Sevgilisi aldatılıp pişman olup geri dönen var mı aranızda

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
43
Sevgilisi aldatıp pişman olanı varmı aranızda ? Yada bir tanıdığı..? Uzun bir ilişkiö vardı beni aldatıp başkasıyla sözlendi 2 ay icimde okadar aradım bi acıklama yapsın diye telefonlarıma bıle bakmadı sizce bu adam geri döner mi.? Aynısını yapmak icin soruyorum affetmek icin değil suan hayatında biri var cünkü

Vardır mutlaka

ama sen sakın dönme aynı derede iki kere yıkanılmaz.

Genelde aldatan eşler geri döner ama sevgililer dönmez. Dönse ne olacak hem. Affedebilecek misin? Ya da aynısını ona yaşatınca sen ne duruma düşeceğinin farkında mısın? O adiliği kendine yakıştıracak mısın?

Döneceğini sanmıyorum..
Hem dönse ne fark eder ki ? onu affedebilecekmisiniz
Sakın böyle bir umudunuz olmasın kendi yolunuza bakın
Cok zor olacak belki ama yapmak zorundasınız bunu
Ve şunuda unutmayın ki
Oda ihaneti tatmadan ölmeyecektir...
Ne yaşatırsan birgün onu yaşarsın demişler.
Allah Sabır versin..

sanırım seni istemediğini kabullenmek zorundasın
senin hissettiğin şey aynen yazdığın gibi intikam duygusu
maalesef kıskançlık ve intikam duygusu aşktan daha uzun sürüyor

o terketmiş, nedeni neden önemli ki 2 aydır arıyorsun?
ne duymayı umuyorsun?
arama artık
beklentiye de girme

aynı şeyi ona yapma fırsatı bulman yok denecek kadar az
ayrıca aynı şeyi yapacağım diye aynı şeyleri tekrar yaşamak da var
ilgi alanını dağıtmaya, yeni çevre edinmeye çalış
öyle pat diye bitiremezsin kafanda ama
iradeli olmaya çalış

Yok yanlıs anladınız 2 aydır aramıyorum öğrendiğimde defalarca aradım suan hıxbır sekilde aramıyorum sizcede intikam almak istwmem nnormalmdeil mi beni aldattı yalanlar söyledi senden baskasıyla evlenirsem ölürüm dedi ama suan baskasıyla sözlendi

Donmesi icin değil işte o acıyı onunda yasadıgı ı görmeden ölmek istemiyorum

Tabikide onu aldatmak ıcın deil kaybetmenin ne oldugunu anlasın yalanın aldatmanının ben ne yaptım kul hakklına firsim desin istiyorım gözümde 2 aydır yas dinmedi

ararsa ona göre davranırsın . ama sen hayatını aramayacakmış gibi bir düzene koy . genelde aramıyorlar sıkılırlarsa yenisini buluyorlar böyle tipler .

Tabikide onu aldatmak ıcın deil kaybetmenin ne oldugunu anlasın yalanın aldatmanının ben ne yaptım kul hakklına firsim desin istiyorım gözümde 2 aydır yas dinmedi
Anlıyorum seni ama unutup hayatına kaldığın yerden devam etmen senin için en iyisi. İlahi adalet belki yerine gelecek belki gelmeyecek. Sen bunu bekleyerek yıllarını boşa geçireceksin. Onun canının yanmasını beklediğin sürece senin canın daha çok yanacak.

onun kınadığın yanlışının aynısını yaptığında ondan ne farkın kalacak peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…