sevgilisi boğa olanlar hadi kızlar anlatın aşkınızı...

Nişanlım boğadır, bende balık :))
Önceliknen yanında olduğum zaman sahiplenir, varlığını hissettirir.
Elimde hafif poşet bile olsa taşımama izin vermez.
Sözlüyken kıskanç olduğunu belli etmezdi ama şuan kıskanıyor, bazı kısıtlamalar getirmeye başladı.
Geçenki tartışmamızdan önce sakin yapılıdır diyebilirdim ama sinirlenince kırıcı olabiliyo, o nedenle sinirlenince alttan almakta fayda olduğunu görüyorum, çünkü sonra çok pişman oluyor.
Bir şeye odaklandıysa ne anlatsan duymaz, o zaman bi tane çakmak gelir içimden.
Şaka kaldırır, şuana kadar hiçbirşey için darıldığını bilmem.
Bazen çok kızdırır beni, dediğim dediktir...
Aklıma geldikçe yazarım, ama bir arkadaşa sormuştum, balığı tek idare edebilecek burç boğa demişti :))

eski sevgilim hala seviyorum boğa burcuydu. öncelikle cinselliğe düşkün sabırsız inatçı ama çok tatlı :))

Ben boğayım=) boğalar iyidir ya, yardımsever, sevecen, sıcak kanlı, inatçıı, gururlu.. ayrıca ısrarcılıktan nefret ederımm .. .(:

çok tatlıdır benim Boğa askımmm!!
dışarda değildir gözü
sevdiğine sahip çıkar kimsenin yanında ezdirmez kimseye laf ettirmez
merhametlidir
yardım etmeyi çok sever
üşengeç değildir
çalışkandır
çok hassastır beni üzdüğü için bile bana küser çocuk gibi askımm
sahiplenme duygusu kuvvetlidir
sorumluluk sahibidir
ha bir de Cinselliğe inanılmaz düşkünür boğazına düşkün olduğu kadar kaydirigubbakcemile2

anöövv rüyalarımın hatunu yine bir ortak noktada buluştuk yasempatiksalakcinni
benimde askerim boğa burcu ve senin yazdıklarına birebir katılıyorum okuduklarımın hepside geneli aynı demek valla bu burçlar da iş var:1:

boğam benim en önemli özelliği MERHAMETLİ olması.
kıskançdır ama asla beni kırmamak için engeller koymaz.özeli fazlasıyla saygılıdır.
sahiplenmek aşırı hoşuna gider koruyucudur.
beni asla kırmak istemez kırsa gününü zehir eder kendine şimdiye kadar aşırı düşkündür bana inş hep öyle devam eder
sosyal zekası çok kuvvetlidir.kendini insanlara sevdirmemesi imkansız gibiyerimseniben
süper esprilidir.ben hariç( dilimi tutuluyo neopuyorumnanaktan) kimseye veremeyeceği cevabı yoktur.
işine düşkün fazlasıyla çalışkan taşı sıksa suyunu çıkarır yani
henüz daha sinirini göremedim bana karşı:)kızsa bile içine atıyo garibim başkalarından çıkarıyor
daha sayamadığım nice huyları vardır boğamınopuyorumnanaktan

he rüyalarımın hatunu son şıkkada katılıyorum cinselliğe düşkündür.ama merhametiyle birleşince ortaya süper sonuçlar çıkabilir:utangac:

o benim canımmm:1hug:

Son düzenleme:
anöövv rüyalarımın hatunu yine bir ortak noktada buluştuk yasempatiksalakcinni
benimde askerim boğa burcu ve senin yazdıklarına birebir katılıyorum okuduklarımın hepside geneli aynı demek valla bu burçlar da iş var:1:

boğam benim en önemli özelliği MERHAMETLİ olması.
kıskançdır ama asla beni kırmamak için engeller koymaz.özeli fazlasıyla saygılıdır.
sahiplenmek aşırı hoşuna gider koruyucudur.
beni asla kırmak istemez kırsa gününü zehir eder kendine şimdiye kadar aşırı düşkündür bana inş hep öyle devam eder
sosyal zekası çok kuvvetlidir.kendini insanlara sevdirmemesi imkansız gibiyerimseniben
süper esprilidir.ben hariç( dilimi tutuluyo neopuyorumnanaktan) kimseye veremeyeceği cevabı yoktur.
işine düşkün fazlasıyla çalışkan taşı sıksa suyunu çıkarır yani
henüz daha sinirini göremedim bana karşı:)kızsa bile içine atıyo garibim başkalarından çıkarıyor
daha sayamadığım nice huyları vardır boğamınopuyorumnanaktan

he rüyalarımın hatunu son şıkkada katılıyorum cinselliğe düşkündür.ama merhametiyle birleşince ortaya süper sonuçlar çıkabilir:utangac:

o benim canımmm:1hug:

ooo hatun benim yazmadığım eksik varsa kesin senin söylediklerindir hepsi birebir aynı aynı aynııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 aman Allah'ım böyle ortak nokta görülmedi yaaaa kaydirigubbakcemile5 boğam benimmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile

ooo hatun benim yazmadığım eksik varsa kesin senin söylediklerindir hepsi birebir aynı aynı aynııııııııııııı kaydirigubbakcemile3 aman Allah'ım böyle ortak nokta görülmedi yaaaa kaydirigubbakcemile5 boğam benimmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile

sen ne burcusun datlum hadi yay de de düşüp bayılimmmkaydirigubbakcemile3

Back
X