E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
alkisalkisalkis hoşgeldin fındık ozman zemuszemusOhoooo ben çok küçüğüüüüüm
Ama madem yaş sınırı yok geldim bile :teytey:
2017 yılında evlenmiş olurum artık hahayt :dance:
valla istedikten sonra yetişir neden yetişmesin kihoş geldin tatlım.herşeyin vakti geldiğinde olur güzelim.
bu arada benim sevgilim dün ciddi ciddi evlilkten bahsetti.ağustos sonuna evlenmek istesek çok mu geç kalırız diye sordu.8 haziran da askerden dönecek.nasıl heyecanlandım.sizce geç olurmu?yetiştirebilirmiyiz düğünü acaba
hayırdırrr noldi kii benneyaptımkiben geldim evlilikten dahada soğuyarakkkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki
asi benımkıde kasımda gıdecez buyuk ıhtımal daha subeye fılan gıtmedı bu kısa donem kaldıgından emın olunca gıdecekmıs
alkisalkisalkis hoşgeldin fındık ozman zemuszemus
valla istedikten sonra yetişir neden yetişmesin ki:asigim:
hayırdırrr noldi kii benneyaptımki
Kısa dönem kalkmadııı.
Sadece askere gitmeyi geciktirenleri harekete geçirdiler.
Bugün bakan acıklamış gazetelerde yazıyır.
Bizde kısa dönemi bekliyoruz.
Aman oda galyana gelip erkenden gitmesin.sengözlerimebaksanab
bence gitsinler askere.hemencecik dönsünler.ne güzel.turkbayragi
benim sözlümün okulu seneye bitiyo :çok üzgünüm: o yüzden hemencecik gidemez :çok üzgünüm:
Ben aslında zaten bekliyoruz askerliği yap aradan çıksın diyorum ama o 15 ay hayatta gidemezmiş :sm_confused:
Okulda da çok disiplin görmüş ağırına gidiyomuş depresyona giriyomuş :teselli:
-tatlicadiarzu- anlamadım ki şimdi :uhm: Ama söz yarasın gider askere gelir evlenirsin nolcak kki biz öyle yapacaz nişandan sonra gidecek.:1rolleyes:sımdı bız kısa donem kalktı dıye kasımda askere gıdıyordu okulu bırakıp yanı okula devam edecek eee pekı bızım soz ısı ne olacak kasımda askere gıtmeden geleceklerdı CADIARZU
Hoşbulduuuuuum :):) :ecrin_bebek:
ne oldu anlatmayacan mı bıze
Bende evlenemiyorum çünkü damat askerdee =)))))))))))
Hayırlısıyla 2011 e düğünn =))))
Hepıniz davetlısınızzzz kızlarrr =)
Gaza qeldimmmm =)))vereliniortak
bacım benimki işten çıkarıldı aramız bozuldu bir uğursuzluktur gidiyor valla:a015::çok üzgünüm:
oleyy :teytey::teytey:düğün var yanee 2011 e.benimkünü sevgilimle ramazan bayramına düüşünüos.tabi ailelerin haberi yok.:roflol:benimkinede davetlisiniz.
kuzuum üzülme.herşey yoluna girer.olur bazen.her aksilik peşpeşe gelir.inş aranızda düzelir.daha bebek bekleyenler forumuna taşınacaz burdan hep beraber.okii:1hug:
Bende evlenemiyorum çünkü damat askerdee =)))))))))))
Hayırlısıyla 2011 e düğünn =))))
Hepıniz davetlısınızzzz kızlarrr =)
Gaza qeldimmmm =)))vereliniortak
inşallah bacım inşallah :çok üzgünüm:sn neler yapıyorsun bu arada
iyidir tatlım.iş güç derken vakit geçip gidiyor.bitanesi moralini bozma olurmu.demesi bize kolay gerçi ama dikkat et kendine.bu günlerde geçecek inş.:teselli:
yanımda olduğun için ayrıca teşekkürler kuzummmmmmmmm:1hug:
sen çizim yapıyorsun profesyonel olarak değil mi mimarimi çaışıyorsun istersen özelden konuşlım sana soracağım şeyler varda bıu konuda:ecrin_bebek:
bacım benimki işten çıkarıldı aramız bozuldu bir uğursuzluktur gidiyor valla:a015::çok üzgünüm:
bende korkuyorum evlenmekten... neden korkuyorum .. bimiyorum güvenim eksik heralde ya da mutlu olacağıma inanamıyorum bi türlü.. iyi de niye böyle biriyle birliktesin diye sorucaksınız onu da bilmiyorum mafoldumben seviyorum sadece bu mafoldumben
off amma stres yarattım yaa :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?