Sevgilisi mi var

Ben ilk başta yurtdışına gitti de orda yeni biriyle tanıştı sanmıştım.

Şimdi anladım ki; daha 1 ay önce ayrılmışsın ve daha önce de şüphelenmişsin bu kızdan. Demek ki siz birlikteyken de bunlar görüşüyordu. Belki de kızın da sevgilisi vardı o dönem. Yurtdışına gitme durumu olunca ikisi de tercih yapmak zorunda kalıp sevgililerinden ayrıldılar ve şimdi birlikte gidecekler.

Böyle bir senaryo olabilir.

Kim bilir neler dönmüş sen hala takipten makipten bahsediyorsun. Gözünü açsana biraz.
Bıraktım

Ne yapmam lazım sizce takibi bırakayım mı
Onun tanımadığı Yakışıklı bir çocukla story at , sonra o görünce de takipten çıkarıver onu , sen de takibi bırak, hesabını da gizliye al. O da birini bulmuş zaten desin , hadi yallah

EDIT: geç kaldım 😂😂

Onun tanımadığı Yakışıklı bir çocukla story at , sonra o görünce de takipten çıkarıver onu , sen de takibi bırak, hesabını da gizliye al. O da birini bulmuş zaten desin , hadi yallah

EDIT: geç kaldım 😂😂
Bilerek yapmamıştım ama bir arkadaşıml görüşmüştük ve erkek arkadaş fotoğraf atmıştım onunla o da görmüştü. Onun üstüne takibi bıraktım

Ben hiç katılmıyorum, erkekler düz yaratıklar ayrıldım arkadaş olayım falan demezler. Hele ki bizim erkekler öyle nezakatten falan anlamaz :olamaz: Bence dümdüz kçını kaldırmak için dgününü bahane edinip konu sahibesine yem atmış.
Ay bencede.
Medeniyet degil bu.
Kıza yoklama çekmiş.
Keşke hiç cevap vermeseydin konu sahibi

Back
X