Takipten cik ne dusundugu kimin umurundaEvet gidicem dedi ama hala İstanbulda. Doğum günü mü kutluyor ve kalp emojileri ile vs. Ertesi gün başka kızla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takipten cik ne dusundugu kimin umurundaEvet gidicem dedi ama hala İstanbulda. Doğum günü mü kutluyor ve kalp emojileri ile vs. Ertesi gün başka kızla
Takibi bırakmalı mıyım sizceBen hiç katılmıyorum, erkekler düz yaratıklar ayrıldım arkadaş olayım falan demezler. Hele ki bizim erkekler öyle nezakatten falan anlamazBence dümdüz kçını kaldırmak için dgününü bahane edinip konu sahibesine yem atmış.
BıraktımBen ilk başta yurtdışına gitti de orda yeni biriyle tanıştı sanmıştım.
Şimdi anladım ki; daha 1 ay önce ayrılmışsın ve daha önce de şüphelenmişsin bu kızdan. Demek ki siz birlikteyken de bunlar görüşüyordu. Belki de kızın da sevgilisi vardı o dönem. Yurtdışına gitme durumu olunca ikisi de tercih yapmak zorunda kalıp sevgililerinden ayrıldılar ve şimdi birlikte gidecekler.
Böyle bir senaryo olabilir.
Kim bilir neler dönmüş sen hala takipten makipten bahsediyorsun. Gözünü açsana biraz.
İyi yaptın, unut bence. Cevap verme yazarsa da. Tercihini yapmış, gidecek, hala yokluyor, egosunu tatmin etme derdinde.Bıraktım
Aynen öyle cepte görüyordu zaten beni ondan bu kadar rahattıİyi yaptın, unut bence. Cevap verme yazarsa da. Tercihini yapmış, gidecek, hala yokluyor, egosunu tatmin etme derdinde.
Onun tanımadığı Yakışıklı bir çocukla story at , sonra o görünce de takipten çıkarıver onu , sen de takibi bırak, hesabını da gizliye al. O da birini bulmuş zaten desin , hadi yallahNe yapmam lazım sizce takibi bırakayım mı
Bilerek yapmamıştım ama bir arkadaşıml görüşmüştük ve erkek arkadaş fotoğraf atmıştım onunla o da görmüştü. Onun üstüne takibi bıraktımOnun tanımadığı Yakışıklı bir çocukla story at , sonra o görünce de takipten çıkarıver onu , sen de takibi bırak, hesabını da gizliye al. O da birini bulmuş zaten desin , hadi yallah
EDIT: geç kaldım![]()
Kızla birlikte olabilmek için seni yollamaya bahane bulmuş işteGitmedi ama hala burda
Ay bencede.Ben hiç katılmıyorum, erkekler düz yaratıklar ayrıldım arkadaş olayım falan demezler. Hele ki bizim erkekler öyle nezakatten falan anlamazBence dümdüz kçını kaldırmak için dgününü bahane edinip konu sahibesine yem atmış.