Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

biri beni çağırdı sankii senağlama
topik hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
allah gönlünüze göre versin konuyu açan ve yorum yazan güzel gacılar hepiniz gönlünüzdeki aslanı bulursunuz inşallaahh

bende 21 yaşındayım şen bekarıımm merhabalar kızlar

üleen ben burayı niye görmemişim.... Bende sizdenim sadece 2 kişiyle çıktım bu yaşıma kadar 23 yaşındayım ve artık biris olsun istiyorum. Gecenin kaçı olduğunu düşünmeden istediğim zaman arayabileceğim üzüntülü anlarımda bir çocuk gibi naz yapabileceğim, dışarı çıkacağım zaman onu görücem diye bir heyecan olsun istiyorum...Çokmu şey istiyorum yaa

ben de istiyorum ondannn :asigim:

3 ettik kızlar yaş 30 hikaye aynı (

bende istiyorum ahh ahhhh :çok üzgünüm:

saol amin tatlım.... alkisalkisalkis

bende arıza var kesin. peşimden koşanları sevemedim gittim birine tutuldum günümü gördüm.

insan zaten peşinde koşana aşık olmazki neerde arıza tip var onu seçer tatlım nese bundan sonra hayırlı kimseler çıkar kimselerde degil kimse bir kişi çıksın artık yaaaa

hani candan erçetinin bi şarkısı vardı hatırlarmısınız kızlar ,

sevdim sevilmedim , seveni sevemedim canımdan böyle bezdim amann .... diye
miili marşım oldu nerdeyse artık hep bunu söylüyorum ...

çıkarmı yaaa offf ümüdimi kaybetmek istemiyorum ama 2,5 yıldır hayatımda kimse yok çok korkuyorum hiç kimse olmazssa diye :çok üzgünüm:

beterin beteri var üzülme. sevgili yok dert yok.

ben sevdim ayrıldım adam 7 ayda hem beni unuttu, hem aşık oldu hem nişanlandı. gözlerim pörtledi ağlamaktan. şimdi geçti ama bir daha böyle bir tecrübe yaşamak istemem

gelince tam gelsin gitmesi üzmesin kırmasın :Saruboceq:

sevdim sevilmedim kısmına çok katılamıyorum pek yaşamadım ama seveni sevemedi benim de marşım oldu

kızlaar size moral verecek bişeyler yazayım...
Kızlar ağaçtaki elma gibidir. En iyileri üst dalda bulunur.
Erkeklerin çoğu düşüo incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar, çünkü onları elde etmek kolaydır.
Yukarıdaki elmalar kendileride ararlar suçu, nerde hata yapıyorum diye
Aslında hatasız ve muhteşemdirler.
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp
o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın :))

biliyordum zaten ben en tepede tatlı bir elmayım kaydirigubbakcemile2

ben yaşadım bir kez çok kötü bişey Allahta yaşatmasın cnm
amin Allah kimseye yaşatmasın zordur

ben yere düşmek istiyorumm biri agacı sallasın artık yahuuuu kaydirigubbakcemile3

Bende 30 a yaklaşıyorum herkez diyorki bulsana birini bende diyorum ben ne bulucan o bulsun beni ama bulmuyooo:bbo:napcam kısmet herşeyin hayırlıs diyelim kıymetliyiz biz ondan bulamıyolar buluncada bırakmıycaklar eminim :1rolleyes:sewgiilera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…