- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi EU1
-
4 senedır bırlıkteyız 3 senedır kendı aramızda sozluyuz o ne demekse aramızda yanı kımse bılmıyor neys ebu sayede cok ıstedıgım swatch yuzugune kavustum sıddetle onerıyorum kızlar cok guzel tarıhını ayarlayın guzel bır anı ıste
senin okulun devam ediyor mu canım hala
gıdelım camıye cıkalım mınareye soyleyelım herkese olu rmu canımcım
nasıl yani kıdelikafaduldenanlayamadım
evet okul devam benim, benimki de sadece beni bekliyo iş var askerlik derdi yok, okulun bitmesine de 2 sene var daha.
sırnaşık şey ay öldürdün beni ya Allah hayrını vermeye emi
kuzum neyı anladım 4 senedır bılrıkteyız 3 yıldırda sozluyuz yanı kendı aramızda yuzuk taktık...... bırde swatch yuzugu var belkı bılırsınız bıızım soz yuzugumuz o google yaz bakam swatch yuzuk dıye cıkar gorursun tarıhı var ayarlıyorsun ........anladın mı canım kuzum
ooo bızım daha askerlık varr turkbayragi aramızdakı en kucuk kımse kalkıp cay getırsın ıyı olur dımı kızlar ayy bıde en kucuk ben olmayım -tatlicadiarzu-
rahatsın bize göre sen aslındasengözlerimebaksanab
ooo bızım daha askerlık varr turkbayragi aramızdakı en kucuk kımse kalkıp cay getırsın ıyı olur dımı kızlar ayy bıde en kucuk ben olmayım -tatlicadiarzu-
ben 24 üm:ecrin_bebek:
en küçk benim sanırsam mutfağa yollanayım yavaştan...sırnaşık şey
kuzum sormusmuydum sen okuyormuusn calısıyormusun kısaca hemen bır anlatsana kendını ve ılıskını hatırlatma yap bıze cay gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?