vs
Bizimki de ciddi olarak başladığımız için bu yola aramızda ilk olarak güven oluştu,ondan sonra sevgili olduk yani ona güvenmem için bekledi ondan sonra duygularını itiraf etti.
Akrep ler pek kıskançlık,baskı,sıkboğaz edilmeye gelmiyor anladığım kadarıyla,arada söyler böyle anlayışlı olmanı seviyorum diye
Bide der beni adam ettin diye,artık çift kişilik düşünüyomuş :)

Allah bozmasın canımm gercekten gercek bir dişi olddugunu hissettiriyor ben onun sayesnde olgulastım diyorum hep

seni en iyi ben anlarım akrep burcuyla anlaşmak o kadar zor kiiiii

Yok yok konusun anlatabldgnz kadar anlatin cok hevesli bi dinleyiciyim. Yapabliyorsanz ozelden mesj atarsaniz cok sevinirim :)

Eşim akrep burcu.Allah sabır versin akrep eşlerine.İnatçı,dediğimdedik huyları olmasaa.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…