sevgilisi boğa olanlar hadi kızlar anlatın aşkınızı...

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
benim bitanecik aşkım gül yüzlüm de boğa, özellikleri saymakla bitmez..1.aşık2.anlayışlı3.sadık4.fedakar5.eeh birazcık asabi (kanında var boğaların)6.tembel7.sabırlı sizinde yorumlarınız merak ediyorum...

sevgiliyken de koca olarak da her yönden süper.zeki,iş manyağı,düşünceli,sevdiği için herşeyi yapabilen tam bi aşk adamı.öfkesi dışında her şey güzel.

kesinlikle boğalar süper bi kisiliğe sahip.örnek olarak kocamı anlatayım anlayıslı,fedakar,sevdığı için herseyı yapan,evine-çocuğuna bağli,gezmeyi insanları mutlu etmeyi seven...hatırlayamadığım daha birçok özelliği var

Sevgilimin burcu da boğa

ayrıntılara takılır, herşeyi planlı programlı yapar, yaptığının mükemmel olmasını ister,aceleci değildir,sakindir,bir anda öfkelenir hemen öfkesi geçer.

Ben koç burcuyum ben çok enerjik yapıya sahibim svegilim öyle değil.
Ben hemen karar değiştiririm o planlar ve kararını değiştirmez.
Yani zor bi uyum yaşıyoz :sm_confused:

sevgiliyken de koca olarak da her yönden süper.zeki,iş manyağı,düşünceli,sevdiği için herşeyi yapabilen tam bi aşk adamı.öfkesi dışında her şey güzel.

katılıyorum sana cnm şimdi sevgiliyiz umarım evlendiğinde de değişmez ama gerçekten öfkesi beni bazen çiliden çıkarıyor

Benimki de boğa burcudelikafadulden

bir anda sinirlenir ama aynı hızda da normale döner....:delphin:

tam bir işkolikltir...kaydirigubbakcemile

ama fedakardır benimki:1hug:

en önemlisi de aşıktır o kuzusuna:asigim:

sanırım hepimizin ki uyuyor birbirine:teytey:

benimkide boğa kızlar evet fedakar sevdimi gözü görmes ama bir öfkesi vardırki ona tahamül edilmes o sinirle neler neler yapar heerşeyi mahveder

benimki de boğa :asigim:
aslında inatçı değil, aksine sabırlıdır, susar bekler ama belirli bi noktada damarına basınca,çok üstüne gidince bir anda sinirlenir, bi anda da yumuşar. :1hug:
önüne çıkan engellere dayanıklı,azimli,güçlü guclubacismile
esprili, kaba saba komediye bayılır kaydirigubbakcemile3 (recep ivedik kaydirigubbakcemile3)
çookk duygusal :gitme:
annesine, sevdiğine düşkün olumunekankayizsmile
kesinlikle fedakar :1closedeyes:
merhametli boshayallersmile
sevdiğine adeta tapar :asigim:

benimki de boğa :asigim:
aslında inatçı değil, aksine sabırlıdır, susar bekler ama belirli bi noktada damarına basınca,çok üstüne gidince bir anda sinirlenir, bi anda da yumuşar. :1hug:
önüne çıkan engellere dayanıklı,azimli,güçlü guclubacismile
esprili, kaba saba komediye bayılır kaydirigubbakcemile3 (recep ivedik kaydirigubbakcemile3)
çookk duygusal :gitme:
annesine, sevdiğine düşkün olumunekankayizsmile
kesinlikle fedakar :1closedeyes:
merhametli boshayallersmile
sevdiğine adeta tapar :asigim:

altına bende imza atabilir miyim :roflol:

aynen yaa.. tırnağım kırıldı desem dünyanın bi ucundan gelir
bütün özelliklere bir de karşı tarafın özgürlüğüne çok saygılı ifadesi eklemek istiyorum
ne giyimime ne gezmeme karışır
tam tersi o çalıştığından ben geziyim eğleneyim ister
annesine ve bana çok düşkündür
sevdiğini söylemesi dilinden düşmez
yarım yamalak bişey desem bile şıp diye yapar
ama eğer zıtlaşmaya kalkışırsanız ölüyorum desen yapmaz
şimdilik bana çok düşkün :)
ayrıca kaliteye de çok düşkündür
az ama öz herşeyi kalitelidir
vır vır çok konuşmaz
insanlar tarafından çok sevilir hatta tapılır
çooooooooook korumacıdır söz konusu beni korumak olduğunda bi orduyu bile gözü görmez dalar direk :D
binlerce muhteşem özelliği var
tek kötü özelliği ise o kadar kırılgan ve hassastır ki ayrıca herşeyi her olayı her sözümü her hareketimi o kadar inceler ve resmen yalar yutar benle ilgili herşeyi. bazen kafasından olumsuzluklar yaratıp onlara kaptırıyor kendini.. ama ben onu herşeyiyle seviyorum biliyorum ki bu kırılganlığı ve fazla düşünme moduna girmesi beni ne kadar çok sevdiğini gösteriyor aslında :)

sanırım bu anlatılanlara göre benim babamda boğa öfkelenip hemen yumuşaması anneme olan düşkünlüğü falan gözü kimseyi görmüyo ya ölücek annem için deli gibi aşık dostlar:1: başına yani ama sadece bu özelliği yoksa öfkesi ayyakannehir falan ilginç ben onu oğlak sanıyodum ama tekrar bi burç analizi yapayım bari ona:roflol:

Son düzenleme:
Benim eşim de boğa burcudur...

Fedakardır.Yemez yedirir giymez giydirir.Önceliği hep bana verir.

Benim fikrimi almadan asla bir karara varmaz.Kararlarımı sorgulamaz.

Ben bağırırken susar,o bağırırken ben susarım.

İlişkimizde saygıya önem verir.

Uyuşuktur biraz.Bi lafı bazen 10 kere söylettirir :mymeka:

Yardım etmeyi sever.Alışverişten döndüğümüzde poşetleri beraber yerleştiririz örneğin..

Sevecendir.Saygılıdır.

SEvgisini pek gösteremez boğa erkekleri.Benim eşim de sevgisini hareketleriyle belli eder.

Kıskançtır.

Çok ama çok sabırlıdır.

çok tatlıdır benim Boğa askımmm!!
dışarda değildir gözü
sevdiğine sahip çıkar kimsenin yanında ezdirmez kimseye laf ettirmez
merhametlidir
yardım etmeyi çok sever
üşengeç değildir
çalışkandır
çok hassastır beni üzdüğü için bile bana küser çocuk gibi askımm
sahiplenme duygusu kuvvetlidir
sorumluluk sahibidir
ha bir de Cinselliğe inanılmaz düşkünür boğazına düşkün olduğu kadar kaydirigubbakcemile2

Back
X