Sevgilisi denizci olanlar

canım benimm insallah ben stajyerlik dönemine yetisemedim ama kaptanlıga bırlıkte basladık cok zor halınden anlayan olmuyo herkes yürümez diyo baslarda canım sıkılıyodu bu duruma ama sonra alısıyosun inan bana :)insallah ailelerimiz izin verir ikimizinde :) bizim askerlik sorunumuzda var malesef okulu yüksekokul sayılıyo 36 ayı tamamlama derdindeyiz ama daha toplasan 15 oldu neyse artık hayırlısı olsun ne zaman ıstersen benımle konusabılırsın canım canını sıkma aksiliklerde oluyo bak mesela bugun gelicekti yarına kaldı o yuzden telefonları falan dert etme benim tek tesellim onun orda bızım gelecegımız ıcın mucadele ettıgını bılmem butun denızcıler aileleri sevdikleri icin mucadele edıyo sende oyle dusun ve sakın gunleri sayma :) insallah en yakın zamanda kavusuruz güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum canım :)[/QUO
bugün kavuştunuz sanırım gözün aydın tatlım :) bende sana güzel haberler vericem inşallah yazın.. benim erkek arkadaşımın da yüksek okul o yüzden askerlik sıkıntısı bizde de 36 aya tamamlayınca noluyor canım dövizli yapmak için miydi o?

evet canım dövizli askerlik icin tüdev mezunu askere gitse 15 ay sürcek zaten bu kadar hasretlik üstüne bide o hic cekilmez :) biz kavustuk insallah 2 marta kadar burda darısı bütün bekleyenlerin basına insallah sevdikleriniz sagsalim yanınızda yanımızda olur :)

Back
X