- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi EU1
evet sensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm
hapur hupur yemem lazım o zaman cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet sensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm
tamam cılekten aldıgımı sana verırım zaten cok aldıydım :lepi:
tamam ben de dertlıyım 16 dk olmus kavga edıyoduk telde
bas bas bagriy benı aldattın aldattın guvenmıorm sana dıye -tatlicadiarzu- yıne farketmeden aldattım yawu adamı kaydirigubbakcemile
Nasıl yaniii :1shok: olum nie aldatıyon çocuğu sadık nie olmuyon.Sonrada sana bağırınca nie bağırdı oluyo :mymeka: ayıp valla:mymeka:
günaydın kızlar.aidat toplmaya başlamışsınız valla.piki topiki güzelleştirme adına çalışmalarınızı görmek istiyorum ozaman lülülülülülü havuz da istiyorum bu topike.
Gunaydın canım, ben ılk aldıgım aidatı konu sahıbıne verdım yönetım gıderlerı dıye, artık ne yapalım gelirimiz yok evden pasta börek çörekle ıdare edecez kaydirigubbakcemile3
kızlar ben ıyıce anlatayım cıkalı 4,5 ay oldu benımkı son 1,5 aydır cıldırmıs gıbı nedenını bılmıyorum sureklı yalan soyluyor benı her sey ıcın sucluyor her gun yenı kavga buluyor ıstıyorsan ayrılalım dıyor sonra yıne arıyıp gorusmek ıstıyor kafamçokkarıştı evlılık ıcın para bırıktırıyorum dıyor işinde de cok calısıyor gecıcı bır durum bılıyorum onun yapısınıı kaydirigubbakcemile5 azcuk sulu bır insan hımmm durum böyle bır de dün dedi ki o kadar kavganın içinde seneye ıstemeye gelıcez dıyor ne kadar dogru bılmıyorum zaten bu süre süreklı ileri kayan bir süre, kaydirigubbakcemile2 27yasımdayım yarısmacı arkidişlere başarılar dilerim. a.s.
sevgilimin en iyi arkadsı bile sözleniyor hemde daha 6 aydır beraberdiler birde bize bak 3.5 sene oldu tık yokşakkıdısinirlerim bozuldu