Sevgilisi aldatılıp pişman olup geri dönen var mı aranızda

sensiz yaşamayıp ölmek mi..... o zaman olmasını bekliycez yani. Hani sensiz olacak ya !
Şaka bir yana dönmeye yüzü bile olduğunu sanmam. Pişman olsa da gelmez. Bırak hersey yoluna girsin. Düşünme artık. Belliki sen ona fazla gelmissin o basitlikleriyle yasasin

canım intikam almak istemen çooooook normal
canın çok yanmış çünkü
kısa da sürmez bu duygu, belki hafifler ama bir süre daha dürtükler seni
hatta benim bir arkadaşım da, kaç aydır kıvranıyor bu duyguyla
fakat
bunun olmayacağına hazırla kendini bence
ancak "seven" insanın canını acıtabilirsin, yani "seven" insandan intikam alabilirsin
senden ayrılıp başkası ile beraber ve sözlenmiş
sence, sana karşı duyguları "acı cektirebileceğin" gibi mi?
bence değil...

Var, ben yasadim. Geri dondu ama bende her sey bittiginde, icim bile acimadiginda aklimdan tek bir acaba gecmediginde döndü.

Sozlendi yazmissiniz , o kizin ne gunahi var simdi , peki sizin intikaminiz ugruna ucuncu kisinin ahini almak ne kadar dogru ? O zaman bu yaptiginiz da gelecekte sizi bulur. Takdiri ilahi , demem o ki Alkahtan bulacak zaten karustirmayin ortaligi...

Canim acini derinden hissedebiliyorum. Tüm ictenligimle ve gercekten bütün kalbimle diliyorum ki, en kisa zamanda pisman olup deliye dönsün ve sen ona annesinden emdigini burnundan getir insallah

Sozlendi yazmissiniz , o kizin ne gunahi var simdi , peki sizin intikaminiz ugruna ucuncu kisinin ahini almak ne kadar dogru ? O zaman bu yaptiginiz da gelecekte sizi bulur. Takdiri ilahi , demem o ki Alkahtan bulacak zaten karustirmayin ortaligi...
O kızın ne mi günahı var söyle söyleyim kızevgiliisi oldugunu bılıyormus benim icin benden snrası önemli demiş ve beni aradı kız biz ciddi düsünüyoruz senden kurtulmak istedi dedi bn herseyiyle kabuk ediyorum dedi sizce bı ducu yok mu

Amin insallah cok tesellür ederm dileklerin duaların ıcın
Canim acini derinden hissedebiliyorum. Tüm ictenligimle ve gercekten bütün kalbimle diliyorum ki, en kisa zamanda pisman olup deliye dönsün ve sen ona annesinden emdigini burnundan getir insallah

Bence bu konuyu takıntı haline getirme canım dönerse vereceğin cevap belli ama her gün döner mi diye düşünme adamlar hayatlarına devam ediyor,sen ki değer vermeyen birine neden bu kadar zaman harcıyosun ki düşünerek,aklına gelmeyibile haketmiyor bence kendine başka uğraşlar bul onu kafandan çıkar tamamen,illa dönsün onu rezil edecem diye saplantı yapma gerekirse psikologa görün ama bunları çıkar kafandan huzuru bul.

Onu da belirtseydin o zaman , nerden bileyim .
Yine de yaptigin bana gore yanlis adam sozlenmis ne hayri olsun ki sana artik. Hele intikam ugruna hicbir hareketw kalkisma bence sen zararli cikarsin aileleri falan isin icine karisir kolay mi o isler , Allah yardimcin olsun

Oda sizi aldatup baskasıyla mı beraber olmuştu
Benleyken ayni zamanda bi baskasiylaymis ve o kiz benim gozume gözüme soktu her seyi ama ben askimdan goremedim. Aldatildigimi kabullenemiyordum karsimdaki o kadar mukemmel bi aptal asik numarasi yapiyordu ki. En sonunda bi tartismamizda zaten ben beni aldattigini da biliyorum dedim, bilirsen bil banane dedi. Hem suclu hem guclu beni tehdit etti yoluma çıkma seni oldurcem dedi. Yikildim mahvoldum ama ona hicbi seyi gostermedim. Ne uzuldugumu ne sevgimi ne nefretimi. Her seyi icimde yasadim tek kelime etmedim. 6 ay falan sonra cikti karsima aglaya aglaya. Ben sana neler yaptim sen bana tek kotu bi soz bile soylemedin, bu kadar iyi bi insana ben bunu nasil yaparim karsinda daha da kuculuyorum affet dedi. Senin gibi birini kaybedemem ben ne yaptiysam sen hanimefendiligini bozmadin dedi. Ben seni hakedemedim ama bundan sonra sana layık olucam dedi. Köprünün altindan cok sular akti, ne ben seni sevdigim kadar baskasini sevebilirim ne de sen seni benim kadar seven bi insan bulabilirsin ama her sey bitti dedim hakkimi helal ettim gittim. Uzerinden seneler gecti hala icinde bi ukte oldugumu biliyorum, cunku en samimiyetim olmayan insan bile geldi bana bu çocuga ne yaptin kimseyle olamiyo sana yaptiklarini unutamiyo dedi. Boyle olmasi gerekiyormus dedim cektim gittim.
demem o ki, acini cok iyi anliyorum. Ama intikam islerine girisme. Allah zaten her seyi goruyor birak da allah cezalandirsin. Sen ona benzeme ki iyiki aldatmisim bu kiz bunu hakediyomus demesin, ben boyle bi insana bunlari nasil yaptim diyebilsin..

6 ay boyunca hic bir irtibatiniz olmadi mi? Bi de nasil döndü? Ne dedi ya da ne yazdi?
Canim asagida yazdim. Uc dort ay hic rahat bırakmadı tehdit etti hakaret etti. Bir kere yuz yuze geldik ustume yurudu arkadasi tuttu götürdü. 6 ay sonra aglaya aglaya geldi.

Canim asagida yazdim. Uc dort ay hic rahat bırakmadı tehdit etti hakaret etti. Bir kere yuz yuze geldik ustume yurudu arkadasi tuttu götürdü. 6 ay sonra aglaya aglaya geldi.

3-4 ay özür dilemek yerine tehdit etti ve seni istemedi yani ve bu tehdit olayindan 6 ay sonra af diledi, dogru mu anladim? Yaslariniz kacti bunlar yasandiginda?

3-4 ay özür dilemek yerine tehdit etti ve seni istemedi yani ve bu tehdit olayindan 6 ay sonra af diledi, dogru mu anladim? Yaslariniz kacti bunlar yasandiginda?
Aynen öyle canim o 22 yaşında falandi bende 17 18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…