sevgilisi, nişanlısı , eşi BATMAN DA askerlik yapanlar buraya

şengül senin askerin telefonunu götürdü müü usta birliğine...

okulum ulaşabildin mi sen bugün, ben ulaşamadım dahili hattan aradığımda da şuan burda yok dediler, sinemaya gitmiştir dediler bugünleri nasıl geçti acaba 12 gün daha ordalar benimki yanında kitapta götürmemişti, bir hayli sıkılacaklar gibi.

evet öğle yemekten çıkınca aradı iyiyiz herşey normal eskisi gibi devam ediyor dedii.. sinema neyim hiç bilmiyorum ben ağzından hiç duymadım ne yapyorsunuz dediğimde boş boş oturuyoruz diyor.. benimki çoğu zaman uyuyomuşş..

benimki de uykucu bol bol uyur fırsatını bulduğunda sağlıkları yerinde olsunda . her gün doktor gelip muayene ediyormuş salgından dolayı sağlık bakanlığını cuma günü aramıştım ben bilgi almak için 12 20 kişi arası salgın şüphesi var demişti. şuan 40 küsürde diye duydum ben ne kadar doğru artık bilemiyorum.uzun bir acemilik oldu onlar için içerde sohbet ediyorlardır bol bol arkadaşlık kurmak için fırsat onlara.

okulum şimdi aradı sinemadan gelmişler 120 yi izlemişler( sarıkamışta soğuktan donarak ölen 120 çocuk anlatılıyor filmde) vakit geçirmek için iyi olmuştur belki senin askerinde gitmiştir birazdan da yemeğe geçeceklerdi. yarında eğitim başlıyormuş. burdan haberdar edelim birbirimizi, malum her an ulaşmak mümkün olmuyor onlara .

teşekkür ettimm bende daha yeni konuştum hemen dedim yazayım.. sinema izledik iki gündür izliyoruz dedi.. futbol basket turnuvası neyim yapacaklarmışş ayy çook sevindimm....benim haberim yokk hiiçç dr muayenisinden hiiç bahsetmedii ...aman hepsii iyi olsunlar da bekleriz biraz dahaa..

evet edelimm valla burası çook ii geliyor...teşekkür ediyorum...

turnuva olayı güzel olmuş vakit geçer hiç olmazsa, içerde canları sıkılacak diye endişeliydim.ben de teşekkür ederim sana burdan birbirimizi haberdar edecek olmamız çok güzel

okulum bugün voleybol maçı varmış benim ki hastalanmış gene sesi kötü geliyordu. o yüzden sadece izleyebilmiş başka da birşey konuşamadık kart konusunda da sıkıntıları var ondan kısa konuşuyor.sizde durumlar nasıl?

geçmiş olsunn tez zamanda düzelir inşALLAh.. aynen kart sıkıntısı vardıı kartlr gelmiş artıkkk..çook şükürr bu günlerimize...

mesaj kutun dolu mesajj gitmiyorr başaktanesii...

tamma oldu şimdii ..10 dk bekletiyoo mesajj..

Arkadaşlar merhaba.benim erkek arkadaşım da şu an kütahya'da acemiliğini yapıyor ve ustalığı batmana çıktı.araştırırken sizin yazılarınızı gördüm hemen yazmak istedim.tarihlere bakınca sizinkiler gelmiş olmalılar.nasıl geçti acaba bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?..

Arkadaşlar merhaba.benim erkek arkadaşım da şu an kütahya'da acemiliğini yapıyor ve ustalığı batmana çıktı.araştırırken sizin yazılarınızı gördüm hemen yazmak istedim.tarihlere bakınca sizinkiler gelmiş olmalılar.nasıl geçti acaba bana bu konuda bilgi verebilir misiniz ?..

merhaba canım..evet benim işamnlım kütahya da acemiliğini yapmıştı batman a gitti sonra ..seni çook iyi anlıyoruumm şu ann eskiye döndüm bi an..ilk olark ALLAH kavuştursuunn şimdiden..bizimkiler mayıs 2013 itibari ile geldilerr..darısı senikinin başına.batmanda iken telefon vs yasaktı hanii hiç kullanamdı..ordaki ankesörlü den arardı konuşurdk hergün arardı sağlsuun..şikayet etmedi hiiçç iyidi dedi..insan doğu olunca korrkuyo ama ALALH a emanetler korkma sakın bol ol dua et ...

Çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için.Etrafımdakilere sorduğumda doğudakilerin daha rahat askerlik yapacağını söylüyorlar ama beni rahatlatmak için söylüyorlar sanki.doğunun adı kötü işte.ilk duyduğumda baya kötü oldum ama hayırlısı buymuş diyorum.şu an her gün ankesörlüden arayabiliyor umarım o şekilde devam eder çünkü ordayken daha çok merak edicem.orda rahatı iyi olur inşallah dua ediyorum

rica ederim..evet doğuda olanlar değil de havacı olanlar rahat dediler hepp..çok şükür hiç kötü olay da duymadık..seni inan çok iyi anlıyorum bi sesini duymak yetiyor zaten..şimdi geçmez gibi geliyoorr ama zaman bi şekilde geçiyoorr..ben o zaman nişanlı idim şimdi 6 aydır evliyiiz..bakmışın ki sevdiceğin askerden gelmiş..dua et sabırlı oll..

Evet şu an o kadar uzak geliyo ki,zaman geçmiyo daha bir ay bile olmadi oysa.bi şekilde sizin dayandığınız gibi dayanıcaz mecbur.Size de tebrik ederim.Allah çok mutlu etsin..

amiin cümlemizi mutlu etsin..tez zamanda kavuştursuun inşALllah .Zor oluyor ama geçiyorr ben nasıl gececk edecek diyordum ama geçti ve şimdi geriye dönüp baktığımda ne günlerdi diyorum..sizde mutlu olun sevdiğinizle.....

Back
X