- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Aynen,her neyse.Maşallah laf sokmak için hafızaya kaydetmişsin acıklama yapıp ugrasmak istemiyorm ama yinede bilin psikolojik problem mi bunu bilmiyorum bile sorun kıskanclık konu baslıgımda da gördüğün gibi..terapisi öneren benim belki öfkesini kontrol eder diye. Her neyse.
Kiskanclik psikolojik bir problemdir zaten. Tabii siz farkli dusunebilirsinizMaşallah laf sokmak için hafızaya kaydetmişsin acıklama yapıp ugrasmak istemiyorm ama yinede bilin psikolojik problem mi bunu bilmiyorum bile sorun kıskanclık konu baslıgımda da gördüğün gibi..terapisi öneren benim belki öfkesini kontrol eder diye. Her neyse.
Sadece 3 canım oYAlnız şurayı anlamadım 33 senedir hyatına kimseyi almadın yaşın 25 burda beynim yandı benim
Sanki ayrıl desek ayrılacaksın.
Boşuna açılmış bir konu.
Ona buna bakıyorsun diye krize giren birinin ağır özgüven sorunu vardır ve bu zihniyetin düzeleceğini sanmıyorum sen bilirsin.Ayrılmayacagım.. Herkes gibi yaşayıp göreceğim muhtemelen ama belki yaşayıp böle sorunları aşan çiftler olmustur da içime su Serper die düşündüm
Ayrılmayacagım.. Herkes gibi yaşayıp göreceğim muhtemelen ama belki yaşayıp böle sorunları aşan çiftler olmustur da içime su Serper die düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?