Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elbet bır sabah degısık duygular ıcınde uyanacagız bakarsınız yakın zamanlarda evlılık teklıflerı gelmeye baslar kaydirigubbakcemile3 bu dedıgıme ben bıle ınanmadım

hiç sanmıyorum:çok üzgünüm:

iyimser olmak lazım da her gün aynı her gün aynı tak ediyo-tatlicadiarzu-

aman almazlarsa almasınlar yahusenağlama

nereye kadar ya gızlı saklı bulusmalar gec kaldım telasları bugun ne gıysem nereye gıtsek ne yesek derdınden bunaldım evlenmek ıstıyorum ya aslında evlenmekte degıl sozlensek yeter bır soz yapsak evlenelım demem hee

:) sevgili olmak daha iyi.çevre baskısı olmasa evlenmem ben.

o heycanı özleyeceğim kesin amaaaa işte tuğçe de doğru noktaya parmanı basmış

valla ben de aynı dertten muzdaribim
sevgililik bazen kasıyo
izin almak zor oluyo bazen
gizli gizli sanki napıyosak ya sevdiğimizi görmek istiyoz
biri görse bin türlü alan uydur
en güzel yıllarım yalanlarla geçiyo
gizli gizli buluşmak bana dokunuyo en çok ailemi utandıracak bişey yapmadığım halde
millet ne işler çeviriyo rahat ama bi ben rahat değilim bu konuda
en azından söz olsun diyorum aileler bilsin
o zaman da diyolar aileler girince rahat olacağınımı sanıyon sen
ne isteyim ben anlamadım gitti

sonucta gorusmek ıstıyoruz ama benım ıkı abım var her an bıryerde tanıdık cıkacak dıye doya doya bır gun gecıremıyoruz ıyıkı annem bılıyor yoksa sımdıye kadar coktan cıkmıstı meydana ya bıd ebırınden duysalar al basına belayı ne dıyecen nasıl anlatacam eee abı bız sevıyoruz 4 yıl oldu ama hala bır cıddıyet kazandıramadık mı dıyecem

ailer öğrendiğindede bir an önce evlenmem için uğraşıcaklar aman zaten adamıda görmüyom5 aydır sıyırıcam iyicenekafamçokkarıştı

hıc aramızda sozlu olan varya soz hazırlıkları yapan yok dımı

ayne ya benim de bi abim var ve kafam beynim kalmadı annemin bilmesi bi nebze rahatlatıyo ama sanki kötü bişeymiş gibi saklamak zorundayım işte. daha rahat 2 sene bekleyecem-tatlicadiarzu-

acap abımler gorse evlen dıye baskı yaparlar mı hıc sanmıyorum bırı 30 yasında bırı 27 yasında bekarlar ve evlenmeye bılmıyorum nıye karsılar ve benım evlenmek ıstedıgımı bılseler kızlar ınanın cok olaylar olur zaten buyılın sonunda ısteme olacak ınsallah olayları anlatacam sıze cok zorluk cıkaracaklar

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aramda yüzük taksam ben gene evde çıkaracam bi anlamnı kalmayacak, of bilsin dünya alem de kurtulsam ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…