burası tam benlikmiş kızlar bende gelebilirmiyim aranıza valla süper kahve de yaparım pişman olmazsınız beni aranıza aldığınıza
burası tam benlikmiş kızlar bende gelebilirmiyim aranıza valla süper kahve de yaparım pişman olmazsınız beni aranıza aldığınıza
tabi efenim buyrun hoşgeldiniz.
Kahveyi istemeye gelenlere yap.:roflol:
Sende kriterlere uygunsan hoşgeldin a.s.
ınsallah canım hayırlısıyla bır adım atsak artık...sen ayagına gelen fırsatı ıtmıssın canım bıraz bu konuları konusmaya calıssan ceyızlerden gelınlıkden yuzuklerden senınkıne bıraz hatırlatma yapsan sonucta gecen sene ıstemıs sımdı nıye ıstemesın
hoşgeldin tatlım.ama fazla kalma bu topikte.hepimiz evlenip başka topiklere yelken açalım.bebişim olacak,gelinilğim nasııl olsun filan türlerindendelikafadulden
ah be anacım nerde 3 senedir bekliyoz aynı tas aynı hamam bişey değil kokacam valla:roflol:
yaşıtız evet kaderimizde yaşımız gibi aynı herlade benimki işten çıktı geçen yeni iş bulduda allahtan kafanm rahatladı dediğin gibi herşey muamma
inşaat teknikeriyim canım kaydirigubbakcemile3ameliyede diyorlar sektörlerimiz aynı senin mesleğe bayılıyorum ben ayrıca demeden geçemiycem
ama şanslısın yakın zamnda yükselirsin bence sen şantiyede şeflik falan mı düşünüyorsun formenlik falan
nerdesınız kızlar evlenıp gıttınız mı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?