- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
Ben daha sevgilimle aramızda bir şey yokken "anne ben bu çocukla yakın zamanda sevgili olucam" diye fbooktan fotoğraflarını gösteriyordum artık nasıl kafaya koyduysam, hiç saklamadığım için sıkıntı yaşamadım. Senin de söyleme şansın yok mu canım?
erkek arkadaşıyla buluşup.sonra ailesine karşı mahcup olan varmı?yani korkan mı diyim? çekinen mi diyim? ya duyarsa görürse diyen? ben çok takılıyorum böyle şeylere.sizlerede oldumu mu böyle?bazen sanki yanlış bişeymiş gibi geliyo?buluşmak istiyorum ama içimde hep bi korku sıkıntı oluyo? sanırım güvensizlik oluştu bende yaşadıklarımdan dolayı. ne olur bana bi akıl verin.sevgili olmak suçmudur?yorumlarınızı bekliyorum.
erkek arkadaşıyla buluşup.sonra ailesine karşı mahcup olan varmı?yani korkan mı diyim? çekinen mi diyim? ya duyarsa görürse diyen? ben çok takılıyorum böyle şeylere.sizlerede oldumu mu böyle?bazen sanki yanlış bişeymiş gibi geliyo?buluşmak istiyorum ama içimde hep bi korku sıkıntı oluyo? sanırım güvensizlik oluştu bende yaşadıklarımdan dolayı. ne olur bana bi akıl verin.sevgili olmak suçmudur?yorumlarınızı bekliyorum.
eşimle ilk tanıştığımız zaman annem istemedi bende tam 5 yıl boyunca gizli gizli görüştüm. ilk başlarda çok fazla vizcan azabı ve aileme karşı suçlu hissettim. o günü sevgilimin burnumdan getirdiğim çok oldu,ben ailem bilsin istedim paylaşmak istedim ama olmadı.
ailemle konuştuktan sonra 1 yıl içinde söz nişan düğün oldu. şimdi 8aylık evliyiz:) ama hala içimde bir tuhaflık vardır
yalnız gittiğim her yeri ailem bilirdi sadece sevgilimle olduğumu bilmezlerdi. Allah korusun başıma bir iş gelirse diye düşünürdüm hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?