Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:teselli: üzme kendini madem öyle akışına bırak hayırlısıysa senin için olsun değilse uzak kalsın :Saruboceq:

hangimizde yokki anacım evlendiğimizde herşey şimdiki gibi olacakmı aşk bitecekmi saygı azalacakmı falan filan bir sürü soru kafamın içinde:çok üzgünüm:

hangimizde yokki anacım evlendiğimizde herşey şimdiki gibi olacakmı aşk bitecekmi saygı azalacakmı falan filan bir sürü soru kafamın içinde:çok üzgünüm:

:1shok: herkes dertli anam ben neydem :1ninca:
Valla sana sunu diyim.
Benim sevgilimden yana hiç soru işaretim yok yani gerçekten seviyosanız onları düşünmezsiniz.
Tamam hiç bişeyin garantisi olamaz zaten iyi dersin kötü çıkar kader bu işler.
İnsanlar da değişebilir.
Ya nasip diyecen yani kaydirigubbakcemile3

ne gelirse bahtımıza diyon alkisalkisalkishaklısın bacım

Öyle tabi hani gelin ata binmiş ya nasip demiş ya onun gibi.
Ayy tanıdığım iki kişi düğüne iki gün kala vazgeçti.
Biri koltuğun renginde anlaşamadıkları için birinin sebebini bilmiyorum.
Yani heran hersey olabilir.
Oyüzden ben daha nişan yapmadan işimi sağlama aldım.
Evdeki dekorasyon benden sorulur.
Son dakka golü yiyemem yani kaydirigubbakcemile3

anacım o kadardan da ayrınılırmı yav hem ben okadar beklemişim koltuksuzda oluverir canım:jeyyar:

valla bilemem gözümüzün önündeki bi örnek :1no2:
ama nişandan dönmek daha iyidir
Evlenip boşanmaktan!!
Ama insanların üzülmesi falan dayanamıyorum yaa :çok üzgünüm:

ahhhhhhh ahhhhhhhhh evlencez diyozda allah iyisini versin be gülümsengözlerimebaksanab

sımdı buyukler dıyorlar ya evlenıngorecez senı fılan dıye ya ınsan tatmadan bılemezkı pısmanda olsam uzulsemde ben sevdıgım ınsanla bu kutsal bırlıktelıgı yasamak ıstıyorum ALLAH ım ınsallah hepımıze mutlu huzurlu saglıklı yıllar verırde bu kadar bekledıgımıze deger

dıger topıkte yazdım burayada yazayım kıslar kaynanam benle tanısmak ıstıyor ama ben hıc sevınemıyorum cunku bılıyorum mutlaka bır kusur olacak onlar kapalı ben acıgım ya ogluda benı boyle kabul edıyor ya acık konusuna bırsey dıyemeyecek bakalım acısını nerden cıkaracak o gun ALLAH yardım etsın

Aman onlara ne senin tercihlerinden.
Benimkinin de halası ben zayıfım diye kusur buldu ama çokta tın.
Umrumda bile değil sevgilimden gayrısı kaydirigubbakcemile3

sevgiliimi özledim kıııııııııııııııı

Aman onlara ne senin tercihlerinden.
Benimkinin de halası ben zayıfım diye kusur buldu ama çokta tın.
Umrumda bile değil sevgilimden gayrısı kaydirigubbakcemile3

ben ilk günden tanıştımda ne oldu anası kusur bulsa ne yazar anacım adam senin olduktan sonrasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…