sevgilisi/eşi yengeç olanları bu topiğe alalım....

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
198
38
İstanbul
evet bayanlar nasıl baş ediyorsunuz bu inatçı yengeçlerle? taktikleri alalım ve özellikle ben nasıl eşlerdir bu konuyu merak ediyorum.

benim aşkımda yengeçç:)

acayipte inatçıdır ama geri kalan tüm özellikleri süper aşkımın::):)

ama bi yengeçin tüm özelliklerini taşıyo:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya benim askın21 haziran yengeç mi ikizler mi tam anlayamadım ki-tatlicadiarzu- ama evcimen oluşu ailesine bağlılığı falan yengeç ozelliği ikizlerle pek alakası yok

21 haziran ikilzer diye biliyorum .yükselen burcu yengeç olupta yükseleninin özelliklerini taşıyor olabilir.

ben bazı özelliklerinden şikayetçiyim yengecin.mesela sessizler,sinirlendiklerini kızdıklarını anlayamıyoruz.sonradan acısını çıkartıyorlaar.veya sürekli evde oturmak,televizyon izlemek.evde vakit geçirmek istiyorlar.onları dışarıya çıkarmak işkence gibi oluyor.sizinkilerde ne gibi olumsuzluk özellikler var?

çikolata 21 den sonra degişir burc. yani 21 ise ikizler olması muhtemel fakat tam ikizlerden yengece geçerken dogmus olması özellik bakımından yengece yakın olduguunu gösterir.

yengec burcu sevgilim var benımde.
iyi yönleri
sizi sıkılmadan saatlerce dinler
derdiniz oldugu zaman hal etmek icin çözüm arar
sevgisi kalıcıdır.bi gun sevip bi gun sevmemezlik yapmaz
moralsiz oldugunuzda üzerinize düşer sizi mutlu etmeye calısır
onu nasıl seviyosanız oda sizi o şekilde sever biraz kopyacıdır
asla sizi sıkıp bunaltmaz.
gereksiz saçma sapan kıskanclıklarla işi olmaz mantıklıdır
evlenmeyi aile kurmayı cok ister
çocukları cok sever
ailesine aşırı düşkündür.
yakınlarının bir eksigini gördügü zaman onu tamamlamaya calısır
yapılan iyilikleri asla unutmaz.
kötülükleride unutmaz.
genel olarak iyi insanlardır.

kötü yünleri
bazen cok gereksiz bi şekilde inatcı olurlar.
fazla soru sorulmasından hoşlanmazlar.
ince ayrıntılı bi şekilde hayatını irdelerseniz sizinle dalga gecer veya cvp vermez
zamanla sevgilisine veya eşine olan ilgisi sabit bi düzeyde kalır bu karşı tarafda bazen mutsuzluk yaratır heyecanı kaybetirir o yuzden bir yengec erkegi ile evlenecekseniz erken davranın gözünüz baska heyecanlara kaymadan.
sizinle tartışacagını anladıgı gibi olayı baska yere çeker ve üste cıkmak icin sinirli ayaklarına yatar
kavga edince fazla kin tutmaz barışır hemen.
sevdiklerine cok deger verir fakat sözcüklerle bunu cok dile getirmez.içinde yaşar.
hak etmedigi bir şey yaşarsa bir buz kalıbı gibi kala kalır .

ben ikizler burcuyum. ikizler kadını icin ideal bir erkek .. ama dedigim gibi flört evresini uzatmicaksınız yoksa ilişki zamanla bayıcı olabilir heyecanı kaçar..
güvenilcek erkeklerdir.. yerimseniben

Basıldınız ne çekiştiriyonuz alalalala ben Yengecim mis gibim burç baş edilemeyecek ne var...

Mülayim, evcimen daha ne olsun...

Aman damarımıza basmayın işte o zaman kimse tutamıyor eee azıcık da inatçılık var...

