- Konu Sahibi challenger
-
çikolata 21 den sonra degişir burc. yani 21 ise ikizler olması muhtemel fakat tam ikizlerden yengece geçerken dogmus olması özellik bakımından yengece yakın olduguunu gösterir.
yengec burcu sevgilim var benımde.
iyi yönleri
sizi sıkılmadan saatlerce dinler
derdiniz oldugu zaman hal etmek icin çözüm arar
sevgisi kalıcıdır.bi gun sevip bi gun sevmemezlik yapmaz
moralsiz oldugunuzda üzerinize düşer sizi mutlu etmeye calısır
onu nasıl seviyosanız oda sizi o şekilde sever biraz kopyacıdır
asla sizi sıkıp bunaltmaz.
gereksiz saçma sapan kıskanclıklarla işi olmaz mantıklıdır
evlenmeyi aile kurmayı cok ister
çocukları cok sever
ailesine aşırı düşkündür.
yakınlarının bir eksigini gördügü zaman onu tamamlamaya calısır
yapılan iyilikleri asla unutmaz.
kötülükleride unutmaz.
genel olarak iyi insanlardır.
kötü yünleri
bazen cok gereksiz bi şekilde inatcı olurlar.
fazla soru sorulmasından hoşlanmazlar.
ince ayrıntılı bi şekilde hayatını irdelerseniz sizinle dalga gecer veya cvp vermez
zamanla sevgilisine veya eşine olan ilgisi sabit bi düzeyde kalır bu karşı tarafda bazen mutsuzluk yaratır heyecanı kaybetirir o yuzden bir yengec erkegi ile evlenecekseniz erken davranın gözünüz baska heyecanlara kaymadan.
sizinle tartışacagını anladıgı gibi olayı baska yere çeker ve üste cıkmak icin sinirli ayaklarına yatar
kavga edince fazla kin tutmaz barışır hemen.
sevdiklerine cok deger verir fakat sözcüklerle bunu cok dile getirmez.içinde yaşar.
hak etmedigi bir şey yaşarsa bir buz kalıbı gibi kala kalır .
ben ikizler burcuyum. ikizler kadını icin ideal bir erkek .. ama dedigim gibi flört evresini uzatmicaksınız yoksa ilişki zamanla bayıcı olabilir heyecanı kaçar..
güvenilcek erkeklerdir.. yerimseniben
kafa dinlemek isteyen baglılık isteyen tek düzelikten sıkılmıyacak biriyseniz yengec burcu aradıgınız tiptir.
ama heyecanlı aktif bir aşk sevgi arayısında olan kızlar icin hüsrandır. cunkı yengec sakin cok. ilk baslarda aşık oldugu zaman az bi süre size ayak uydurur sizi ele gecirdigini sevildigini anladıgı zaman monotonluk baslar kolay gelsin sengözlerimebaksanab
aynen canım , valla benim eşimde yengeç flört dönemimizde çok aceleci davranıyordu heyacanlı süpriz doluydu nişanlandığımızda herşey bitiverdi aniden düğün hazırlığı ev hazırlığı yoruluyorum deyip duygusalllığı ve heyecanı azalttı şimdi ise 4 yıllık evliyiz ve çok monotonuz ne heyecan ne süprüzler nede heyecan ilk iki yıl çok sorun ettim kendime Şeniz ma artık bende duruldum sakin sakin yaşayıp gidiyoruz işte mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?