sevgilisi, nişanlısı, eşi egeli olanlar bu da bizim topiğimiz olsun:)

Interrex

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
658
kızlar sevgilim denizlili ben de adanalıyım hiç bilmem egeliler ne yerler ne içerler, adetleri nelerdir, hayır yani ege sınırlarında bi ile gitmişliğim bile yok, yardımlarınızı bekliyorum:))

tatlım ben denizliliym egenin zeytinyağlıları meşhur akdeniz mutfağını gibi yeşillik ve zeytinyağı hakim . fazla et kültürü yok ama aslında bu yöreyle alakalı değilde damak zevki galiba bn mesela yeşillik sevmem fazla et ve hamur işine bayılırım :))

Canım ben de durum daha da karışık ben Trabzonluyum sevgilim ise Aydın'lı yani efe kaydirigubbakcemile3 Dediğiniz gibi zeytinyağlıları seviyorlar, yavaş yavaş bir şeyler öğrenmeye ,birtanemin isteklerini yapmaya çalışıyorum.Ama mutfaklarımız epey farklı olunca yavaşlıyor işler kaydirigubbakcemile3 :kedi:

Canım ben de durum daha da karışık ben Trabzonluyum sevgilim ise Aydın'lı yani efe kaydirigubbakcemile3 Dediğiniz gibi zeytinyağlıları seviyorlar, yavaş yavaş bir şeyler öğrenmeye ,birtanemin isteklerini yapmaya çalışıyorum.Ama mutfaklarımız epey farklı olunca yavaşlıyor işler kaydirigubbakcemile3 :kedi:
Ooo sizin daha kötüymüş:)) bi de benimki diyoki sen buranın adetlerini öğrenmezsen yemeklerini yapamazsan bizimkiler seni gelin almaz ona göre diyo, elimiz mahkum öğrenecez:)))

Back
X