Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam cılekten aldıgımı sana verırım zaten cok aldıydım :lepi:
tamam ben de dertlıyım 16 dk olmus kavga edıyoduk telde
bas bas bagriy benı aldattın aldattın guvenmıorm sana dıye -tatlicadiarzu- yıne farketmeden aldattım yawu adamı kaydirigubbakcemile

Nasıl yaniii :1shok: olum nie aldatıyon çocuğu sadık nie olmuyon.Sonrada sana bağırınca nie bağırdı oluyo :mymeka: ayıp valla:mymeka:

günaydın kızlar.aidat toplmaya başlamışsınız valla.piki topiki güzelleştirme adına çalışmalarınızı görmek istiyorum ozaman lülülülülülü havuz da istiyorum bu topike.

Nasıl yaniii :1shok: olum nie aldatıyon çocuğu sadık nie olmuyon.Sonrada sana bağırınca nie bağırdı oluyo :mymeka: ayıp valla:mymeka:

Yok kız aldatmadım da aldattın aldattın dıyo gene, kavga ıcın her gun yenı bır sebebımız hazır, aah ah wallahiy, öyle yormuş ki beni bır yattım bugün yeni kalkmısım wallaha tartısmak yaramıyor bana yoruyor beni -tatlicadiarzu- ne olur sanki uslu cocuk olsa.. :teselli:

günaydın kızlar.aidat toplmaya başlamışsınız valla.piki topiki güzelleştirme adına çalışmalarınızı görmek istiyorum ozaman lülülülülülü havuz da istiyorum bu topike.

Gunaydın canım, ben ılk aldıgım aidatı konu sahıbıne verdım yönetım gıderlerı dıye, artık ne yapalım gelirimiz yok evden pasta börek çörekle ıdare edecez kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ıyıce anlatayım cıkalı 4,5 ay oldu benımkı son 1,5 aydır cıldırmıs gıbı nedenını bılmıyorum sureklı yalan soyluyor benı her sey ıcın sucluyor her gun yenı kavga buluyor ıstıyorsan ayrılalım dıyor sonra yıne arıyıp gorusmek ıstıyor kafamçokkarıştı evlılık ıcın para bırıktırıyorum dıyor işinde de cok calısıyor gecıcı bır durum bılıyorum onun yapısınıı kaydirigubbakcemile5 azcuk sulu bır insan hımmm durum böyle bır de dün dedi ki o kadar kavganın içinde seneye ıstemeye gelıcez dıyor ne kadar dogru bılmıyorum zaten bu süre süreklı ileri kayan bir süre, kaydirigubbakcemile2 27yasımdayım yarısmacı arkidişlere başarılar dilerim. a.s.

selam kızlar nasılsınız bakalım:)

aidat mı toplanıyo::):):)

kızlar kızlar gelemmi yananızdan öpem mi siz ananız koynunda ben soğuktan ölem miiiiiii :teytey: naber kızlar :1hug:

Gunaydın canım, ben ılk aldıgım aidatı konu sahıbıne verdım yönetım gıderlerı dıye, artık ne yapalım gelirimiz yok evden pasta börek çörekle ıdare edecez kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ıyıce anlatayım cıkalı 4,5 ay oldu benımkı son 1,5 aydır cıldırmıs gıbı nedenını bılmıyorum sureklı yalan soyluyor benı her sey ıcın sucluyor her gun yenı kavga buluyor ıstıyorsan ayrılalım dıyor sonra yıne arıyıp gorusmek ıstıyor kafamçokkarıştı evlılık ıcın para bırıktırıyorum dıyor işinde de cok calısıyor gecıcı bır durum bılıyorum onun yapısınıı kaydirigubbakcemile5 azcuk sulu bır insan hımmm durum böyle bır de dün dedi ki o kadar kavganın içinde seneye ıstemeye gelıcez dıyor ne kadar dogru bılmıyorum zaten bu süre süreklı ileri kayan bir süre, kaydirigubbakcemile2 27yasımdayım yarısmacı arkidişlere başarılar dilerim. a.s.

neyse 1 sene çabuk geçer kolonyacımmmkaydirigubbakcemile3

sevgilimin en iyi arkadsı bile sözleniyor hemde daha 6 aydır beraberdiler birde bize bak 3.5 sene oldu tık yokşakkıdısinirlerim bozuldu

sevgilimin en iyi arkadsı bile sözleniyor hemde daha 6 aydır beraberdiler birde bize bak 3.5 sene oldu tık yokşakkıdısinirlerim bozuldu

böyle haberler duyunca insan çok üzülüyo di mi
sanki oyalanıyomuşsun gibi bekletiliyomuşsun gibi hissediyosun :çok üzgünüm:

vicdan85 cnm sen 3,5 diosun ben 5 diorum hala tık yok bide rahat 10 yıl var diorum bu berbat bişey inanınki

off deruş ne 10 yılı çok yaaa :(((
beklediğiniz bişey mi var :uhm:

of cnm 4 yıl lisans desek hadi kısa dönem kalkarsa o zaman içinde 1 yılda öyle desek eder 5 yıl

sen onu sıkıştır :)

Back
X