Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım sevgilisi akrep burcu olupta mutlu olanlar olayin sirrini merak ediyorum?

akrep burçları küçük aptal gibi davranır
varsa yoksa fedakarlık etse kendısı yemez yedirir pok yesin demezler, elınde 10 varsa 9 unu karsıya verir ölmücek kadar kendıne kalan 1 ile yetinir
duygusaldır ıyımserdır olmaz olasıca huyları
güler yuzludur o an geberıyo dahı olsa karsıdakı ne kadar üzülmüş diye ona bakar
çok ta bi şey beklemez aslında hayattan bıraz sevgı bıraz sadakat bıraz da ilgi bitti gitti
onu ayakta tutan tek şey kendıne aşık olması ve asla yıkılmaması dıyebılırız ;=)

ne zamandır akrep erkegiyleesin lissammmm:)

kız ben de akrep erkegini anlatıyosun sndım:))) iyi tanıyor herhalde onları bır sorayım dedm

o da benım gıbı bıseydır heralde
alıngandır mesela,kavgacıdır da
gülmeyı sever ama öfkelidir de
ılgıyı sever
ama fazlasından sıkılır
paraya duskun degıldır ama önemlidir onun ıcın =)
sevgılısıne baglanır ama bır hata yapmaya gorsun hemen sogur
bırseyı sevdı mı cok sever sıldı mı asla gerı ıstemez

yaz daha yaz :))) ilişkide nasıldır.. ne zaman ne olurda evlılıge karar verirr vs.. bunlar hakkında bılgın varsada yaz :)

yaz daha yaz :))) ilişkide nasıldır.. ne zaman ne olurda evlılıge karar verirr vs.. bunlar hakkında bılgın varsada yaz :)

evliliği hep arzular ama % 100 hazır olmaz sanki
bir de duygusallıgı elden bırakmaması lazım yoksa heyecanı yitiriyor =))
yazıcam ben daha aklıma gelenleri ama sımdı aksam sporuna gıdıyorum malum börek yedik bi sürü
hareket lazım gelirim yıne =)

hadi bakalım canım .))) bekliyoruzz

hadi bakalım canım .))) bekliyoruzz

herseyın daima güzel tarafını görmek isterler
insanları eğlendiren, neşe veren bırıdır ama aynı zamanda sert gorunebılır..
karamsardır
bazen kararsız
gozune guzel gozuken herseyı sever
daha cok gorsel algısı yuksektır

ah ahh evlenmek istiyorum artık su herifle nasıl yanasacagımıda bılmıyorum bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…