Mesela ben sinirlendiğimde yalnız kalmak isterim üstüme gelinmesinden hoşlanmam kendi kendime durulurum tavsiyem sizde yengeçlere böyle yaklaşın....

beni sıkılmadan saatlerce dinlemesi
sevgisinin kalıcı olması,eline fırsat geçse izin bıle versem aldatma olasılığının sıfır olması
asla sizi sıkıp bunaltmaması
gereksiz saçma sapan kıskanclıklarla işinin olmaması
evlenmeyi aile kurmayı cok istemesi
çocukları cok sevmesi
ailesine aşırı düşkün olması.
yakınlarının bir eksigini gördügü zaman onu tamamlamaya calısması olarak aynı özellikleri benımkide taşıyor.

kötü yünleri
bazen cok gereksiz bi şekilde inatcı olması
fazla soru sorulmasından,kıskanılmasından hoşlanmaması
ince ayrıntılı bi şekilde hayatını irdelersem benımle dalga gecmesi veya konuyu değiştirmeye çalışması
zamanla sevgilisine veya eşine olan ilgisi sabit bi düzeyde kalması,sanki hep orda onu seveğim diye düşünmesi
sevdiklerine cok deger verir fakat sözcüklerle bunu cok dile getirmemesi
hak etmedigi bir şey yaşarsa bir buz kalıbı gibi kala kalması da kötü yönleri ve ben sevgiisinin sabit düzeyde kalmasına sinir oluyorum...

canım bizde kötü demedik Şeniz ama bazı özellikleriniz varki insanı hayattan bunaltıyor.
fazla evcimensiniz ve sevginiz bir süre sonra sabit kalıyor...

kafa dinlemek isteyen baglılık isteyen tek düzelikten sıkılmıyacak biriyseniz yengec burcu aradıgınız tiptir.
ama heyecanlı aktif bir aşk sevgi arayısında olan kızlar icin hüsrandır. cunkı yengec sakin cok. ilk baslarda aşık oldugu zaman az bi süre size ayak uydurur sizi ele gecirdigini sevildigini anladıgı zaman monotonluk baslar kolay gelsin sengözlerimebaksanab

çok duygusallardır bırde dışarda kaplan gibi olmalarına rağmen,ikili ilişkilerde çoğunlukla çok severler ve çok sadıktırlar.

benimki..
bana düşkündür sadıktır dürüstür
inatçıdır..keçidir..kincidir..
iyiliğide kötülüğüde unutmaz
merhmetlidir
ıskançtır..sahiplenicidir..
ailesine düşkündr

Hep yengeç burcu bir sevgilim olsun istemiştim Allah gönlüme göre verdi yengeç erkeği aşk ve aile yaşantısı için mükemmel bence ama bazen sözlerinizi iyi seçmelisiniz belli etmese bile kendine sorun edebilir. Valla biz iki yengeç mutlu mutlu yuvarlanıp gidiyoruz işte

Aynennn katılıyorummm a.s a.s. a.s :çok üzgünüm:

aynen canım , valla benim eşimde yengeç flört dönemimizde çok aceleci davranıyordu heyacanlı süpriz doluydu nişanlandığımızda herşey bitiverdi aniden düğün hazırlığı ev hazırlığı yoruluyorum deyip duygusalllığı ve heyecanı azalttı şimdi ise 4 yıllık evliyiz ve çok monotonuz ne heyecan ne süprüzler nede heyecan ilk iki yıl çok sorun ettim kendime Şeniz ma artık bende duruldum sakin sakin yaşayıp gidiyoruz işte mirmirmirmir

yinede hakkını yemeyeyim kocişimin benim için dünyanın en iyi babası oğlumuzla benden daha çok ilgileniyo ayrıca ev işerinde bana yadım etmeyi seviyo alışveriş faturalar borçlar dışarı işlerine ben hiç karışmam. beni seviyor evine bağlı daha ne isteyim Şeniz:hooray:

ben yengeç burcuyum sevgılımde kaydirigubbakcemile3..krakter olarak kopyayız ya yalnız ben bıraz sınırlıyım o ıse bütün sınırlerı alınmış gıbı:sm_confused:..ve telefonda konuşurken de ben bırşey sölemmım sattlerce sessızce benı dınlıyo telefonda ..konuşmayı sevmıyor pek fazla ve fazla soru sorulmasındanda hoşlanmıyor..bende yengecım ama cıvıl cıvılıl ya nasıl anlaşcam ben bu adamlafisfisfis

ımm benim yengeçim
oldukça kıskanç,çabuk öfkelenen,çok dağınık
başta romantikti ama artık değil
karar almada zorlanan,
ailesine çok bağlı ,çok espirili
kolay iletişim kurabilen
sinirlendiğinde evrim geçiren
hatalı olduğunda özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışan
bi yengeç işte

benim eşimde yengeç ve harika romantik bir adam evine çok sadık öyle kahvedir falan bilmez evde ailesiyle vakit geçirmeye bayılır evet inatçıdır biraz ama olsun =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…