Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burası tam benlikmiş kızlar bende gelebilirmiyim aranıza valla süper kahve de yaparım pişman olmazsınız beni aranıza aldığınıza

tabi efenim buyrun hoşgeldiniz.
Kahveyi istemeye gelenlere yap.:roflol:
Sende kriterlere uygunsan hoşgeldin a.s.

ben de bu kategoriye giricem sanırım kafamçokkarıştı gerçi daha bunları düşünmek için çok erken ama benim sevgilim evlilikten çok tırsıyo senağlama hep kötü şeyler yaşamış hayatta, ne istediyse olamamış bana diyo ki senle evlenme hayali kurarsam hayat onu da yıkar diye hayalini bile kurmaya cesaret edemiyorum diyoo senağlama

burası tam benlikmiş kızlar bende gelebilirmiyim aranıza valla süper kahve de yaparım pişman olmazsınız beni aranıza aldığınıza

hoşgeldin tatlım.ama fazla kalma bu topikte.hepimiz evlenip başka topiklere yelken açalım.bebişim olacak,gelinilğim nasııl olsun filan türlerindendelikafadulden

artık diyorum .yok buügn tuzluk aldım,yemk takımlarına baktım falan iflan diyorum.yok konu değiştiriyo.onun dediğin de olmadı ya süründürecek beni illaki.ayaklarına kapanacağım heralde onu mu bekliyo ne.çok beklerşakkıdı

hoşgeldin tatlım.ama fazla kalma bu topikte.hepimiz evlenip başka topiklere yelken açalım.bebişim olacak,gelinilğim nasııl olsun filan türlerindendelikafadulden

ah be anacım nerde 3 senedir bekliyoz aynı tas aynı hamam bişey değil kokacam valla:roflol:

ah be anacım nerde 3 senedir bekliyoz aynı tas aynı hamam bişey değil kokacam valla:roflol:

senin zaman daha uzunmuş benden.benim okul geçen sene bitti.bu seneyle iki sene olacak.7 yıldır çıkıoruz biz.ama önümüzdeki engeller kalkalı yeni oldu sayılır.bekleyelim bakalım 1 sene daha.ama annemler sıkıştırmaya başladı artık.hadi evlenin die.

askerlik maddi yönden yeterlilik derken okul bitti 2 sene oldu bekliyoruz bakalım önemli olan birbirimizi kaybetmememizde neysesenağlamakaç yaşındasın sen bu arada yaşıtız sanırım

evet canım 24 yaşındayım.bizimkine bir haftadır alenen söylüyorum artık.bak herşey kesinleşsin artık.bir yol çizelim.bizimkiler hazırlık yapacak ona göre adımımızı atalım diyorum.şu an askerde 5 haziran gibi dönecek.ya bakarız.belki sürpriz yaparım diyor.belirsiz herşey yani.

yaşıtız evet kaderimizde yaşımız gibi aynı herlade benimki işten çıktı geçen yeni iş bulduda allahtan kafanm rahatladı dediğin gibi herşey muamma

inşaat teknikeriyim canım kaydirigubbakcemile3ameliyede diyorlar sektörlerimiz aynı senin mesleğe bayılıyorum ben ayrıca demeden geçemiycem

inşaat teknikeriyim canım kaydirigubbakcemile3ameliyede diyorlar sektörlerimiz aynı senin mesleğe bayılıyorum ben ayrıca demeden geçemiycem

ahhh ahh bende seviyorum da.yeni mezun olunca teknikerlerle aynı işi yapıyorsun sadece.doğal olarak direk sorumluluk verilmiyor bize.

ama şanslısın yakın zamnda yükselirsin bence sen şantiyede şeflik falan mı düşünüyorsun formenlik falan

ama şanslısın yakın zamnda yükselirsin bence sen şantiyede şeflik falan mı düşünüyorsun formenlik falan

şantiye şefliği düşünüyordum ama büroda yeteri kadar tecrübe edinirsem kendi büromu açmayı düşünüyorum.mimar olupta başkalarının yanında tekniker gibi çalışmak zor geliyor biraz.kendi işim kendi tasarımlar daha iyi olur inşallah.sevgilimle evlenirsem daha da rahat gerçekleştiririm inş bu hayellerimi.şimdi herşey belirsiz

yenı arkadaslarımız gelmıs topıgımız buyuyor ama buna sevınmek yanlıs olur yanı kaderı paylasan cok arkadasımız var demekkı hosgeldınız arkadaslar umarım cok fazla burda kalmadan gıdersınız a.s.

bende varımmmm askerlik yüzünden evlenemiyoruz

nerdesınız kızlar evlenıp gıttınız mı yoksa

yok ne evlenmesi.bu aralar pek bi limoni aramız.askerde şimdi.izine çıkıo.tüm gün gezio dolaşıyo tam otobüse bineceği zaman beni arıyo.canım nasılsın iyimisin diyo.sonra da hayatım otobüse bineceğim deyip kapatıyo.deli ediyo.tüm gün aklına bile gelmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…