sevgilisi, nişanlısı , eşi BATMAN DA askerlik yapanlar buraya

toplu halde gıtmıycekler galıba bızımkıler bısey demedı ama batmana dırek gıdecek sabah 9.10 gece varmıs ankaradan öle gıdecek.

ALLAH ALLAH bana da dedii ben batman için biletlere bakıyodum.. dedii batman a değil diyarbakır a gidecem ordan toplu halde gececekmişiz dedi

bizde ankaradan batmana 9:10 biletini aldık direk kendisi teslim olsun diye . belki sizinkisi izinden dolayı farklıdır. diyarbakır toplanma noktası olarak belirlenmiş olabilir.

olabilir hayırlısı ile yerlerine yerleşsinler de bi..

kızlar az önce aradı ya 7 gün izin alacakmış yada kendileri direk uçakla gönderecekmiş. ne yapim dedi. dondum kaldım yemin töreninde görüşürüz sadece izin almazsam dedi. sanırım izin almayacak .şimdi benim yemin töreni için 10 saat uzaklıktan bir kaç saat görmek için gidecek olmama mı üzülim oradan ailemin yanına geçeceğiz diye aldığım ankara biletlerini mi, iptal edim,ankaradan kendi dönüş biletini mi iptal edim ona aldığım batman uçak biletinin boşa gidişine mi yanim, yoksa yarın gireceğim sınavın hiç bir dersine işten fırsat bulup çalışamamış olmama mı yanim. her şey allak bullak oldu. :43:

evet bende dün öğrendim batman a gidecekmişiz uçakla gönderecekleriş dedi.. benimki izin alacak bende yemin törenine gidecem birlikte geri gelecez... üzülme diyecemm açık bilet yaptırabilirsin belkii firma ile görüşmende fayda var..ALLAH ım verdiği herşeyde i hayır vardır diye düşün...

hayırlısı bakalım.. izin alır inşALLAH İYİ OLURR ...

bilmem ki toplu halde gidecez demiştii diyarbakır a gidilecek demiştii.. sonradan da dedii uçakla direkt batman a gidecekmişiz dedi...hayırlısı olsun inşALAHH

ya benım hafta sonu sınavım vardı oyuzden bana solemedı ole gelecklerını cunkı ben eve gelecek dıye beklıyrdum uzulupte sınavları kötü gecmesın dıye butun aıle saklamıs benden cuma gunu bellı olmus ama ben daha dun akşam öğrendım izin kullanmıycak direk gideceklermıs bızde havalar ıyı olursa gıdecegız yemın törenıne cunkı burdanda 8-9 saat fıln bılmıyorum hersey karıstı bırbırıne hayırlısı artık

hayırlısıı herşeyin bende biletimi hatta biletleri aldıkk ama hava şartları kötüü şu anda ne olur bilmiyorum..ALLAH ımm hayır versinn gidip gelmek nasip etsinn inşALLAHH....

yarın gıdecegız bızde once adapazarına ordanda sabah gececgız kütahyaya ama havalarda kötü nasıl olcak bılmıyoruz zaten oda hastalanmıs ıkı haftadır öksürük grıp

bende perşembe yola çıkacağım bir aksilik olmazsa. şimdiden hepimize hayırlı yolculuklar.

bizde perşembe çıkacaz hayırlısı bakalım..herkese hayırlı yolculuklar........

kızlar yemin törenınde belkı karsılaşmısızdır ben yenı geldım eve allahtan dogu cıkmısdıyorum haberlerı bılıyrsunuzdur karantıne olayı fıln

çok kötü bir ortamdı üzüldüm herkes hayal kırıklığı yaşadı hiç göremeden elimiz boş dönüyoruz. onca emek zaman boşa gitti ama hepsinden önemlisi 15 gün daha orda kalacaklar kimbilir ne hayalleri vardı askrlerimizin zaten en uzun onlar kaldı orda milletin 2 3 haftada yemin töreni yapıldı, 6 hafta olacak içerde kalışları hemde o hastalıklı ortamda.

belki de karşıaşmışızdır en de 1 saat önce geldim..gece 1 de idi otobüsüm.. askerimle vakit gecer diyodum kii vakit geçmedii bekle beklee..çook kötüü oldu hemdee çoook kötüüü ALLAHım görsünn binir umutla gitmiştikk nişamlımda bi gün önce heyacanlıyı demişti görüşecez demiştiki ben de hep su kadar saat kaldı diyodum ki büyük bi kırgınlık oldu.. ALLAHım hayır versinn..

Back
X