sevgilisi, nişanlısı , eşi BATMAN DA askerlik yapanlar buraya

okulum

RABBİ HEBLİ MİNES SALİHİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
3.313
1.155
448
kızlar buraya buyrun benim hiç bilgim yookk .. usta birlik batman çıktııı....

Son düzenleme:
merhaba okulum. benim nişanlımında kütahyadan batmana çıktı. seninki de aynı durumda sanırım. benimde pek bilgim yok; ama orda bir arkadaşım çalışmıştı, doğunun gelişmiş illerinden biri olduğunu söylemişti. şimdi bende askeriyenin yerine bakıyordum havaalanına oldukça yakın gibi uçakla gidilebilir. inşallah hayırlı olur hepimiz için burdan irtibat kurarız.

merhaba arkadaşım.. evet aynı durumdayız ikimizde.. valla rahatladım konusacak birini bulduğuma.. hayırlı bir yerdir inşALLAH.. PEK Bİ BİLGİ SAHİBİ OLAMADIM.. bi arkadaşıma sordum. sadece iklimi çok soğuk deği dedii.. iklimini boşver dedm :) . ne idi sason kozluk dağık bölgeler merkez iyidir dedi.. hava komutanlığı merkezde dmi.. çook bişe bulamadım netten..

merkezde görünüyor, gidecekleri yerde bildiğim kadarıyla insansız hava uçakları var bundan dolayı bizimkiler duruşlarıyla tavırlarıyla seçilmiş olabilirler. bende çok sevindim :46:, en azından onların yokluğunda sohbet eder ordaki durum hakkında birbirimizi bilgilendiririz. bir de aklıma takılan bir şey var 11 ocakta yemin törenleri var ya o bittikten sonra askeriyede kalacaklar mı yoksa direk çıkıp yeni yerlerine mi geçecekler.ona göre kalacak yer ve otobüs ayarlamak lazım siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz.

öle mii hadi hayırlısı olsun ama yerler bilgisayar kurası ile belli oluyomuş tamamen şans yani ..batman deyince açıkçası hiç beklemediğim bi yerdi şaşırdım kaldım bi duyunca.. sevinemedim hiçç burukluk olduu ..valla siz demiyorum seni bulduğuumaa çoooooooooooooook sevindim. izin almak isterse izin alır istemezse direkt kütahya dan gider diye biliyorum.. bizde nurdan ahbablık kurarız askerlerimizi bekleriz

Son düzenleme:
tabi nasıl hitap etmek istersen.böyle bir ortak yönümüz olunca samimiyet kaçınılmaz oluyor ben gerçekten çok mutlu oldum bu duruma. izin almayacaktı ama pazar günü teslim olması gerekiyor sanırım o yüzden ankaraya geçip 1 gece kalıp ordan da batmana gider diye plan yapmıştık .askeriyeden yemin töreninden sonra çıkmayacaklar mı ki . yarın artık detaylı bir bir soruşturmasını söylerim.

anlaştık teşekkür ettim.valla ben de çook mutlu oldum ...çook güzel oldu rahatladım sen yazınca.. bende sorayım yarın bi ona göre derim..

ben kütahyadan batmana gideceğini aklımdan bile geçirmemiştim, biz eskişehir izmir istanbul malatya illeri çıkar diye düşünüyorduk. batman beni de allak bullak etti, hele sesi çok durgun üzgün gelince, bende içten içe kötü oldum ama tabi konuşmaya yansıtılmıyor bildiğim iyi yönü gelişmiş bir yer olmasıydı onu ifade edip moral vermeye çalıştım.inşallah iyi geçer askerlikleri, internette oranın askerlik bilgilerine dair bir yorumda bulamadım, kütahya bu konuda ansiklopedi gibiydi :) artık ne öğrenirsek iletiriz. iyi geceler diliyorum.

aynen ben de hiç aklımda yoktu batman kütahya ya da eskişehir diyodum..aynen ses durgundu benim de moral bozuldu ..evet hiç bi bilgiii yok batman la ilgili ..hayırlısı ile gidip gelsinler... ii geceler..

ben kütahyadan batmana gideceğini aklımdan bile geçirmemiştim, biz eskişehir izmir istanbul malatya illeri çıkar diye düşünüyorduk. batman beni de allak bullak etti, hele sesi çok durgun üzgün gelince, bende içten içe kötü oldum ama tabi konuşmaya yansıtılmıyor bildiğim iyi yönü gelişmiş bir yer olmasıydı onu ifade edip moral vermeye çalıştım.inşallah iyi geçer askerlikleri, internette oranın askerlik bilgilerine dair bir yorumda bulamadım, kütahya bu konuda ansiklopedi gibiydi :) artık ne öğrenirsek iletiriz. iyi geceler diliyorum.

bende buraya yenı katıldım aynen senın dedıgın gıbı benım nişanlımda kütahyadan batmana gıdıyor ne kadar arastrdıysamda bısey bulamadım sesı cok kötu gelıyrdu onunda ve bugun aramadı durumunuda morelınıde cok merak edıyorum

kızlar benden sızdenım ...[

hoş geldiniz . ne kadar kalabalık olursak o kadar çok haber alırız.sanırım bugün akşam seminer gibi bir şeyleri vardı birde yemin töreni yaklaşıyor belki eğitimler daha sıkılaşmıştır ondan arayamamış olabilir. bizde 2 defa çok kısa konuştuk onda da işte olduğum için bir şey anlayamadım. umarım görüşebilmişsinizdir, mesajınızdan sonra.

akşam konusamadım ama sabah içtımadan once aradı 5.40 gıbı ozaman konustuk işte nasıl gıdecegım fıln dıye sordu arstrıver dıye pazartesı teslım olcaklarmıs pazar demıstı once sımdı uçak bıletlerıne fıln baktım işte ankaradan gıdecek zaten yemin törenınde eve getırecegız

bende ankaradan pazar günü için uçak biletini aldım. pazartesi mi teslim olacaklarmış bana pazar demişti.bu arada 94 tl uçak bileti 80 tl otobüs yani uçak daha mantıklı ankaradan. birde biletler bitmek üzere olabilir isterseniz sizde uçak bileti alın

bizde pazar sanıyrduk banada öle demıstı ama bu sabah ıste pazartesı dedı bızde bıletını bu akşam aldık pazartesı sabahına

hoşgeldin arkadaşım moralleri yüksek tutalım ALLAH IM korusun..kızlar dedğiniz gibi yoğunlar herhal bende sabah bi de akşam 1 dk olmadı o kadar konuştuk.akşam da toplantı var kapatıyorum demişti.. bişe sorcam sizinkiler izin kullanacaklarmıydı. siizn dediğiniz yol izni mi oluyor ..cuma çıkacaklar pazartesi teslim mi olacaklarmış.

amin canım allahım hepsını korusun. evet benım dedıgım yol ıznı öbur yedı gunluk ızın varmıs onu kullanmıycak . akşam aradı ıste dedıgın gıbı sadece 1 dk konustu kapattı .

anladım kızlar.. benim askerim 7 günlük izni kullanacak cuma günü teslim olacakmış 7 günlük izni kullananlar. kızlar diyarbakır a gideceklermiş ordan toplu halde batman a geçiş olacakmış bana öle dedi..

Back
X