Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
offf benim sevgilim yok ve olmasını çok isityorum karşıma çıkacakmı 25 yaşındayım duygusal anlamda boşluktayım bi sıkıntım oldugunda sevdiğim insanla paylaşmak,elelle dolaşmak gezmek istiyorum ama malesefki yokkk yokkkk :sm_confused:

benim gibi olan varmı????
senağlama :çok üzgünüm: :a015:

slm cnm ben 30 yaşındayım,sevgilim oldu tabiki zamanında ama hepmi yanlış seçimler olur,yada bi insan bu kadarmı kadersiz olur şaşırırsın,hep yanlış hep arızalıları bulmuşum,oysa benimde istediğim güzel sevgi dolu bir birliktelik yaşayıp sonrada onu resmileştirmek.ama yanlış seçimler yüzünden hayatımı mahvettim galiba,şu anda duygusal olarak boşluktayım,tehlikeli bi durumdayım,yine yanlış yönelişlerim oluyo,bende aynen senin gibi beni anlayabilecek,sevgi dolu,sadakatli dürüst birisiyle güzel birşeyler paylaşmak istiyorum,arkadaşları dostları olur insanın ama sevdiğin insanla daha özel şeyler paylaşırsın,insan bunuda arıyor haklısın:a015:

arkadaş,eş,dost,aile,hayat arkadaşı bunların hepsiinin yeri ayrı hepsine ihtiyacımız var bunların hepsi var şükürler olsun ama hayatımda biri yok bunu çok istiyorum tabiki hayırlısıyla karşıma düzgün biri çıksın onunla hayatımı devam ettirmek istiyorum lay lay lom peşinde diilim ben
hakkımızda hayırlısı olsun bi gün çıkar belki

benimde sevgilim oldu ama evlilik yolunda devam edemedik

ya iki kader bu kadarmı birbirine benzer arkadaşım yaa , yaşlarımız bile aynı ...

aynen dediğin gibi bazen bazı anlar o yaşadığım boşluktan ötürü yanlışlarda yaptım bende

söylediklerinin hepsine harfi harfine katılıyorum , maalesef öyle birin bulacağımdanda yavaş yavaş umudumu kaybediyorum , duygusal anlamda gerçekten çok mutsuzum ve yalnızım bende senağlamasenağlama

bide düşünüyorum nerde hata yapıyoruz biz
çevremdeki arkadaşlarım akrabalarım hepsinin sevgilisi veya eşleri var , öyle bir toplulukta yalnız kalmak çok kötü bi durumyaa

offfffff bende sizin durumunuzdayım. ışimde var öğretmenim ama yokkk yokkk işte sevgilim yok. (uzaktan) Akrabalardan görücülerim oldu ama hiç ilgilenmiyorum bile. Ben tamamen farklı biriyle evlenmek istiyorum. Benim görücüleriminde işlerini boylarını pek bğenmedim. Ben öğretmenim ama karşımdaki memurdu. Öğretmen bari olsa tatil yapabiliriz ama memurun bankacının hiç boş zamanı yok. Böyle ince düşünmekten evde kaldım

benimde oluyo görücüler filan ama ben böle evlenmek istemiyorum hem gelenlerde biraz yaşı büyük oluyo ben fazla yaş farkı istemiyorum 84 dogumluyum en fazla 81 hadi 80 olsun istiyorum bilmiyorum belkide böle düşündüğüm için hayatımda biri yok senağlama

ben geldim. ben de 25 yaşındayım bekarım güzelim kariyerliyim :roflol:

bana da çok mahalle baskısı oluyor evlilik konusunda

bide düşünüyorum nerde hata yapıyoruz biz
çevremdeki arkadaşlarım akrabalarım hepsinin sevgilisi veya eşleri var , öyle bir toplulukta yalnız kalmak çok kötü bi durumyaa

aynen bu yaza iki arkadaşımda evlilige adım atıyolar ben şimdi napcam iyice yalnız kalacammm :çok üzgünüm:

benim bildiğim öğretmen kızlar karaborsa hemen kapılıyor
bazen öğretmen mi olsam diyorum

benim bildiğim öğretmen kızlar karaborsa hemen kapılıyor
bazen öğretmen mi olsam diyorum

Ahh tatlım ahh nerde...Artık devir öyle devir ki..Bulmak çok zor. Benim memleketten 3tane çok güzel öğretmen arkadaşım var.3üde benim gibi bulamıyo bi türlü..Karşımıza çıkanlar bizi tatmin etmiyo..İÇİmize sinmiyo. Öyle kapacak kadarda çok görücü gelmiyor. Zaten görücü usülü istemiyordum ama artık başka çaresi mi kaldı?? Her şekle razıyım yaşım 26 (83lüyüm)

dur naptın tatlım ya her şekle razıyım filan offf bende 84 lüyüm senağlama

aman çok yaşlısın sen :)
hayırlısı diye dua et canım

hem ne demek her şeye razıyım. erkekler neler istiyor. az kendinize gelin bea

valla ben herşeye razı degilim razı olsaydım şimdi evli olabilirdim sevmek istiyorum
evlenmek için evlenmek değillll

valla ben herşeye razı degilim razı olsaydım şimdi evli olabilirdim sevmek istiyorum
evlenmek için evlenmek değillll

aynen bende öyle , gerçekten aşık olmak aşkı yaşayıp öyle bi evlilik yapmak istiyorum ..

anlamadım gitti valla düşünüyorum acaba bendemi bi arıza var yaw :)

bende arıza var kesin. peşimden koşanları sevemedim gittim birine tutuldum günümü gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…