üleen ben burayı niye görmemişim.... Bende sizdenim sadece 2 kişiyle çıktım bu yaşıma kadar 23 yaşındayım ve artık biris olsun istiyorum. Gecenin kaçı olduğunu düşünmeden istediğim zaman arayabileceğim üzüntülü anlarımda bir çocuk gibi naz yapabileceğim, dışarı çıkacağım zaman onu görücem diye bir heyecan olsun istiyorum...Çokmu şey istiyorum yaa
ya iki kader bu kadarmı birbirine benzer arkadaşım yaa , yaşlarımız bile aynı ...
aynen dediğin gibi bazen bazı anlar o yaşadığım boşluktan ötürü yanlışlarda yaptım bende
söylediklerinin hepsine harfi harfine katılıyorum , maalesef öyle birin bulacağımdanda yavaş yavaş umudumu kaybediyorum , duygusal anlamda gerçekten çok mutsuzum ve yalnızım bende senağlamasenağlama
üleen ben burayı niye görmemişim.... Bende sizdenim sadece 2 kişiyle çıktım bu yaşıma kadar 23 yaşındayım ve artık biris olsun istiyorum. Gecenin kaçı olduğunu düşünmeden istediğim zaman arayabileceğim üzüntülü anlarımda bir çocuk gibi naz yapabileceğim, dışarı çıkacağım zaman onu görücem diye bir heyecan olsun istiyorum...Çokmu şey istiyorum yaa
biri beni çağırdı sankii senağlama
topik hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
allah gönlünüze göre versin konuyu açan ve yorum yazan güzel gacılar hepiniz gönlünüzdeki aslanı bulursunuz inşallaahh
bende 21 yaşındayım şen bekarıımm merhabalar kızlar
bende arıza var kesin. peşimden koşanları sevemedim gittim birine tutuldum günümü gördüm.
insan zaten peşinde koşana aşık olmazki neerde arıza tip var onu seçer tatlım nese bundan sonra hayırlı kimseler çıkar kimselerde degil kimse bir kişi çıksın artık yaaaa
bence de artık bir tane çısın hep o kalsın
kaç yaşındasın eylül :uhm:
çıkarmı yaaa offf ümüdimi kaybetmek istemiyorum ama 2,5 yıldır hayatımda kimse yok çok korkuyorum hiç kimse olmazssa diye :çok üzgünüm:
hani candan erçetinin bi şarkısı vardı hatırlarmısınız kızlar ,
sevdim sevilmedim , seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amann .... diye
miili marşım oldu nerdeyse artık hep bunu söylüyorum ...
sevdim sevilmedim kısmına çok katılamıyorum pek yaşamadım ama seveni sevemedi benim de marşım oldu
kızlaar size moral verecek bişeyler yazayım...
Kızlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri üst dalda bulunur.
Erkeklerin çoğu düşüo incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onları elde etmek kolaydır.
Yukarıdaki elmalar kendileride ararlar suçu, nerde hata yapıyorum diye
Aslında hatasız ve muhteşemdirler.
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp
o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın :))
amin Allah kimseye yaşatmasın zordurben yaşadım bir kez çok kötü bişey Allahta yaşatmasın cnm
kızlaar size moral verecek bişeyler yazayım...
Kızlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri üst dalda bulunur.
Erkeklerin çoğu düşüo incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onları elde etmek kolaydır.
Yukarıdaki elmalar kendileride ararlar suçu, nerde hata yapıyorum diye
Aslında hatasız ve muhteşemdirler.
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp
o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?